Viatge al Pol Nord

A bord del trencaglaç 50 ANYS DE LA VICTÒRIA, un viatge fins al mateix Pol a 90º latitud Nord.

Aquesta travessia que es realitza cada any, va des d’Hèlsinki i el port de Murmansk a Rússia fins al Pol, recorrent el Mar de Barents i l’Oceà Àrtic, visitant també la Terra de Francisco José, en un periple que rememora les expedicions dels primers conqueridors d’aquestes gèlides regions. En lloc de vaixells de vela i vapor que van fer servir els exploradors dels pols, la nostra embarcació es un trencaglaç de 150 metros de eslora i 30 de manega, amb 75.000 cavalls de potència a les seves 3 hèlix de 28 tones i els motors propulsats per 2 reactors d’energia nuclear.

La tripulació russa la componen 150 persones, incloent-hi 50 oficials i enginyers de gran experiència, amb un cap d’expedició occidental, cuiners europeus i naturalistes que donen conferències durant la travessia.

Durant aquest increïble viatge es fan excursions, a bord de llanxes zodiac i helicòpter, per tal de descobrir la natura salvatge de l’Àrtic i gaudir de les millors panoràmiques del gel.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona / Madrid – Hèlsinki.
Allotjament a l’Hotel Radison SAS Plaza o similar.

Dia 2
Trasllat a l’aeroport pel vol Hèlsinki – Murmansk. Trasllat al port per embarcar al 50 ANYS DE LA VICTÒRIA.

Dia 3
Navegació pel Mar de Barents. Els naturalistes del viatge donen les seves conferències.

Dies 4 a 7
Navegació pel gel àrtic. S’entra al gel àrtic, mentre segueixen les conferències. El pont de comandament sempre està obert per a fruir de la navegació observant totes les maniobres.

Dia 8
Avui està prevista l’arribada al Pol Nord, on es celebra l’ocasió en el mateix gel, mentre es contempla el paisatge amb centenars de quilometres en totes direccions.

Dia 9
Amb la missió acomplerta, s’inicia el viatge de tornada, amb la possibilitat de veure óssos polars, mentre el trencaglaç avança dirigit, a voltes, des de l’helicòpter que localitza la millor ruta entre el glaç.

Dies 10 a 12
Terra de Francisco José. Aquest arxipèlag que pertany a Rússia inclou 191 illes d’origen volcànic. Descoberta el 1873 és un paradís natural, on és fàcil veure óssos i guineus àrtiques. Es desembarca amb les zodiac per fruir de les vistes de les glaceres i els icebergs. També està previst visitar algun lloc històric en la conquesta del pol. Creuant el Mar de Barents. Hi ha ocasió per a veure aus marines i balenes.

Dia 13
Arribada al port de Murmansk. Trasllat a l’aeroport pel vol a Hèlsinki. Nit a l’hotel Radison SAS Plaza o similar.

Dia 14
Esmorzar. Temps lliure fins l’hora del vol Hèlsinki – Barcelona / Madrid.

DATES DE SORTIDA:
El dia 9, 20 i 31 de juliol del 2017.

PREUS PER PERSONA DES DE:
2017: En cabina per a dues persones: 27.995 US Dòlars.

Donada la constant variació d’equivalència entre l’Euro i el US Dòlar, hem optat en aquest programa donar els preus en US Dòlars, i caldrà fer la conversió a l’Euro en el moment dels pagaments.

EL PREU INCLOU:
Allotjament a Hèlsinki, 2 nits amb esmorzar.
Trasllats en Murmansk.
Viatge a bord segons el programa, amb pensió complerta.
Excursions amb zodiac i helicòpter.
Taxes i despeses d’embarcament al port.
Programa de conferències durant el viatge.
Jaqueta especial per l’expedició.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol regular Barcelona o Madrid – Hèlsinki i tornada (des de 205 Euros).
Vol xàrter a Murmansk i tornada (1.750 US Dòlars).
Taxes d’aeroport.
Begudes i extres a l’hotel o el vaixell.
Els àpats no esmentats.
Visats.
Tot el no especificat.

TOP });