Viatge a l’Índia del Sud i Maldives

Recorregut per alguns dels llocs més emblemàtics del sud de l’Índia. La proposta abasta des de llocs amb una profunda càrrega cultural i històrica com és la ciutat de Madurai, a llocs de gran encant natural com és el santuari de vida salvatge de Periyar. També hi ha temps per al relax extrem en un ambient luxós i segur que el trobarem en el recorregut en vaixell pels “backwaters” de Kumarkoram. La varietat del viatge ens portarà al cor del país de les espècies, Cochin, i també a la més desenvolupada urbs del sud de l’Índia, Bangalore. Com a colofó, què millor que uns dies de descans a l’arxipèlag de les Maldives, al costat d’un mar on els corals del món submarí ens deixessin extasiats.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Madras.
Sortida en vol regular direcció a la capital de Tamil Nadú. Quan arribem a l’aeroport ens rebrà el nostre corresponsal i ens durà a l’hotel. Nit a Madras.

Dia 2 Madras – Mahabalipuram.
Madras és un nucli urbà de 4.25 milions d’habitants. Farem un recorregut de mig dia per visitar els llocs principals de la ciutat El petit i pintoresc parc d’ Anna que es troba al final de la famosa platja de la Marina, la Catedral de Sant Tomàs, el fort de Sant George, el planetari de Birla, i els parcs de Guindy i Snak. A migdia ens traslladarem cap a Mahabalipuram. És una ruta curta de menys de dues hores. Arribada a l’hotel i nit a Mahabalipuram.

Dia 3 Mahabalipuram – Kanchimpuram – Mahabalipuram.
Esmorzar i visita d’aquesta bonica ciutat costera, es poden visitar uns esplèndids temples de pedra tallada ubicats a la vora del mar. Visitarem El temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Rathas o carros temples i l’excepcional monòlit d’ Arjuna, també anomenat el Descens del Ganges, uns dels llocs més sagrats excavats a la roca, amb impressionats escultures dels deus. Mahabalipuram, fou la segona capital i el segon port marítim durant el periode dels reis Payaba, la primera dinastia tamil que emergí després de la caiguda de l’imperi Gupta. El temple de Shore es va aixecar durant la fase final de l’estil Payaba cap el segle VII, més endavant va ser reconstruït donat que el vent i el mar el van malbaratar, aquesta reconstrucció fou duta a terme durant el regnat Narasimha Varama II. Mahabalipuram, és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts del país. Després sortirem cap a Kanchimpuram, el recorregut no es llarg. És una de las 7 ciutats sagrades de l’Índia. Una ciutat temple espectacular, els Gopurams es veuen des de la distancia on podrem visitar els temples de Varadaraja Perumal, Kailasanatha i Ekambareshwara. Nit a Mahabalipuram.

Dia 4 Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur.
Sortim per carretera cap a la ciutat de Thanjavur, a unes 5 hores de distància. En ruta visitarem Chindambaram, on es troba el gran temple de Nataraja, la dansa còsmica de Shiva.
Després continuarem el nostre camí fins arribar a Thanjavur, aquesta moderna ciutat està situada a la plana més fèrtil del Tamil Nadu, coneguda com el bol d’arrós per la gran producció d’aquest cereal. Durant l’ època de Sangam, entre els segles X al XIV, es convertí en el centre del saber i la cultura Tamil, es van aixecar construccions molt importants. Com a exemple tenim el Temple de Brihadeeswarar, que fou costruït pel Raja Chola, és el temple més gran del Sud de l’Índia, la cúpula s’aixeca uns 58 metres i està feta d’un sol bloc de granit d’unes 80 tones de pes. El palau que està molt a prop del temple fou construït una part pels Nayaks al voltants de l’any 1.550 i una altra per Mahratta. Nit a Thanjavur.

Dia 5 Thanjavur – Trichy – Madurai.
Al matí després d’esmorzar sortirem direcció Madurai, visitarem la ciutat de Tiruchirapalli (Trichy), que es troba situada a la riba del riu Kavery. El famós temple fortificat de la Roca, que es troba a una altura de 83 metres i que s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, ens proporciona unes vistes esplèndides de la ciutat. Una passejada pels seus mercats coloristes i carrerons estrets, finalitzarà la nostra estada en aquesta ciutat. Després sortim per carretera cap a Madurai 140km. Arribarem a la ciutat, ubicada a la riba del riu Vaigai. La historia d’aquesta ciutat es remunta a una antiguitat de més de 2500 anys, i va ser un punt cultural i comercial molt important. Nit a Madurai.

Dia 6 Madurai.
Esmorzar i visites per aquesta interessant ciutat. La més famosa de totes, és el gran temple de Meenaskshi, amb passadissos, estanys, tendes, el santuari principal i el seu atri de les mil columnes. Nit a Madurai.

Dia 7 Madurai – Periyar.
Sortim cap a Periyar, el santuari de vida salvatge més popular del sud de l’Índia i que disposa d’un llac artificial de 26 km, construït pels britànics per portar aigua cap a Madurai, s’expandeix fins a Tamil Nadú. Hi trobarem gran varietat d’animals com els antílops, micos, diferents espècies d’ocells i més de 7.500 elefants. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel.
A la tarda farem un passeig per aquest santuari natural, les diferents rutes de l’excursió travessen diversos hàbitats. Durant unes 3 hores tindrem l’oportunitat d’observar ocells, papallones i altres animals, és una caminada d’uns 4 o 5 quilòmetres. Aquesta activitat es realitza en grup segons la normativa del parc. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 8 Periyar.
Després d’esmorzar farem el tour de les espècies. Visitarem les plantacions de cafè i el jardí de les espècies i les seves plantes de pebre. Resta del dia lliure per realitzar activitats. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 9 Periyar – Kumarkoram.
Després de l’esmorzar, desplaçament a Kumarkoram i trasllat a l’hotel. La resta del dia lliure.

Dia 10 Kumarkoram – Allepey – Houseboat.
Esmorzar i trasllat al port per fer un creuer. Dia sencer al vaixell explorant els backwaters. Es poden fer parades als pobles de la riba, per caminar i visitar-los. Nit al vaixell.

Dia 11 Houseboat – Allepey – Cochin.
L’endemà al matí, al voltant de les 07:30 hores, continuarem el creuer. L’esmorzar es servirà a les 08:00 hores, en aquest moment es podrà gaudir de les vistes panoràmiques i de la llum del matí, així com d’observar la vida diària del poble. El creuer finalitza a Allepey, després trasllat a Cochin, arribada i trasllat a l’hotel. Aquesta ciutat és veritablement una ciutat museu, i es creu que va ser l’assentament europeu més antic a l’Índia. Vasco de Gama va ser el primer en arribar a Cochin a l’any 1502, va retornar novament a l’any 1524 com a virrei de les Índies Portugueses. Va morir i va ser enterrat a l’església catòlica de Sant Francesc, la primera església europea de l’Índia. A la nit veurem la dansa del kathakali. Nit a l’hotel.

Dia 12 Cochin.
Després de l’esmorzar, farem migdia de visites per la ciutat de Cochin, que és un conglomerat d’illes i penínsules. Podrem visitar l’església catòlica de Sant Francesc, on és pot visitar la sepultura de Vasco de Gama, que fou la primera església europea a l’Índia, o altres edificis com el palau holandès, la sinagoga jueva ubicada al cor del que localment anomenen ciutat jueva, la basílica de la Santa Creu, originalment construïda pels portuguesos a l’any 1557, i també les xarxes de pesca xineses. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 13 Cochin – Ooty.
Esmorzar i trasllat a Ooty, aquesta ciutat es troba a uns 275 quilòmetres, i trigarem unes 6 hores en arribar. Trasllat a l’hotel i resta del dia lliure. Nit a l’hotel.

Dia 14 Ooty – Mysore.
Esmorzar, deixarem el nostre hotel i desprès visitarem Ooty. Els llocs que visitarem són: Dodabetta Peak, Jardí Botanic i l’església de St. Stephen. Finalitzades les visites, continuarem el nostre camí cap a Mysore. Mysore, la ciutat dels palaus i jardins i de l’esplendor oriental, és l’antiga residència oficial de la família reial. Arribada i allotjament a l’hotel. Resta del dia lliure. Nit a l’hotel.

Dia 15 Mysore.
Esmorzar i visita de la ciutat de Mysore. Visitarem el palau del maharaja, un impressionant edifici construït en 15 anys, el Lalitha Mahal un solemne edifici blanc construït en 1921, el temple de Chamundeswari, els jardins de Brindavan, amb més de 100 fonts i estanys que a la nit s’il·luminen amb molts colors. Nit a l’hotel.

Dia 16 Mysore – Bangalore.
Al matí sortim cap a Bangalore la capital de Karnataka. És una ciutat moderna i bulliciosa, important centre industrial de tot el país, és una de las ciutats con major índex de desenvolupament. Dia lliure i nit a l’hotel.

Dia 17 Bangalore.
Després de l’esmorzar coneixerem els punt més importants de la ciutat, visitarem el Palau del Sultà Tipu, els edificis del nou govern, el Jardí Botànic, i el Temple Iskcon. Resta del dia lliure. Allotjament i nit a l’hotel.

Dia 18 Bangalore – Male (Maldives).
Després de l’esmorzar, trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional cap a Maldives. Assistència a l’arribada i trasllat al port, on embarcarem en una barca ràpida que ens deixarà en el nostre resort. Allotjament a l’hotel en règim de pensió completa.

Dies 19 a 20 Maldives.
Dia lliure. Allotjament a l’hotel en règim de pensió completa.

Dia 21 Vol de tornada.
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.

PREUS DES DE:
En grup de 2 persones en vehicle tipus Toyota Innova: 3.100 Euros per persona.
En grup de 3 a 4 persones vehicle tipus Toyota Innova: 2.950 Euros per persona.
En grup de 5 a 6 persones vehicle tipus Tempo Traveller: 2.700 Euros per persona.
En grup de 7 persones vehicle tipus Tempo Traveller: 2.550 Euros per persona.
En grup de 8 a 9 persones vehicle tipus Mini Coach: 2.850 Euros per persona.
En grup de 10 persones vehicle tipus Mini Coach: 2.660 Euros per persona.

Suplement individual: 1.200 euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes. 
Preus vigents fins el 30 de setembre.

EL PREU INCLOU:
Vol Bangalore – Male.
Tots els transports en vehicle privat amb xofer i aire condicionat, inclosos als monuments, visites de les ciutats i els trasllats als aeroports.
Hotels de categoria superior a l’Índia en règim de allotjament i esmorzar en habitació doble.
Guies locals de parla anglesa a Madras, Mahabalipuram, Kanchipuram, Thanjavur, Trichy, Madurai, Cochin, Maysore i Bangalore.
1 nit a un house boats pels “backwaters” en règim de pensió completa.
Excursió a la plantació d’espècies a Periyar.
Excursió per les àrees naturals a Periyar.
Entrada per assistir a la representació del Kathkali.
Trasllat de l’aeroport de Male a l’hotel i tornada en barca ràpida.
Hotel de categoria superior a Maldives en règim de pensió completa en habitació doble.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol internacional.                                                                                                                                    Taxes del bitllet d’avió.
Impostos i taxes locals.
Entrades.
Les propines.
Visat de l’Índia i tot el no especificat.

HOTELS SELECCIONATS:
Chennai: The Park www.theparkhotels.com
Habitació Deluxe, 1 nit, esmorzar.
Mahabalipuram: Chariot Beach Resort www.chariotbeachresorts.com
Habitació Standard, 2 nits, esmorzar.
Thanjavur: Ideal River View Resort www.idealresort.com
Habitació amb vistes al riu, 1 nit, esmorzar.
Madurai: GRT Regency www.grthotels.com
Habitació Superior, 2 nits, esmorzar.
Periyar: Spice village www.cghearth.com
Habitació Standard, 2 nits, esmorzar.
Kumarakom: Coconut Lagoon www.cghearth.com
Heritage Bungalow, 1 nit, esmorzar.
Alleppey: Premium House Boat
Habitació AC, 1 nit, pensió completa.
Cochin: Eight Bastion www.cghearth.com
Habitació Standard, 2 nits, esmorzar.
Ooty: Fortune Sullivan Court www.fortunehotels.in
Habitació Standard, 1 nit, esmorzar.
Mysore: Royal Ordchid Metropol www.royalorchidhotels.com
Habitació Royal Wing, 2 nits, esmorzar.
Bangalore: The Park www.theparkhotels.com
Habitació Deluxe, 2 nits, esmorzar.

TOP