Viatge a Tailàndia

Situat al sud-est asiàtic es troba l’antic regne de Siam. Avui dia, és un país que ens ofereix diferents opcions per gaudir de la seva natura, alhora visitant molts altres punts d’interès. Descobrir els seus paisatges a peu o a lloms d’un elefant, observar les tribus que viuen a indrets llunyans de la seva geografia, visitar els magnífics temples per veure la bellesa que pot crear l’ésser humà, recórrer la seva història a través dels seus monuments, o perdre’s per platges paradisíaques, són un bon exemple de la varietat d’aquest país tan colorista, poblat per una gent que sempre us rebran amb un somriure.

ITINERARI

Dia 1
Sortida en el vol regular Barcelona – Bangkok. Nit a bord.

Dia 2 Bangkok.
Arribada a Bangkok. Després de les formalitats duaneres, assistència pel nostre corresponsal i trasllat al hotel. Nit en hotel.

Dia 3 Bangkok.
Després de l’esmorzar, visitarem el Gran Palau (un complex magnífic de temples i edificis d’una gran bellesa), el Wat Phra Keo (Temple del Buda Maragda). A la tarda visitarem els tres monestirs més espectaculars i famosos de Bangkok; el Temple de Marbre, el Temple del Buda Reclinat i el Temple del Buda Daurat. Nit a l’hotel.

Dia 4 Bangkok – Ayudhaya – Chao Phraya – Bangkok.
Trasllat a Ayudhaya per visitar les ruïnes de l’antiga capital de Tailàndia. També visitarem el Bang Pa-In, l’antic Palau d’Estiu. Després embarcarem en un creuer de luxe, on dinarem i tornarem a Bangkok pel majestuós riu Chao Phraya. Nit a l’hotel.

Dia 5 Bangkok – Kanchanaburi – Riu Kwai – Bangkok.
Viatge a la històrica Kanchanaburi, amb vistes al Cementiri de Guerra dels Aliats, el museu Jeath i el famós pont sobre el riu Kwai. Realitzarem un viatge travessant el pont que els presoners de la guerra van construir. Després dinar agafarem un petit vaixell i travessarem el riu Kwai. Més tard tornarem a Bangkok. Nit a l’hotel.

Dia 6 Bangkok – Chiang Mai.
Esmorzar i matí lliure. A la tarda, ens traslladarem a l’estació del ferrocarril per agafar el tren nocturn amb destinació Chiang Mai. Nit al tren, en un vagó llitera amb aire condicionat.

Dia 7 Chiang Mai – Doi Suthep – Chiang Mai.
Arribada a Chiang Mai al matí, trasllat a l’hotel. Visitarem el Monestir de Doi Suthep, que es troba al cim d’un turó, i des d’on gaudirem d’unes espectaculars vistes de tota la zona. La Pagoda del Temple Daurat conté relíquies budistes, i atrau a grans quantitats de peregrins budistes de tot el món. Continuarem visitant el centre d’artesania local. Nit a l’hotel.

Dia 8 Chiang Mai – Parc Nacional de Doi Inthaon – Mae Klang – Chiang Mai.
Al matí després de l’esmorzar, anirem fins el Parc Nacional de Doi Inthaon, a 2.565 metres d’altura, és la muntanya més alta de Tailandia. Pararem pel camí per contemplar les cascades de Mae Klang i de Wachirathan, abans d’arribar al cim veurem les estupes erigides per honorar els reis i les reines Thai. Després, visitarem un poblat d’una tribu de la muntanya Meo. Tornarem a Chang Mai i ens allotjarem a l’hotel.

Dia 9 Chiang Mai – Ban Mai – Chiang Rai.
Al matí, sortirem cap a Chiang Rai i creuarem el riu Mae Kok fins la ciutat de Ban Mai Mok Jam. Visitarem un camp de treball i entrenament d’elefants, veurem com a les ordres del seu ensinistrador arrosseguen troncs per la selva. Disposarem de temps lliure per fer una passejada muntats en elefant, és una manera diferent de visitar la selva. Continuarem per carretera per visitar una tribu indígena. Tornada a Chiang Rai. Allotjament i nit a l’hotel.

Dia 10 Chiang Rai -Yao – Akha- Mae Sai – Chiang Mai.
Al matí molt aviat, agafarem un minibus, per realitzar un tour al voltant del famós triangle daurat, lloc de trobada de les fronteres de Laos, Myanmar i Tailàndia i des d’on gaudirem d’una magnífica panoràmica del riu Mekong. Visitarem els pobles de les tribus de muntanya Yao i Akha, després continuarem pel poble fronterer de Mae Sai. Localitzat a banda i banda del riu, que fa de frontera natural, entre Tailàndia i Myanmar. Aquest poble, té un mercat tribal, basat en el comerç fronterer de mercaderies. Després de visitar Mae Sai, tornarem a Chiang Mai. Allotjament a l’hotel.

Dia 11 Chiang Mai – Ko Samui.
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Chiang Mai per a agafar el vol amb destí Bangkok. Connexió amb el vol a Ko Samui. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure. Nit a l’hotel.

Dies 12 a 13 Ko Samui.
Dies lliures a Ko Samui.

Dia 14 Ko Samui.
Esmorzar i trasllat des de l’hotel a l’aeroport de Ko Samui. Connexió amb el vol Bangkok-Barcelona.

Dia 15
Arribada a Barcelona.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.835 Euros per persona.
En grup de 4: 1.515 Euros per persona.
En grup de 6: 1.315 Euros per persona.

Suplement 16.07 al 31.08:  45 euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vols domèstics amb Bangkok Airways.
Tren nocturn 2ª classe amb aire condicionat, Bangkok – Chiang Mai Hotels 4*.
Hotel a Ko Samui 3* Sup.
Esmorzar durant l’itinerari.
Transport en vehicle amb aire condicionat.
Entrades.
Servei de guies locals.
Assegurança.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Bangkok i tornada.                                                                                                      Taxes del bitllet d’avió. 
Visat.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Propines.
Tot el no especificat.

EXTENSIONS A:
PHUKET.
KRABI.
PHI PHI.
KO TAO.

TOP });