Viatge a Myanmar

Les cúpules daurades dels temples, brillen al cel de Myanmar. Les imatges de Buda, sempre presents, marquen el dia a dia de la seva gent que, amb una rica varietat ètnica, donen al país un caràcter especial, amb unes tradicions molt arrelades en el temps. Immersos en una natura exuberant, entre llacs i rius, on la vida flueix, trobant-se amb paisatges, ciutats i pagodes, aquí els homes han estat capaços de crear obres d’una bellesa difícilment igualable.

Un viatge per aquestes terres, despertarà tots els nostres sentits, perdurant aquestes sensacions a la nostra memòria per sempre.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Yangon.
Sortida de Barcelona destinació Yangon.

Dia 2 Yangon.
Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Yangon.

Dia 3 Yangon – Mandalay.
Esmorzar a l’hotel. Visita al mercat de Bogyoke, també és conegut pel mercat britànic, es pot trobar de tot tant roba, sabates, menjar , souvenirs de tot el país és un dels més grans de Yangon. Podem passejar i prendre un tè en un dels teashops que freqüenten els ciutadans birmans, sempre estan plens. Més tard, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destí Mandalay. Trasllat des de l’aeroport a Mandalay, és gairebé una hora de camí. Nit a la ciutat.

Dia 4 Mandalay – Mingun – Mandalay.
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’hotel i excursió en vaixell a Mingun pel riu Ayeyarwaddy. Durant el creuer, podrem gaudir de la vista del riu, de la tranquil·litat i observar la vida quotidiana dels pobladors que habiten a les ribes. Visita de la Pagoda de Mingun, que va ser construïda per a ser la més gran, però recordada per ser la pila de maons més gran i per la gegantina campana de 90 tones de pes. Visitarem la inusual Pagoda de Myatheindan, que representa el Mt. Meru i la mansió d’éssers celestials. Tornada a Mandalay i visita als centres d’artesania tradicional. Visitarem la Pagoda de Kuthodaw que té dins del seu recinte 729 lloses de marbre, gravades amb els ensenyaments de Buda cadascuna amb la seva corresponent pagoda. El Monestir de Shwenandaw, l’antic monestir de teca tallada d’una gran bellesa i el nou monestir construit al seu costat. Finalment gaudirem de la posta del sol dalt del turó de Mandalay, des d’on es pot admirar tota la ciutat. Retorn a l’hotel i temps lliure. Nit a Mandalay.

Dia 5 Amarapura – Sagaing – Ava (Inwa).
Esmorzar a l’hotel. Visita de la Imatge del Buda Mahamuni, una de les imatges més venerades de Myanmar, és de coure però està revestida d’una tona d’or brillant i pedres precioses, com diamants, safirs, maragdes, perles, robins, etc. Excursió a Amanapurna, l’antiga capital de Myanmar, podrem observar la vida dels 1.000 monjos del Monestir de Mahagandaryon. Continuarem la visita cap a Sagaing, on podrem gaudir de les magnífiques vistes del riu Ayeyarwaddy, i dels seus 700 monestirs i al cap de munt de la Pagoda de Kaungmudaw, amb la seva esplèndida cúpula. Continuarem cap a Ava (Inwa) i visitarem en cotxe de cavalls el Monestir de Maenu Okkyaung, construït l’any 1818 per al venerable cap dels monjos, es l’únic edifici de maó del segle XIX, la torre de Nan Myint de 27 metres d’altura afectada pel terratrèmol de 1811, té una petita inclinació, el Monestir de Bargayar conegut per les seves talles de fusta i pels 267 pilars de teca. La visita a l’illa només es pot fer en cotxe de cavall perquè els camins són camins de carro, trobarem les persones que conreen els camps ajudats encara per bous i gaudirem d’un paisatge gairebé idíl·lic de palmeres i un cel extremadament blau.
Tornarem a Amarapura per gaudir de la posta de sol mentre creuem el riu pel pont de U Bein on a més a més de poder passejar-nos pel pont de teca de 1.200 metres observarem com tan homes com dones pesquen drets al bell mig de l’aigua. Una hora de camí en cotxe ens durà a Mandalay. Nit a Mandalay.

Dia 6 Mandalay – Bagan.
Pel matí d’hora, desprès d’esmorzar, trasllat per carretera cap a Bagan. Temps lliure per gaudir de les magnífiques vistes durant el trajecte dels petits pobles de la riba. El vaixell pot fer parada en alguns pobles per a agafar passatge local. Arribada a Nyaung U on està el port d’arribada dels vaixells de Mandalay i trasllat a l’hotel de Nyaung U. Nit a l’hotel.

Dia 7 Bagan.
Esmorzar a l’hotel. Visita del mercat local de Nyaung U, on podrem contemplar el modes de vida de la població. Molt a prop trobarem l’anomenada “Glòria de Bagan”, la Pagoda de Shwezigon, construïda aproximadament fa uns 900 anys, visitarem el Temple de Htilominlo, amb la millor columna tallada, el Monestir de Nathtaukkyaung, construït en fusta de teca a les ribes del riu, amb antics manuscrits i imatges budistes; el Temple de Ananda, l’obra mestra de Bagan; el Temple de Gubyaukgyi, les millors pintures murals del segle XI; el Temple de Manuha, la imatge del Buda gegant en posició reclinada, el Temple de Dhamayangyi, un dels més bonics de Bagan, el Temple de Sulamani, del segle XII que conserva les pintures de les parets, normalment son referències dels ensenyaments de Buda o de la mateixa vida de Buda. Per últim, gaudirem de la posta de sol des de la part més alta de la Pagoda Mingalarzedi, l’última construïda a Bagan abans de la invasió mongola. Nit a Nyaung U.

Dia 8 Bagan.
Esmorzar a l’hotel. Visita a la pagoda de Lawkananda, té una esplèndida vista sobre el riu, és la pagoda més antiga de Bagan, guarda una rèplica de la dent de Buda enviada pel rei de Sri Lanka; visitarem els temples amb pintures murals de Payathonezu, el Temple de Nagayon del segle XI; el Temple amb pintures murals de Apyeyadanar. Per la tarda, visita al poble de Minanathu per a observar la forma de vida dels seus habitants. Després, agafarem un vaixell per a navegar a través del gran riu Ayeyarwaddy durant la posta de sol. Nit a Bagan.

Dia 9 Bagan – Mont Popa – Kalaw.
Esmorzar a l’hotel. Un trajecte de dues hores ens dura cap el Mont Popa, un volcà extingit conegut com “La Casa dels Esperits” pel camí observarem el tipus de vida a la zona rural, pararem per veure com s’extreu de les palmeres un líquid que després transformen en caramels i en licor. Ens ensenyaran com fan l’oli de cacauet utilitzant un molí tirat per un bou. Per visitar el Mont Popa pujarem 777 graons fins arribar a la part més alta del temple i gaudir de les vistes, per les escales de pujada, trobarem molts micos que viuen en famílies al voltant del temple. Baixarem i ens traslladarem a Kalaw. La distancia a recórrer és de 240 quilòmetres, entre vuit i nou hores de camí. Nit a l’hotel de Kalaw.

Dia 10 Kalaw – Pindaya.
Esmorzar a l’hotel. Després realitzarem un tour per Pindaya. Visitarem les magnífiques cases – cova de Pindaya, amb 8.094 imatges donades de Buda de fusta, pedra i alabastre lacats. Nit a Pindaya.

Dia 11 Pindaya – Inle.
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Inle. Pel camí visitarem el Monestir de Shweyanpye, és un monestir típic shan de teca amb unes finestres ovals que no són gaire comunes, té una antiguitat aproximada de 500 anys, al costat del monestir hi ha una pagoda que conté 700 petites imatges de Buda en nínxols totalment pintats. A 3 quilòmetres trobarem el poble de Nyaungswe.
Trasllat a l’hotel i tarda lliure per passejar per la població o fer una excursió d’una o dues hores en canoa de bambú pels voltants del canal que la uneix amb el llac Inle des d’on es poden veure diferents monestirs, pagodes i la vida dels habitants del poble que tenen les seves cases construïdes sobre l’aigua. Nit a l’hotel de Nyaungswe.

Dia 12 Inle.
Esmorzar a l’hotel. Al llac el van anomenar Inle quan un antic rei de Bagan va fer que es poblés la zona, els primers habitants es van concentrar en quatre punts diferents donant nom al llac, perquè inle és el número quatre en llengua shan. Durant la nostra estada al llac anirem a un dels mercats itinerants de la zona on trobarem persones de diferentes ètnies que baixen de les muntanyes per comprar aliments frescos i per vendre’n. Farem una excursió pel llac en vaixell. Visitarem els jardins, a vegades són petits horts i pobles flotants, la Pagoda Phaungdaw U, la més venerada del llac, en el seu interior trobarem cinc imatges de Buda, de les que no se’n reconeix la forma perquè estan recobertes de gran quantitat de pa d’or que fa que gairebé semblin cinc boles brillants. El sostre que les aixopluga és un treball magnífic de robins i or. Quan arribem al poble de Paw Khon, veurem els telers de seda i com s’extreu de la flor de lotus uns filaments amb els quals es fan teixits, també veurem el monestir dels gats ensinistrats pels monjos que salten travessant anelles. Nit a Nyaungswe.

Dia 13 Inle – Sagar – Inle.
Esmorzar a l’hotel. Excursió en vaixell a les pagodes en ruïnes de Sagar, de 700 anys d’antiguitat, van ser descobertes recentment i estan localitzades als turons, quan la presa fou construïda i va pujar el nivell de l’aigua, el poble va ser traslladat però els temples van ser abandonats. Les vistes del camí són increïbles, és poden veure boscos de bambú i diferents conreus, la zona del llac és una zona agrícola molt rica. Visitarem també el poble de Inpaw Khon per a observar els telers de seda. Retorn i allotjament a l’hotel de Nyaungswe.

Dia 14 Inle – Heho – Yangon.
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure a Nyaungswe, si tenim prou temps podrem llogar una bicicleta i recórrer el poble i els seus voltants. Al migdia trasllat a l’aeroport d’Heho, a una hora de camí en cotxe, per agafar el vol que ens durà a Yangon. Trasllat a l’hotel de Yangon i temps lliure.

Dia 15 Yangon.
Esmorzar a l’hotel. Visita al Museu Nacional on destaca el Tro del Lleó de l’últim rei de Myanmar, que es va exiliar a l’Índia en 1886. Farem la visita de la Pagoda de Botahtaung, és un conjunt format per un temple i una estupa, passejarem per la zona colonial de la ciutat, molt decadent, que és on es troba situada aquesta pagoda, molt a prop del carrer Strass on en la seva època es concentrava tota la colònia britànica, també veurem la Pagoda de Sule, ubicada al centre de la ciutat de Yangon en la confluència de quatre grans avingudes, està situada com una illa, en aquesta pagoda es guarda una relíquia del cabell de Buda. Després ens allunyarem una mica dels centre neuràlgic de la ciutat per visitar Chaukhtatgyi, una colossal imatge de 72 metres de llargada del Buda reclinat que es troba molt a prop de la gran joia de Yangon on farem cap per acabar el dia, la Pagoda de Schwedagon, una de les més boniques del món. Per la tarda abans que es pongui el sol val la pena fer una visita al cafè de la torre Sakura des d’on es té una meravellosa panoràmica de la ciutat i sobretot de la Pagoda de Schwedagon. Nit a l’hotel.

Dia 16 Yangon – Barcelona.
Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport i sortida.

 

PREUS DES DE:
En grup de 2: 2.615 Euros €/persona.
En grup de 4: 2.005 Euros €/persona.

Suplement hotel cat superior: 395 Euros €/persona.

Preus vigents fins el 30 de setembre de 2016

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vols domèstics.
Trasllats durant l’itinerari.
Visites turístiques en vehicle a/c.
Excursió en vaixell per Mingun i Inle.
Cotxe de cavalls a Ava.
Passeig en vaixell durant la posta de sol a Bagan.
Allotjament a hotels en habitació doble amb desdejuni.
Entrades segons l’itinerari.
Servei de guia de parla hispana durant tot el viatge.
Propines a maleters als aeroports.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Yangon, taxes del bitllet d’avió. (Des de 693 euros amb la companyia Singapore Airlines tarifa V).
Taxes del bitllet d’avió.
Visat.
Menjars i begudes.
Taxes de sortida de l’aeroport, 10 $ per persona de l’aeroport internacional de Yangon.
Despeses personals.
Tot el no especificat.

EXTENSIONS A:
NGAPALI BEACH.

TOP });