Viatge a l’Índia del Sud

El sud de l’Índia és un territori exòtic, pintoresc, ple de color i carregat d’una certa màgia. La varietat dels seus paisatges i la grandiositat i originalitat dels seus temples poc tenen a veure amb el que s’hi troben al nord del mateix país.

Visitarem una de les set ciutats sagrades, llocs de peregrinació on s’hi concentren centenars de persones, paisatges enigmàtics tant de platja com de muntanya, racons mil·lenaris on l’aire fa olor de sàndal, encens i té.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Madras.
Sortida en vol regular direcció a la capital de Tamil Nadú. Quan arribem a l’aeroport ens rebrà el nostre corresponsal i ens durà a l’hotel. Nit a Madras.

Dia 2 Madras – Mahabalipuram.
Madras és un nucli urbà de 4.25 milions d’habitants. Farem un recorregut de mig dia per visitar els llocs principals de la ciutat El petit i pintoresc parc d’ Anna que es troba al final de la famosa platja de la Marina, la Catedral de Sant Tomàs, el fort de Sant George, el planetari de Birla, i els parcs de Guindy i Snak. A migdia ens traslladarem cap a Mahabalipuram. És una ruta curta de menys de dues hores. Arribada a l’hotel i nit a Mahabalipuram.

Dia 3 Mahabalipuram – Kanchimpuram – Mahabalipuram.
Al matí sortirem cap a Kanchimpuram, el recorregut no es llarg. És una de las 7 ciutats sagrades de l’Índia. Una ciutat temple espectacular, els Gopurams es veuen des de la distancia. A mitja tarda tornem a Mahabalipuram.
En aquesta bonica ciutat costera, es poden visitar uns esplèndids temples de pedra tallada ubicats a la vora del mar. Visitarem El temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Rathas o carros temples i l’excepcional monòlit d’ Arjuna, també anomenat el Descens del Ganges, uns dels llocs més sagrats excavats a la roca, amb impressionats escultures dels deus. Mahabalipuram, fou la segona capital i el segon port marítim durant el periode dels reis Payaba, la primera dinastia tamil que emergí després de la caiguda de l’imperi Gupta. El temple de Shore es va aixecar durant la fase final de l’estil Payaba cap el segle VII, més endavant va ser reconstruït donat que el vent i el mar el van malbaratar, aquesta reconstrucció fou duta a terme durant el regnat Narasimha Varama II. Mahabalipuram, és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts del país. Nit a Mahabalipuram.

Dia 4 Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur.
Sortim per carretera cap a la ciutat de Thanjavur, a unes 4 hores de distància. En ruta visitarem Chindambaram, on es troba el gran temple de Nataraja, la dansa còsmica de Shiva. Arribada a Thanjavur i nit a l’Hotel.

Dia 5 Thanjavur.
La Thanjavur moderna està situada a la plana més fèrtil del Tamil Nadu, coneguda com el bol d’arrós per la gran producció d’aquest cereal. Durant l’ època de Sangam, entre els segles X al XIV, es convertí en el centre del saber i la cultura Tamil, es van aixecar construccions molt importants. Com a exemple tenim el Temple de Brihadeeswarar, que fou costruït pel Raja Chola, és el temple més gran del Sud de l’Índia, la cúpula s’aixeca uns 58 metres i està feta d’un sol bloc de granit d’unes 80 tones de pes. El palau que està molt a prop del temple fou construït una part pels Nayaks al voltants de l’any 1.550 i una altra per Mahratta. Després de les visites tornarem a l’hotel. Nit a Thanjavur.

Dia 6 Thanjavur – Trichy – Madurai.
Al matí després d’esmorzar sortirem direcció Madurai, visitarem la ciutat de Tiruchirapalli (Trichy), que es troba situada a la riba del riu Kavery. El famós temple fortificat de la Roca, que es troba a una altura de 83 metres i que s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, ens proporciona unes vistes esplèndides de la ciutat. Una passejada pels seus mercats coloristes i carrerons estrets, finalitzarà la nostra estada en aquesta ciutat.
Després sortim per carretera cap a Madurai 140km. Arribarem a la ciutat, ubicada a la riba del riu Vaigai. La historia d’aquesta ciutat es remunta a una antiguitat de més de 2500 anys, i va ser un punt cultural i comercial molt important. Nit a Madurai.

Dia 7 Madurai.
Esmorzar i visites per aquesta interessant ciutat. La més famosa de totes, és el gran temple de Meenaskshi, amb passadissos, estanys, tendes, el santuari principal i el seu atri de les mil columnes. Nit a Madurai.

Dia 8 Madurai – Periyar.
Sortim cap a Periyar, el santuari de vida salvatge més popular del sud de l’Índia i que disposa d’un llac artificial de 26 km, construït pels britànics per portar aigua cap a Madurai, s’expandeix fins a Tamil Nadú. Hi trobarem gran varietat d’animals com els antílops, micos, diferents espècies d’ocells i més de 7.500 elefants. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel. A la tarda farem un passeig per aquest santuari natural, les diferents rutes de l’excursió travessen diversos hàbitats. Durant unes 3 hores tindrem l’oportunitat d’observar ocells, papallones i altres animals, és una caminada d’uns 4 o 5 quilòmetres. Aquesta activitat es realitza en grup segons la normativa del parc. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 9 Periyar.
Després d’esmorzar farem el tour de les espècies. Visitarem les plantacions de cafè i el jardí de les espècies i les seves plantes de pebre. Resta del dia lliure per realitzar activitats. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 10 Periyar – Kumarkoram.
Després de l’esmorzar, desplaçament a Kumarkoram i trasllat a l’hotel. La resta del dia lliure.

Dia 11 Kumarkoram – Allepey – Houseboat.
Esmorzar i trasllat al port per fer un creuer. Dia sencer al vaixell explorant els backwaters. Es poden fer parades als pobles de la riba, per caminar i visitar-los. Nit al vaixell.

Dia 12 Houseboat – Allepey – Cochin.
El creuer finalitza a Allepey. Trasllat a Cochin. Arribada i trasllat a l’hotel. A la nit veurem la dansa del kathakkali. Nit a l’hotel.

Dia 13 Cochin.
Visites a la ciutat de Cochin, que és un conglomerat d’illes i penínsules. Podem visitar l’església catòlica de Sant Francesc, la primera església europea a l’Índia, o altres edificis com el palau holandès construït per els portuguesos a la meitat del segle XVI. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 14 Cochin – Feroke.
Després d’esmorzar, trasllat a Feroke, una petita i bonica ciutat de Kerala. A l’arribada, trasllat i allotjament al Kadavu Resort.

Dia 15 Feroke – Mysore.
Esmorzar i trasllat a Mysore, la ciutat dels palaus i jardins i de l’esplendor oriental, és l’antiga residència oficial de la família reial. Arribada i allotjament a l’hotel.

Dia 16 Mysore.
Esmorzar i visita de la ciutat de Mysore. Visitarem el palau del maharaja, un impressionant edifici construït en 15 anys, el Lalitha Mahal un solemne edifici blanc construït en 1921, el temple de Chamundeswari, els jardins de Brindavan, amb més de 100 fonts i estanys que a la nit s’il·luminen amb molts colors. Nit a l’hotel.

Dia 17 Mysore – Sravanbelagola – Hassan.
Esmorzar i excursió fins a Sravanbelagola. Després de la visita continuarem el nostre viatge fins a Hassan, pel trajecte contemplarem un paissatge de prats i boscos que ens faran el viatge més agradable. Allotjament a l’hotel.

Dia 18 Hassan – Helebid – Belur – Hassan.
Esmorzar i excursió a Belur, visita dels temples Chennakeshava i Veeranarayana. Tots dos pertanyen a diferents religions però comparteixen la finalitat d’instruir al fidel. A uns quilòmetres de Belur està el temple de Hoyasaleswara, construït una decada més tard que el de Belur i per ordre del mateix rei, l’obra quedà sense finalitzar després de 180 anys de treball. També veurem el petit temple de Kedareswara. Tornada a Hassan i allotjament a l’hotel.

Dia 19 Hassan – Bangalore.
Al matí sortim cap a Bangalore la capital de Karnataka. És una ciutat moderna i bulliciosa, important centre industrial de tot el país, és una de las ciutats con major índex de desenvolupament. Dia lliure i nit a l’hotel.

Dia 20 Bangalore – Barcelona.
Després de l’esmorzar, temps lliure fins l’hora de la sortida cap a l’aeroport per la fer agafar el vol internacional.

PREUS DES DE:
Grup de 2 persones en vehicle standard: 2.405 Euros per persona.
Grup de 3 a 4 persones vehicle tipus Innova: 2.145 Euros per persona.
Grup de 5 a 6 persones vehicle tipus Tempo Traveller: 1.880 Euros per persona.
Grup de 7 persones vehicle tipus Tempo Traveller:1.725 Euros per persona.
Grup de 8 a 9 persones vehicle tipus Mini Coach: 2.035 Euros per persona.
Grup de 10 a 14 persones vehicle tipus Mini Coach: 1.895 Euros per persona.
Suplement individual: 765 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes. 
Preus vigents fins el 30 de setembre.

EL PREU INCLOU:
Tots els transports en vehicle privat amb xofer i aire condicionat, inclosos als monuments, visites de les ciutats i els trasllats als aeroports.
Hotels de categoria superior en règim de allotjament i esmorzar en habitació doble.
Guies locals de parla anglesa. 1 nit a un house boats pels “backwaters” en règim de pensió completa.
Excursió amb barca pel llac Periyar.
Entrada per assistir a la representació del Kathkali.
Assegurança d’assistència en viatge Europea.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Madras – Bangalore – Barcelona.
Taxes del bitllet d’avió.
Entrades.
Impostos i taxes locals.
Les propines.
Visat de l’Índia.
Tot el no especificat.

TOP });