Viatge al Japó

Japó està format per nombroses illes, les principals són quatre, Hokkaido, Honshu, Shikoku i Kyushu. Gran part del territori japonès està cobert per boscos, en el seu paisatge veiem reflectit el pas de les estacions de l’any. El seu patrimoni cultural es nodreix de la historia i de la tradició.

Elements d’avantguarda conviuen amb els tradicionals, un clar exemple és la capital Tòquio, l’antiga Edo, amb més de 400 anys d’història que entre el seu entramat urbà i nombrosos gratacels amaga una gran quantitat de temples i alguns jardins.

La natura també va lligada amb la tradició, els japonesos han adorat des de l’antiguitat la muntanya més alta de Japó, el Fuji, que envoltada de boscos i llacs s’alça a 3.776 metres, és un volcà que roman inactiu des de fa 300 anys. A la vila de Shirakawago els seus habitants continuen vivint en cases tradicionals. Kyoto, que fou centre de la cort imperial fins el segle XIX es pot considerar el bressol de la cultura japonesa, podrem visitar molts santuaris, temples i jardins i respirar en els seus carrers antigues èpoques, o bé viatjar en un Shinkansen, l’emblemàtic tren bala per traslladar-nos entre ciutats.

Osaka originalment es va desenvolupar com una ciutat comercial i actualment juntament amb Tòquio està considerada com un dels centres econòmics més importants de Japó. Coneguda per l’aigua i els seus “808 ponts”, molts rius i canals discorren a través dels districtes urbans. El castell de Himeji o castell Shirasagi (Garsa Reial Blanca) del segle XVII compta amb un sofisticat sistema defensiu és un exemple excel·lent de l’arquitectura de castells del segle.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Tòquio.
Sortida de Barcelona cap a Tòquio, via una ciutat europea.

Dia 2 Tòquio.
Arribada a l’aeroport de Tòquio Narita. Assistència a l’aeroport per part del nostre corresponsal i trasllat a l’hotel amb autobús limousine. Temps lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Tòquio.
Dia lliure a Tòquio.

Dia 4 Tòquio – Sounkyo.
Trasllat a l’aeroport de Haneda per agafar el vol amb destinació a Chitose (aeroport de Sapporo). En arribar, ens trobarem amb el representant que ens ajudarà a abordar l’autobús que ens portarà fins Sounkyo. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5 Sounkyo – Abashiri – Shiretoko o Abashiri.
Esmorzar, després ens recolliran al nostre hotel i ens dirigirem cap a Ginga i les cascades de Ryūsei. Continuarem la nostra ruta fins Abashiri, aquesta ciutat situada a la costa de la mar d’Okhotsk, viu de la pesca i el turisme, disposa d’un magnífic entorn natural, amb vastes extensions de flors primàries, llacs i plaques de gel flotants.
Les següents visites dependran de l’època de l’any que es realitzi el viatge, de maig a mitjans d’octubre, es poden visitar, la Presó Museu de Abashiri. Aquest edifici va ser utilitzat com a presó fins a 1984, abans de ser convertit en un museu. El Okhotsk Drift Ice Museum, exposa autèntiques plaques de gel flotant, una sala permet al visitant prendre contacte amb aquestes plaques, i una altra el submergeix en el gel real, gràcies a una projecció en pantalles de grans dimensions. El Museu de Hokkaido de les Gents del Nord (depèn de la temporada), mostra la cultura i les tradicions dels grups ètnics septentrionals, procedents de llocs com Groenlàndia o Escandinàvia entre d’altres. El riu Onnebetshu, des de mitjans de setembre i octubre.
A la primavera i l’estiu trasllat a Shiretoko i visita a les cascades de Oshinkoshin amb una alçada de 80 metres, són les cascades més grans de Shiretoko, i es compten entre les 100 més belles del Japó. Shiretoko és famós per les escarpades muntanyes, penya-segats i cascades, a més de ser un refugi d’aus marines. La península de Shiretoko és tota un Parc Nacional, amb boscos d’una gran bellesa i que es creu que encara no han estat explorats. Va ser declarada la Humanitat per la UNESCO l’any 2005.
Els mesos de tardor i hivern, per motius climàtics, es visitarà Abasgiri en comptes de Shiretoko.

Dia 6 Shiretoko o Abashiri – Mashu – Akan.
Ens recolliran al nostre hotel després d’esmorzar.
A la primavera i l’estiu realitzarem les visites del Shoiretoko cruise, aquest vaixell ofereix una navegació vorejant els penya-segats des d’Utor fins al cap Shiretoko, podent gaudir d’unes magnífiques vistes només possibles des del mar. La durada de la travessia és de 90 minuts, fins el Mt Lou. Shiretoko Pass, Shibetsu Salmon Museum, Llac Mashu es diu que és el llac més transparent del món. El seu bell color maragda canvia la tonalitat segons el moment i les condicions del dia. No és possible baixar al llac, però es pot contemplar des dels tres observatoris que l’envolten. Mt Lou és un petit volcà actiu de 574 metres d’altitud. En llengua ainu, es diu Atosanupuri o “muntanya nua”. L’ última erupció va tenir lloc fa 600 anys. El llac Akan s’estén d’est a oest, en un bell paisatge entre el pic Meaker i el bec Oakan. Hi ha quatre illes sobre el llac, i de maig a mitjans de novembre és possible navegar.
Durant els mesos de la tardor i l’hivern, farem les visites de Drift Ice tour boat, Cruise Aurora operatiu del 29 de gener al 8 de Març. Aquest vaixell turístic trenca plaques de gel flotant de 80 centímetres de gruix. Durant el creuer d’una hora pel mar d’Okhotsk és possible veure àguiles i foques en el seu hàbitat natural. Al Biho Pass, hi ha un observatori que ofereix una vista esplèndida del llac Kussharo i els seus voltants. <també visitarem els llacs Mashu i Akan.
Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 7 Akan – Obihiro – Sapporo.
Recollida al nostre hotel. Visitarem el llac Onnetto, d’aigües transparents i d’un color blau intens, envoltat d’un paisatge bellíssim, només per a la temporada d’estiu. Arribada a l’estació dels JR de Obihiro, sortida del tren en direcció a Sapporo, arribada i allotjament a l’hotel. Resta del dia lliure. Nit a l’hotel.

Dia 8 Sapporo.
Dia lliure per visitar pel nostre compte la ciutat. Sapporo és la capital de Hokkaido, la prefectura més septentrional del Japó. Situada a l’esplèndida regió central de l’illa, és una ciutat relativament nova, i amb un gran nombre de visites interessants, com la Universitat de Hokkaido, fundada el 1876 per ensenyar tècniques agrícoles als joves arribats per la colonització i el desenvolupament de la illa. El Jardí Botànic, on es conserven més de 4.000 espècies de plantes, i algunes seccions de bosc verge. La Torre del Rellotge, es tracta d’un símbol de la ciutat construït el 1878. L’antic edifici del govern de Hokkaido, edifici de maó vermell que va ser construït el 1888 per acollir a la Comissió de Colonització. Museus i parcs com Odori, Nakajima, Maruyama, o el districte de Susukino lloc de la vida nocturna de la ciutat que compta gairebé amb 4.500 restaurants, bars, tavernes i discoteques, faran molt agradable l’estada en aquesta ciutat. Allotjament al nostre hotel.

Dia 9 Sapporo – Tòquio.
Trasllat a l’aeroport de New Chitose amb tren bala o autobús. Vol destinació a Tòquio. Allotjament a l’hotel.

Dia 10 Tòquio.
A partir de les 9 hores del matí, farem una visita guiada per la ciutat de Tòquio que inclou: Meiji Shrine, Tòquio Tower, Imperial East Garden, Ginza. La visita acaba en Ginza, després tindrem temps lliure. Retorn a l’hotel per compte del client. Allotjament a l’hotel.

Dia 11 Tòquio – Hiroshima.
Ens traslladarem a Hiroshima en tren bala. Allotjament a Hiroshima.

Dia 12 Hiroshima.
Farem les visites més importants d’Hiroshima en transport públic, visitarem el Museu Memorial de la Pau, que està ubicat dins del recinte del parc que porta el nom del museu. Des d’Hiroshima ens dirigirem a l’illa de Miyajima durant 25 minuts amb tren i després un ferri. Miyajima està considerada pel govern com a emplaçament històric especial, la seva superfície és de 30 quilòmetres. Visitarem el santuari de Itsukushima el famós “tori” o porta flotant, és Patrimoni de la Humanitat. Els edificis del santuari estan units per passadissos que s’estenen per sobre de les aigües, quan hi ha marea alta sembla que l’estructura suri sobre el mar. Retorn a Hiroshima i trasllat a l’hotel pel nostre compte. Nit a l’hotel.

Dia 13 Hiroshima – Kyoto.
Sortirem d’Hiroshima amb tren bala destinació Kyoto. Kyoto fou la capital del Japó durant més de mil anys, i s’ha convertit en el bressol de les arts del país, de la cultura, de les ciències, i de la filosofia. Multitud de bells temples ubicats a la mateixa ciutat, i d’altres disseminats pels seus voltants, el barri de Gion amb tot el tradicionalisme, les gheises, i bells jardins que segons l’època de l’any tenen un color diferent, faran de l’estada en aquesta ciutat, una experiència inoblidable. Allotjament a l’hotel.

Dia 14 Kyoto – Nara – Kyoto.
Al matí farem cap a l’estació de tren de Kyoto per començar la visita guiada a Nara. Nara fou la primera capital del país, fins que la capital es va traslladar a Kyoto, a finals del segle VIII. Conserva una rica herència cultural i, per aquest motiu la UNESCO la va declarar Patrimoni de la Humanitat. Els nombrosos temples, edificis i construccions de cases en filera, juntament amb la natura que envolta la ciutat, fan d’aquesta excursió una visita molt agradable. Un exemple del seu patrimoni són els temples de Todaiji, Toshodai-ji, Kofuku-ji, Yakushi-ji, Gangoji. Els santuaris de Kasuga Taisha, relíquies de Heijokyo, Kasuga Taisha, o el bosc primigeni de Kasuga Yama.
Acabada la visita, tornarem a Kyoto en transport públic i visitarem el Kiyomizu Temple, Kodaiji Temple, Yasaka Temple i el Districte de Gion. Allotjament a l’ hotel.

Dia 15 Kyoto – Osaka.
Viatge en tren o autobús local a Osaka. És la capital de la regió de Kansai, la tercera ciutat del Japó amb una població d’uns 3 milions de persones, és un dels principals centres comercials del país. Destaca entre els seus molts parcs i jardins seu castell situat entre els edificis de nova construcció, aquesta ciutat, és un clar exemple de la metròpoli moderna japonesa, només Tòquio la supera com aparador del fenomen urbà japonès. Allotjament a Osaka.

Dia 16 Osaka – Barcelona.
Trasllat l’aeroport internacional de Kansai per tornar a Barcelona.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 3.195 Euros per persona.
Suplement temporada alta consultar.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises o el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol domèstic Tòquio – Sapporo i tornada Acomodació en hotels de categoria Standard i Superior.
Àpats inclosos: dia 4 sopar, dies 5 i 6 mitja pensió, dies 7, 8 i 9 esmorzar.
Trasllat a l’aeroport de Narita – hotel – aeroport de Haneda.
Trasllat Hotel – aeroport de Kansai.
Trasllats per a les visites a Hokkaido.
Trasllats a l’aeroport de New Chitosi – Sounkyo – Shiretoko – Llac Akan – Obihiro.
Trasllats amb tren segons itinerari. Visita d’un matí a Tòquio.
Visita de Nara i Kyoto.
Visita de Miyajima i Hiroshima.
Trasllat d’una maleta per persona de Tòquio – Kyoto.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Tokio// Osaka-Barcelona, amb taxes del bitllet d’avió. Des de 554 euros amb la companyia Turkish classe V.
Excursions opcionals.
Trasllats des de les estacions de tren a l’hotel.
Trasllats des de l’hotel a les estacions de tren.
Entrades.
Excés d’equipatge.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

TOP });