Viatge a Tanzània y Zanzíbar

Una visita pels espectaculars parcs nacionals de Tanzània, que inclou quatre dels més representatius de tota Àfrica, el Llac Manyara, el Cràter del Ngorongoro, Tarangire i Serengeti. Tots els grans de la fauna africana estan aquí representats i també el grandiós paisatge africà que estarà present durant totes aquestes jornades. Zanzíbar ens permetrà gaudir d’una estada en una illa de l’oceà Índic, amb unes platges, uns paisatges i una llum especial, que només es pot admirar a Àfrica. L’illa en superfície és una meravella, se l’anomena “l’illa de les espècies” i és una mena de barreja d’Àfrica i l’Aràbia. La història i l’arquitectura colonial és un altre al·licient per tenir en compte a l’hora d’escollir aquest meravellós destí.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona – Kilimanjaro.
Sortida de Barcelona en direcció a Tanzània.

Dia 2 Arusha – Llac Manyara.
Arribada a la matinada i trasllat a Arusha. Aquesta es la capital del nord de Tanzània, punt de partida pels safaris o les ascensions al sostre d’Àfrica, el Kilimanjaro. El centre d’aquesta ciutat és animat, restaurants, botigues, hotels i el trànsit pel voltant de la Torre del Rellotge li donen molt caràcter. Allotjament a l’hotel Karama Lodge o similar. Trasllat fins al Lake Manyara National Park pel Safari. Els recorreguts seran en vehicle especialment preparat per a l’observació de la vida animal, a través dels senders i sabanes dels parcs. Aquest primer parc, situat al voltant del llac del mateix nom en plena vall del Rift, de 330 km2, té diversos habitats. L’aquàtic, on es poden veure moltes aus i hipopòtams. El bosc selvàtic on dominen els primats i antílops. Les planures on destaquem les girafes, els búfals, els nyus i les zebres. Finalment la zona d’inundació amb el bosc d’acàcies, lloc preferit pel famós lleó grimpador i els gran elefants. Nit al Manyara Wildlife Safari Lodge o similar.

Dia 3 Llac Manyara – Serengeti.
Trasllat fins el Serengeti National Park. El Parc del Serengeti és un dels més grans del món amb 14.763 km2 i amb més representació de la fauna africana. El paisatge està dominat per la planura, els copjes, roques aïllades que destaquen a la sabana, les acàcies prop del riu Seronera i els turons de la zona de Lobo. Els grans mamífers són el que més sobresurt entre totes les espècies presents al parc, però en podem destacar també més de 500 d’aus. El més gran espectacle però és la migració que es produeix cada any, on més d’un milió d’animals es mou instintivament a la recerca de pastures. Nit al Serengeti Tortilis Camp o similar.

Dies 4 Serengeti – Ngorongoro.
Trasllat fins al Ngorongoro. Aquest pot ser un dels llocs més excepcionals del viatge, el famós cràter de 20 km de diàmetre i l’àrea de conservació que l’envolta reuneixen alguns dels millors tresors naturals i etnològics del planeta. Més de 40.000 masai viuen en aquest mateix territori, on hi podem veure els rinoceronts negres, elefants, molt lleons i altres carnívors. Nit al Acacia Farm Lodge o similar.

Dia 5 Ngorongoro – Tarangire.
Al matí, visita a l’interior del cràter. Es respecten les estrictes normes per la visita, seguint els camins marcats per veure tots els animals. Amb una mica de sort, algun dels rinoceronts es deixarà veure de prop. A la tarda trasllat al Parc del Tarangire. Nit al Maramboi Tented Lodge o similar.

Dia 6 Tarangire – Arusha.
El Tarangire té 2.600 km2, destaca per les manades d’elefants de fins 300 exemplars i per la gran concentració d’antílops o altres herbívors com l’oryx. També a les zones de pantà s’hi poden comptar fins a 550 varietats d’aus, un paradís pels ornitòlegs de tot el món. Recorregut per aquest Parc i a la tarda trasllat a Arusha. Allotjament a l’hotel Karama Lodge o similar.

Dia 7 Arusha – Stone Town (Zanzíbar).
Trasllat fins a l’aeroport. Vol a Zanzíbar. Trasllat a l’hotel Tembo o similar. Aquesta part del territori de Tanzània, coneguda com illa d’Unguja, ha estat un lloc de trobada de cultures, la seva capital Stone Town (Ciutat de Pedra) declarada Patrimoni de la Humanitat per Unesco, reflecteix en els seus carrers, el basar, el port i els edificis del centre tot el que ha passat en segles de història. Per l’interior, es pot veure el cultiu de les espècies o alguns exemplars de la fauna endèmica.

Dies 8 a 10 Zanzíbar.
Dies lliures a Zanzíbar per visites o descans.

Dia 11 Zanzíbar – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport. Sortida del vol de tornada.

Dia 12 Barcelona.
Arribada a Barcelona.

DATES:
Sortides tots els dies segons disponibilitat dels vols, recomanat de juny a març.

PREUS DES DE:

En grup de 2: 2.740 Euros per persona.
En grup de 4 o més: 2.260 Euros per persona.

Suplement Nadal i Any Nou: Consultar.
Suplement hotel cat Comfort Plus 3 nits a Zanzibar
costa nord en pensió completa: 330 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes. 
Preus vigents fins al 31 de desembre.

EL PREU INCLOU:
Vols Kilimanjaro – Zanzíbar – Dar es Salaam, tarifa de Precision Air amb taxes.
Tots els transports i trasllats indicats.
A Arusha allotjament amb esmorzar.
Durant el safari allotjament als lodges amb esmorzar, dinar de picnic i sopar.
Taxes de Parcs.
Guia local de parla hispana durant el safari.
A Stone Town (Zanzíbar) allotjament i esmorzar.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Kilimanjaro i tornada, amb taxes dels bitllets. (Des de 594 Euros, classe turista, tarifa “V” de Turkish Airlines).
Begudes o extres als hotels i lodges.
Taxes locals d’aeroports.
Visat (50 US Dòlars).
Propines (entre 25 i 50 Euros per persona).
Tot el no especificat.

TOP });