Viatge a Turquia, a la Capadòcia i Istanbul

En pocs països podem trobar una riquesa tan gran, plena de contrastos i amb una gent tan acollidora. Descobrir l’ antiga Constantinopla o Bizanci, passejant per la avui anomenada Istanbul, amb tota la història que contenen els seus carrers, admirar els paisatges surrealistes de la Capadòcia, o gaudir de les platges del Mar Egeu a bord d’una goleta, són sensacions i experiències que només es poden sentir en aquest país amb tants segles d’història.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Istanbul – Capadòcia.
Sortida de Barcelona en el vol de Turkish Airlines destí Istanbul. Arribada a Istanbul i enllaç amb el vol a Capadòcia. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 2 Capadòcia.
Visita del increïble refugi de Kaymakli, que és la ciutat subterrània més famosa de Capadòcia, amb 6 pisos de profunditat i una capacitat entre 1500 i 2500 habitants. A la Capadòcia hi ha més de 50 ciutats subterrànies. El poble històric d’Ortahisar, amb façanes interessants de cases antigues d’estil otomà. A la vall de Soganli trobarem esglésies rupestres del segle X. Al mateix poble de Soganli té els colomars més típics de la Capadòcia i l’artesania de les seves nines. Visita de la Madrasa de Taskinpasa i del poble grec de Mustafapasha de cases monumentals construïdes el segle XIX i XX. Dinarem en un restaurant local.

Dia 3 Capadòcia.
Un passeig per la zona visitant les formacions que ha creat la naturalesa, ens mostrarà las capritxoses formes que ha originat l’erosió, xemeneies de suggerents formes a la vall dels monjos, un espectacular paisatge lunar a la vall de Devrent, o les xemeneies de les fades a les valls d’Esentepe i Pasabagi, són una mostra de les belleses naturals que podem admirar. Visitarem un taller local en Avanos, on encara sobreviuen les tècniques autèntiques de terrissa. Parada per fer la visita de la fortalesa natural d’Uchisar. Veurem també el museu al aire lliure de Goreme i las seves esglésies Bizantines. Excursió per les valls de la zona de Kizilvadi. Les vistes són fascinants, totes aquestes valls acaben al poble troglodita de Cavusin. En aquest poble encara es pot veure el sistema de les cases troglodites, que varen ser habitades fins a finals dels anys 50. Visita del poble d’Uchisar, el mirador de Capadòcia, amb les millors vistes de les valls. Dinar en un restaurant excavat a la roca.

Dia 4 Capadòcia – Istanbul.
Trasllat en privat a l’aeroport per volar a Istanbul. Recollida a l’aeroport per fer el trasllat a l’hotel d’Istanbul. Tarda lliure.

Dia 5 Istanbul.
Esmorzar i dia lliure. Podem visitar el museu de Topkapy, les cisternes, passejar pel l’Hipòdrom on trobarem la columna serpentejada, l’obelisc i la font de l’alemany. Aya Sophia i la Mesquita Blava són al costat. A la tarda ens podem arribar fins el Gran Basar.

Dia 6 Istanbul.
Esmorzar i dia lliure. Podem fer un passeig pel Bòsfor, anar a comprar al Mercat de les Espècies, des d’allí creuar el pont i tot passejant arribar fins a la Torre Galata. Agafar el funicular que ens durà fins al barri de Taksim ple de botigues i cafeteries.

Dia 7 Istanbul – Barcelona.
Esmorzar i a l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol que ens durà de tornada.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 825 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
A Capadòcia:
-Allotjament en habitació doble en hotel 4*
-Règim mitja pensió.
-Dinars indicats.
-Excursions en privat
-Guia de parla hispana.
-Entrades als museus.
-Trasllats de l’aeroport a l’hotel i a l’inrevés.
A Istanbul:
-Allotjament en habitació doble en hotel 4*
-Trasllats de l’aeroport a l’hotel i a l’inrevés.
-Règim d’allotjament i esmorzar.

EL PREU NO INCLOU:
Bıtllets d’avıó ınternacıonals amb la companyıa Turkısh Airlines.
Bıtllets d’avıó domèstıcs.
Taxes dels bıtllets d’avıó
Tot el no especificat.

TOP });