Viatge al Vietnam

Si bé a Occident, Vietnam és conegut especialment pels fets de la Guerra, el cert és que es tracta d’una cultura i una nació amb una historia ancestral antiga i que actualment és un país amb un gran potencial turístic.
Els seus grups ètnics, especialment al nord, ens mostren encara la manera de viure tradicional. Els seus mercats tenen un valor indiscutible, que haurem de veure en persona.
Els paisatges formen part de l’atractiu d’aquest país de llargues tradicions, la badia de Halong ha estat fins i tot escenari de pel·lícules per la seva bellesa. Selves, temples, platges i el delta del Mekong formen part també d’un conjunt que no ens defraudarà.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Ho Chi Minh.
Sortida des de Barcelona en vol regular. Nit a bord.

Dia 2 Arribada a Ho Chi Minh.
Arribada a l’aeroport de Tan Son Nhat de la ciutat Ho Chi Minh, Recepció pel nostre guia i trasllat al seu hotel amb cotxe privat. Temps per descansar després d’un llarg vol. A la nit sopar en un restaurant local. Allotjament a Ho Chi Minh.

Dia 3 Ho Chi Minh – Cu Chi.
Trasllat a Cu Chi, a uns 70 km del nord-oest de Saigon i visita dels túnels excavats per la guerrilla, una de les obres d’arquitectura específiques fetes pels militars i poblats de Cu Chi. Retorn a Ho Chi Minh i dinar en un restaurant local. Continuarem amb un passeig pel centre per a explorar la vida dinàmica de la ciutat amb visites del barri xinès Pagoda Thien Hau, Catedral de Notre Dame, Antiga oficina de Correus, Mercat Cho Lon (Gran Mercat) i temps lliure. Allotjament a Ho Chi Minh.

Dia 4 Ho Chi Minh – Cai Be – Vinhlong – Can Tho.
Sortida a Cai Be, farem un recorregut fins al Delta del Mekong navegant en un vaixell tradicional. Comença amb la visita del colorit mercat flotant Cai Be. Després, excursió per a conèixer, en algunes factories locals, la forma de producció de la pasta d’arròs, crispetes d’arròs i caramel de coco. Visita a una illa de fulla perenne al riu Mekong a través d’una àmplia xarxa d’afluents serpentejants i solcada per innombrables rierols. Dinar en una horta de fruites abans del creuer per Vinh Long per explorar paisatges bonics al llarg del riu i la vida típica rural al delta del Mekong. Trasllat a Can Tho i registre a l’hotel. A la nit, opcionalment, podeu fer un sopar típic del delta. Allotjament a Can Tho.

Dia 5 Can Tho – Cai Rang – Ho Chi Minh.
Avui fem un creuer al Mercat flotant Cai Rang que es troba prop de 7 km riu avall des de Can Tho, és un espectacle impressionant de bots i canoes que venen els seus productes locals. Dinar en un restaurant local a Can Tho. A continuació sortida de Can Tho per tornar a la ciutat Ho Chi Minh. Temps lliure per experimentar la dinàmica vida nocturna de la ciutat. Allotjament a Ho Chi Minh.

Dia 6 Ho Chi Minh – Da Nang – Hoi An.
Trasllat a l’aeroport Tan Són Nhat per prendre un vol cap a Da Nang. Trasllat cap a Hoi An, una de les més elegants poblacions fluvials, la qual va ser utilitzada com un pròsper port durant els segles XVI al XVIII, farem un tour d’interès pel Temple Chua, Congrés Phuc Kien, la Casa Tradicional de 200 anys d’Hoian, Ong el Pont Japonès. Després fem un creuer seguint el riu Thu Bon per visitar el poble ceràmic Thanh Ha Allotjament a Hoian.

Dia 7 Hoi An – Hue.
Al matí, trasllat a Danang, la quarta ciutat més gran del Vietnam on tindrem oportunitat de visitar el Museu Cham, descobrint la Civilització Cham i les Muntanyes de Marbre. Trasllat a Hue pel pas Hai Van (oceà de núvols) i ens podrem aturar uns minuts per gaudir de l’aire fresc de la platja de Lang Co Arribada i temps lliure. Allotjament a Hue.

Dia 8 Hue.
Avui visitarem paisatges fenomenals a la ciutat imperial de Hue: Ciutadella Imperial, Museu real i Mercat de Dong Ba. Dinar, amb menjars típics de Hue en un dels millors restaurants. Seguim navegant pel riu de Perfum en un vaixell Drac per la visita de la pagoda Thien Mu, i després les Tombes de la dinastia Ming Mang i Tu Duc. Allotjament a Hue.

Dia 9 Hue – Hanoi.
A l’hora indicada, sortida cap a l’aeroport Phu Bai de Hue per prendre un vol cap a Hanoi. Arribada i trasllat a l’hotel per registrar-se. Dinar en un restaurant local a Hanoi. A la tarda començarem la visita pel Temple de Literatura, la primera universitat a Vietnam, el Temple de Ngoc Son i després fem un recorregut en bicicleta de més o menys una hora pel Barri Antic. A la nit, els nostres viatgers seran convidats a una representació de les famoses Titelles a l’Aigua a l’Òpera Thang Long. Allotjament a Hanoi.

Dia 10 Hanoi – Hoa Lu – Nit en tren cap a Sapa.
Esmorzar. Trasllat cap al poble del nord de Hoa Lu on es poden visitar dos santuaris de les Dinasties Ding i Le que van governar Vietnam al segle X. Després ens traslladem a Tam Coc (tres corbs de pedra calcària) amb un viatge en sampan pel riu Nhue Dong fins a les coves Tam Coc i dinar al restaurant local. Retorn a Hanoi. La resta del dia tindrem temps lliure. Més tard, anem a l’estació de tren de Hanoi per marxar cap a Lao Cai – Sapa. Nit a bord amb cabina de lliteres toves amb aire condicionat.

Dia 11 Lao Cai – Sapa.
Arribada a Lao Cai, el guia els recollirà a l’estació de Lao Cai i trasllat per carretera a Sapa situada a 1600 m sobre el nivell del mar. Esmorzar en un restaurant local. Després visitarem el Mercat de Sapa veient la forma de vida quotidiana dels poblats i farem un trekking pel poble Cat Cat Després de la visita ens dirigirem al poble Mong Blanc de Ta Van i Lao Chai. Allotjament a l’hotel a Sapa.
(Nota: La programació de Sapa podria patir algunes modificacions en relació amb les diferents temporades i als mercats ètnics).

Dia 12 Sapa – Lao Cai – Hanoi.
Després d’esmorzar, pujada a la muntanya Ham Rong, des de la qual hi ha unes magnífiques vistes sobre Sapa i tota la vall. Després de la visita continuem caminant a una altra part de Sapa el llogaret de Dao Roig, Taphin. Tornada a Lao Cai per agafar el tren nocturn a Hanoi. Nit a bord.

Dia 13 Hanoi – Badia de Halong.
Trasllat a la Badia de Halong, reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Després de més o menys 4 hores s’arribarà al port on embarquem en un jonc típic vietnamita i podrem gaudir d’una beguda de benvinguda. Visita dels illots i coves. Si el temps ho permet, tindrem l’oportunitat de gaudir d’un bany a les maragdes aigües de la badia. Dinar i allotjament en el jonc.

Dia 14 Badia de Halong – Hanoi.
Continuarem explorant la impressionant badia de Halong. Trasllat al moll per al desembarcament i retorn a Hanoi. La resta del dia serà lliure. Allotjament a Hanoi.

Dia 15 Hanoi – Barcelona.
Dia lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol regular de tornada.

Dia 16 Barcelona.
Arribada a Barcelona.

 

DATES:
Segons disponibilitat dels vols.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.795 Euros per persona.
En grup de 3 a 5: 1.495 Euros per persona.
En grup de 6 o més: 1.195 Euros per persona.

Suplement temporada d’octubre a abril: 50 Euros per persona.

Suplement individual: 380 Euros per persona.
Suplement hotel categoria Superior: 295 Euros per persona.
Suplement hotel cat Superior individual: 680 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes. 
Preus vigents fins al 30 de setembre.

EL PREU INCLOU:
Vols domèstics: Ho Chi Minh – Danang, Hue – Hanoi.
Allotjament en hotels de primera classe, habitació doble.
Mitja pensió durant tot el recorregut.
Entrades als mencionats llocs turístics.
Passeig en tricicle i espectacle de marionetes sobre aigua.
Tren nocturn Hanoi-Lao Cai-Hanoi.
1 nit en el vaixell a la badia de Halong amb pensió completa.
Passeig en vaixell: Hue, Hoian, Delta del Mekong.
Guies de parla hispana.
Tots els trasllats i vehicle amb aire condicionat d’acord a la descripció.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vols internacionals, i taxes del bitllet. (Amb Qatar Airways, tarifa “N”, des de 706 Euros).
Visat a Vietnam US$ 65 per persona, per màxim 15 dies d’estada és gratuït.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Propines.
Tot el no especificat.

EXTENSIONS A:
Cambodja (a partir de 3 dies).

TOP });