Viatge a Les Joies d'Islàndia

Descobrir un país és també conèixer la seva naturalesa, la seva gastronomia i els seus costums mitjançant el tracte directe amb els mateixos islandesos. Si la naturalesa ha fet un país amb diferents cares també ha fet un poble dur i hospitalari que viu a cavall entre dos continents.

Els itineraris que proposem recorren des de els llocs més poblats com Reykjavik i Akureyri, fins a zones totalment deshabitades on la naturalesa és l’única protagonista.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona – Reykjavik.
Vol internacional Madrid o Barcelona-Reykjavik, arribada a l’aeroport i assistència per part del nostre corresponsal, trasllat en Flybus. Nit en un hotel de Reykjavik.

Dia 2 Parc Nacional de Thingvellir – Geysir – Vik.
Comencem el viatge amb la visita al Parc Nacional de Thingvellir, que a més de la seva importància històrica revela l’enorme fractura entre els continents Europeu i Nord-americà. A continuació pararem per visitar la fantàstica cascada de Gullfoss i els brolladors en erupció de Geysir, amb el gran guèiser Strokur. Allotjament i sopar a les rodalies de Vik.

Dia 3 P.N. de Skaftafell – Vatnajökull – Jökulsàrlon – Höfn.
Travessant la planura litoral s’arriba a la zona sud d’Islàndia, on podrem admirar altres dues cascades, Seljalandsfoss i Skógafoss. Un cop a la costa ens trobarem amb el santuari d’aus marines de Dyhólaey, on en primavera hi ha colònies de frarets, en un paratge de gran bellesa front l’Atlàntic. Travessant el camp de lava més extens del món i la gran superfície de sorra de Skeidaràrsandur, on va haver-hi la darrera erupció volcànica, arribarem al P.N. de Skaftafell situat sota la glacera més gran d’Europa, Vatnajökull. Parada a l’espectacular llacuna glacial de Jökulsàrlon, on es realitzarà una navegació única en les aigües blaves i icebergs. A la tarda fruirem d’una experiència inoblidable, farem una excursió d’una hora sobre la gelera en moto de neu o en un vehicle superjeep. Allotjament i sopar a les rodalies de Höfn.

Dia 4 Höfn – Stödvarfjördur – Egilsstadir.
Remuntarem la carretera dels característics fiords de l’est entre petits pobles de pescadors i impressionants muntanyes. Allotjament i sopar a les rodalies d’Egilsstadir.

Dia 5 Parc Nacional de Jökulsàrglúfur – Myvatn.
Abandonant la costa oriental de l’illa travessarem l’altiplà interior, just abans d’arribar a la cascada més poderosa d’Europa, Dettifoss i l’espectacular gorja dels Déus, Äsbyrgi, situada en el Parc Nacional de Jökulsàrglúfur. Bany geotermal a la llacuna de Myvatn Nature Bath. Allotjament i sopar a les rodalies del llac Myvatn.

Dia 6 Myvatn – Godafoss – Akureyri.
Començarem la jornada visitant el llac Myvatn envoltat per cràters, volcans, camps de lava i altres formacions volcàniques. Al migdia sortida cap a la cascada dels Déus, Godafoss i la principal capital del nord, Akureyri on soparem i passarem la nit.

Dia 7 Akureyri – Reykjavik.
Seguint la carretera principal travessarem zones agrícoles fins arribar a la zona occidental. Pararem en la surgència geotèrmica més espectacular del món. Deidartunguhver, i les belles cascades de Hranunfossar. Nit a Reykjavik.

Dia 8 Reykjavik – Barcelona.
Matí lliure per visitar la ciutat, els museus i realitzar algunes compres. Trasllat a l’aeroport en Flybus i retorn a Barcelona o Madrid.

Aquest itinerari es podrà realitzar també en sentit invers.

DATES:
17 i 24 de Juny, 1, 8, 15, 22 i 29 de Juliol, 5, 12, 19 i 26 d’Agost.

PREUS DES DE:
Grup de 20 a 26 persones: 2.695 Euros per persona.
Grup de 10 a 19 persones: 2.870 Euros per persona.
Suplement vol via Europa: Consulteu.
Suplement habitació individual: 695 Euros per persona.

Nens de 6 a 11 anys compartint habitació amb adults:  1.775 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol directe Espanya – Islàndia, anada i tornada en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels de primera categoria en Reykjavik.
Allotjament en hotels classe turista durant el recorregut.
Mitja pensió des del 2n dia fins el dia 6è.
Esmorzar a Reykjavik.
Passeig en barca per la llacuna glaciar Jokursalon.
Activitat sobre glaciar a escollir, moto de neu (2 pers. a cada moto) o Superjeep. 1hr.
Bany geotèrmal a Myvatn Nature Bath, tovallola inclosa.
Guia local de parla espanyola.
Assegurança de viatge bàsica.
1 Llibre guia i 1 bossa de viatge per habitació.

EL PREU NO INCLOU:
Taxes d’aeroport (aproximadament 140 €/persona).
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

TOP });