Viatge al Japó al teu aire

Complet viatge que aprofita les excel·lents i puntuals rutes ferroviàries de Japó, per poder conèixer de manera independent i en un itinerari acordat prèviament, els principals atractius que ens ofereix l’illa de Honsu, la més important de l’arxipèlag japonès. La terra del Sol Naixent és un país format per bastants illes, les quatre principals són Hokkaido, Honshu, Shikoku i Kyushu. Dediquem el recorregut en conèixer el ric patrimoni cultural que es nodreix de la història i de la tradició. Tradició i naturalesa també van lligades, els japonesos han adorat des de l’antiguitat a la muntanya més alta del Japó, el mont Fuji, un extingit volcà des de fa 300 anys, que envoltat de boscos i llacs s’eleva a 3.776 metres. Al poble de Shirakawa els seus habitants continuen vivint en cases tradicionals. Kyoto, centre de la cort imperial fins al segle XIX pot ser considerada com el bressol de la cultura japonesa, allà podrem visitar nombrosos santuaris, temples i jardins i en els seus mateixos carrers respirar antigues èpoques.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Tòquio.
Sortida de Barcelona cap a Tòquio, via una ciutat europea.

Dia 2 Tòquio.
Arribada a l’aeroport de Tòquio Narita. Assistència a l’aeroport per part del nostre corresponsal i trasllat a l’hotel amb autobús limousine. Temps lliure. Allotjament.

Dia 3 Tòquio.
A partir de les 9 hores del mati, realitzarem una visita guiada per la ciutat de Tòquio que inclou: Meiji Shrine, Tokyo Tower, Imperial East Garden, Ginza. El tour s’acaba a Ginza i cadascú torna pel seu compte Allotjament a l’hotel.

Dia 4 Tòquio.
Dia lliure a Tòquio.

Dia 5 Tòquio – Takayama.
Al voltant de les 7.30 del matí deixarem la maleta a la recepció de l’hotel per tal que les enviïn directament a Kyoto. Viatge a Takayama en tren express. Des de l’estació de tren de Takayama a l’hotel s’arriba caminant en cinc minuts. Allotjament a l’hotel.

Dia 6 Takayama – Shirakawago.
Trasllat a Shirakawago en autobús de línia regular. L’autobús surt a les 11.10 hores i arriba a les 12:54 hores. Shirakawago, és coneguda per les seves granges tradicionals, amb sostres de palla a l’estil gassho-zukuri, algunes han estat reconvertides en petits hotels. El trasllat des de l’estació d’autobusos al allotjament típic japonès, es pot fer caminant en 5 minuts. Ens allotjarem i soparem en una casa tradicional japonès.

Dia 7 Shirakawago – Kanazawa.
Esmorzar inclòs. A Las 12.30 ens dirigirem en autobús regular en un trajecte curt d’uns noranta minuts cap a Kanazawa. Trasllat a l’hotel per compte del client. Kanazawa que durant l’època feudal va ser una plaça forta i encara ara es pot notar l’aire d’aquesta època. El parc de Kenrokuen que està en ple centre de la ciutat, és un dels tres jardins de disseny paisatgista més bonics de tot Japó. Nit a Kanazawa.

Dia 8 Kanazawa – Kyoto.
Viatge en tren des de Kanazawa a Kyoto. El trajecte té una durada aproximada de dues hores. Allotjament a l’hotel.

Dia 9 Kyoto – Nara – Kyoto.
Al matí ens presentarem a l’estació de tren de Kyoto per tal de començar la vista guiada a Nara. Nara va prosperar com la primera capital del país, fins que la capital es va traslladar a Kyoto, al finalitzar el segle VIII. Conserva una rica herència cultural i, per aquest motiu l’UNESCO la va declarar Patrimoni de la Humanitat. Els nombrosos temples, edificis i construccions de cases en filera, juntament amb la natura que envolta la ciutat, fan d’aquesta excursió una visita molt agradable. Un exemple del seu patrimoni són els temples de Todaiji, Toshodai-ji, Kofuku-ji, Yakushi-ji, Gangoji. Els santuaris de Kasuga Taisha, relíquies de Heijokyo, Kasuga Taisha, o el bosc primigeni de Kasuga Yama. Acabada la visita, tornarem a Kyoto en transport públic i visitarem el Kiyomizu Temple, Kodaiji Temple, Yasaka Temple i el Districte de Gion. Allotjament a l’hotel.

Dia 10 Kyoto.
Dia lliure a Kyoto. Allotjament a l’hotel.

Dia 11 Kyoto – Koyasan.
Al voltant de les 7.30 del matí deixarem la maleta a la recepció de l’hotel per tal que les enviïn directament a Osaka. Tindrem l’assistència de un guia de parla anglesa i ens traslladarem fins a Namba, de Namba a Koyasan viatjarem en tren i en funicular via Gokurakubashi sense guia. Resta del dia lliure. Nit a Koyasan.

Dia 12 Koyasan – Hiroshima.
Viatge a Hiroshima via Osaka en funicular, tren i tren bala. Allotjament a Hiroshima.

Dia 13 Hiroshima.
Dia lliure a Hiroshima. Allotjament a Hiroshima.

Dia 14 Hiroshima – Osaka.
Sortirem d’Hiroshima en tren bala. Dia lliure a Osaka. Allotjament a Osaka.

Dia 15 Osaka – Barcelona.
Trasllat l’aeroport internacional de Kansai per tornar a Barcelona.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 2.225 Euros per persona.
Suplement Març/Abril/Maig/Agost/Octubre/Novembre:  135 euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Allotjament en hotel categoria Standard.
Trasllats en tren segons programa.
Autobús Takayama-Shirakawago-Kanazawa.
Autobús pels trasllats del i a l’aeroport.
Sopar i esmorzar a Shirakawago i Koyasan.
Trasllat del equipatge Tòquio Kyoto, Kyoto Osaka.
Una maleta per persona.
Visita d’un matí a Tòquio.
Visita d’un matí a Nara i a la tarda Kyoto.
Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Tokio// Osaka-Barcelona, amb taxes del bitllet d’avió. Des de 554 euros amb la companyia Turkish classe V.
Excursions opcionals.
Trasllats des de les estacions als hotels.
Trasllats des dels hotels a les estacions.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Tot el que no està especificat.

TOP });