Viatge al Japó amb guia de parla hispana

Japó, l’Imperi del Sol Naixent, és un arxipèlag format per moltes illes, les quatre principals són Hokkaido, Honshu, Shikoku i Kyushu. Bona part del país és boscós. El patrimoni cultural que es nodreix de la història i de la tradició. El Japó és una societat on conviuen les avantguardes amb les tradicions, el millor exemple el tenim a Tòquio, la capital, l’antiga Edo, una urbs amb més de quatre-cents anys d’història i en la que coexisteixen els més moderns gratacels, i vells i entranyables temples, i elegants jardins. Kyoto, va ser la seu de la cort imperial fins al segle XIX. Allà es va gestar el nucli dur de la cultura japonesa, i d’aquells llunyans temps encara perduren molts santuaris, jardins i temples. Osaka es va desenvolupar com una ciutat comercial i ara, juntament amb Tòquio, és el focus de l’economia japonesa. Coneguda per l’aigua i els seus “808 ponts”, nombrosos rius i canals discorren a través dels districtes urbans. El castell de Himeji o castell Shirasagi (Garsa Reial Blanca) del segle XVII proveït d’un sofisticat sistema defensiu és un exemple excel·lent de l’arquitectura japonesa de castells del segle.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Tòquio.
Sortida de Barcelona cap a Tòquio, via una ciutat europea.

Dia 2 Tòquio.
Arribada a l’aeroport de Tòquio Narita. Després de les formalitats duaneres, tindrem l’assistència a l’aeroport per part del nostre corresponsal de parla anglesa. Trasllat a l’hotel en autobús limousine. Temps lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Tòquio.
Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre hotel amb el guia de parla hispana, i a partir de les 9 hores del mati, realitzarem una visita guiada per la ciutat. Tindrem l’ocasió de sentir el ritme de la ciutat doncs ens desplaçarem amb el nostre vehicle privat per una ciutat habitada per 12 milions de persones. Visitarem la Torre de Tokio, el Palau Imperial i Asakusa. Pararem per dinar a un restaurant local, i després, continuarem les visites caminant amb el nostre guia per Omotesando, el Basar Oriental i la zona de Harajuku. Acabades les visites, tornarem en transport públic des de la estació de Harajuku fins al nostre hotel. Allotjament en el hotel.

Dia 4 Tòquio.
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure a Tòquio. Allotjament a l’hotel.

Dia 5 Tòquio – Hakone – Hiroshima.
Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre hotel amb el guia de parla hispana. Per fer aquesta part del viatge, portarem l’equipatge més imprescindible, doncs la resta el portaran directament a Kyoto. En tren bala, ens traslladarem fins a Odawara, a l’arribada ens traslladarem en vehicle cap a la zona de Hakone. Aquesta ciutat està situada a la regió muntanyosa on es troba el Parc Nacional de Fuji – Hakone – Izu. És conegut per les seves fonts d’aigua calenta. Visitarem la zona en diferents transports públics, telefèric, tren cremallera i vaixell, amb la possibilitat de gaudir de les vistes del Mont Fuji, si les condicions meteorològiques ens ho permeten. Després de dinar en un restaurant local, ens traslladarem fins a l’estació d’Odawara o Atami, a l’arribada el nostre guia de parla hispana s’acomiadarà. Sense guia agafarem un tren bala amb destinació Hiroshima. Recepció a l’andana per part de nostre assistent de parla anglesa. Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 6 Hiroshima – Miyajima.
Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre hotel amb el guia de parla hispana. Visitarem en transport públic el Museu Memorial de la Pau que està ubicat dins del recinte d’un parc que es diu igual que el museu. Tornarem a l’estació de ferrocarril de Hiroshima en transport públic, i dinarem en un restaurant local. Des d’Hiroshima anirem cap a l’illa de Miyajima, durant 25 minuts viatjarem en tren i després agafarem un ferry. Miyajima està catalogada pel govern com lloc històric especial, la seva superfície és de 30 quilòmetres. Visitarem el santuari d’Itsukushima, el famós “tori” o porta flotant, declarat per l’UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Els edificis del santuari estan units per passadissos que s’estenen per sobre de les aigües, quan la marea és alta tota l’estructura sembla flotar sobre el mar. Allotjament a un ryokan de l’illa, el sopar està inclòs.

Dia 7 Miyajima – Hiroshima – Osaka – Kyoto.
Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre allotjament amb el guia de parla hispana. Trasllat en ferry i després en tren local fins a Hiroshima. Canvi per agafar un tren bala amb destinació Osaka. Osaka és la capital de la regió de Kansai, la tercera ciutat del Japó amb una població d’uns 3 milions de persones, és un dels principals centres comercials del país. Destaca entre els parcs i jardins el seu castell ubicat entre els edificis de nova construcció. Visita guiada en transport públic, aquesta ciutat, és un clar exemple de la metròpoli moderna japonesa, només Tokyo la supera com aparador del fenòmen urbà japonès. Finalitzades les visites ens traslladarem en un tren local cap a Kyoto. Allotjament a l’hotel.

Dia 8 Kyoto.
Kyoto ha estat la capital del Japó durant més de mil anys ara és el bressol de les arts, de la cultura, de les ciències i de la filosofia del país. Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre hotel amb el guia de parla hispana, i a partir de les 9 del mati començarem la visita guiada a Kyoto. Visitarem el Temple de Kinakuji i el Castell de Nijo. Dinarem a un restaurant local, després continuarem amb les visites del Handy Craft Center i Heian Shrine (l’entrada al jardí no està inclosa).
La visita ens ocuparà fins les 16 hores, després tornarem al nostre hotel o be ens podrem quedar i tornar per compte nostre a l’hotel per gaudir del temps lliure que ens queda. Allotjament a l’hotel.

Dia 9 Kyoto – Nara – Kyoto.
Després de l’esmorzar, ens trobarem al nostre hotel amb el guia de parla hispana, i en transport públic visitarem Nara, que va prosperar com la primera capital del país, fins que la capital es va traslladar a Kyoto, al finalitzar el segle VIII. Conserva una rica herència cultural i, per aquest motiu l’UNESCO la va declarar Patrimoni de la Humanitat. Els nombrosos temples, edificis i construccions de cases en filera, juntament amb la natura que envolta la ciutat, fan d’aquesta excursió una visita molt agradable. Un exemple del patrimoni de Nara són els temples de Todaiji, Toshodai-ji, Kofuku-ji, Yakushi-ji, Gangoji. Els santuaris de Kasuga Taisha, relíquies de Heijokyo, Kasuga Taisha, o el bosc primigeni de Kasuga Yama, durant la visita veurem alguns d’aquest indrets. Després del dinar en un restaurant local, tornarem a Kyoto en transport públic. Resta de la tarda lliure per compte nostre. Allotjament en el hotel.

Dia 10 Kyoto – Aeroport – Barcelona.
Esmorzar a l’hotel. Ens reunirem a l’hotel amb el nostre assistent de parla anglesa que ens ajudarà a realitzar el trasllat a l’aeroport internacional de Kansai per tornar a Barcelona.

DATES:
Sortides temprada alta:
10, 17, 24 i 31 de març, 7, 14, 21 i 28 d’abril, 5 i 12 de maig, 4 i 11 d’agost, 6, 13, 20 i 27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre, 2 de desembre.

Sortides temporada baixa:
25 de febrer, 3 de març, 19 i 26 de maig, 2, 9, 16, 23 i 30 de juny, 7, 14, 21 i 28 de juliol, 18 i 25 d’agost, 1, 8, 15, 22 i 29 de setembre, 8 de desembre.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 2.560 Euros per persona.
Suplement temporada alta:  195 euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Allotjament en hotels i ryokan, segons programa.
Àpats: 8 esmorzars, 5 dinars i 1 sopar.
Guia de parla hispana els dies: 3, 5 (el seu servei acaba a l’estació d’Odawara o Atami), 6, 7, 8 i 9.
Guia assistent de parla anglesa els dies 2 (només a l’aeroport), 5 (només a l’estació de Kyoto) i 10. Trens classe turista.
Entrades quan les visites són amb guia. Autobús als trasllats del i a l’aeroport.
Trasllat equipatge Tòquio – Kyoto, Kyoto – Osaka.
Una maleta per persona.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Tokio// Osaka-Barcelona, amb taxes del bitllet d’avió. Des de 554 euros amb la companyia Turkish classe V.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

HOTELS SELECCIONATS:
TOQUIO: Grand Prince Hotel New Takanawa o similar.
HIROSHIMA: Granvia Hiroshima o similar.
MIYAJIMA: Miyarikyu o similar.
KYOTO: New Miyako Hotel o similar.
OSAKA: Granvia Osaka o similar.

TOP });