Viatge a las Ciutats de Uzbekistan

Uzbekistan és una part fonamental en el major camí comercial de l’antiguitat: la Ruta de la Seda. Les visites a les diferents ciutats del programa ens porten al territori del mític Tamerlà. A més, cadascuna de les urbs Samarcanda, Khiva i Bukhara estan incloses com a Patrimoni Mundial de la Unesco. A més de la immersió en la cultura uzbeka, també podrem gaudir de la natura salvatge del desert. L’itinerari és ple d’aventures, d’antigues llegendes i d’hospitalitat oriental.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Tashkent.
Sortida del vol via Istanbul.

Dia 2 Tashkent.
Arribada a Tashkent. Trasllat a l’hotel. Aquesta gran ciutat, ens situa plenament a l’Àsia Central, barreja de cultures i ètnies, als seus carrers i mercats s’hi respira encara la marcada influència de l’antiga URSS. Les avingudes i amples carrers de la part moderna conviden a passejar per veure la seva gent, els vells cotxes i tramvies de la ciutat o tot un seguit d’edificis fruit d’una arquitectura monumental. Per sota hi corre el metro, una versió reduïda del de Moscou, molt interessant. Mig dia de visites: La ciutat antiga, la madrassa Barak-Khan, plaça de la Independència i plaça de l’Amistat del pobles.

Dia 3 Tashkent – Samarcanda (Samarkand).
Mig dia de visites: La ciutat antiga, la madrassa Barak-Khan, museu, plaça de la Independència i Teatre Nacional. A la tarda trasllat a Samarcanda (300 km). Després d’unes 5 hores de carretera, allotjament a l’hotel.

Dia 4 Samarcanda.
Ciutat Patrimoni de la Humanitat, té més de 2.700 anys, fou capital de l’imperi de Tamerlà el segle XV. La part moderna amb amples avingudes, reflex de l’època soviètica, té tot un aire alegre que la fa molt agradable. Dia de visites: Complex del Registan, Ulugbek Madrasah, Sherdor Madrasah i mesquita Tillya Kari. El mausoleu de Guri-Emir. L’observatori Ulugbek. La mesquita Bibi-Khanum. El basar. I la necròpolis de Shakhi-Zinda.

Dia 5 Samarcanda – Bukhara.
Trasllat a Bukhara (280 km). El nom de la ciutat deriva de monestir en sànscrit. Una de les “Tres Perles” amb Samarcanda i Khiva, simbol de Tamerlà, durant molt de temps formà part de l’imperi persa. Alberga unes 100 madrasses i 350 mesquites. Els seus edificis i l’ambient dels carrers ens deixaran una sensació de viure en plena edat mitjana. Visites a la tarda: Complex de Liab-i-Hauz, la madrassa de Kukeldash i de Nadir Divanbegi. El conjunt Poli-Kalan amb el Minaret Kalan.

Dia 6 Bukhara.
Visites: El mausoleu d’Ismael Samani – el panteó de la dinastia Bukhara. El mausoleu de Chashma-Ayub. Mesquita Bolo-Hauz. L’arc i la fortalesa (segle VI -VII). El complex Bakhoutdin Nakshbandy. Sitorai Mokhi Khosa, residència del darrer Emir. I la Madrassa Chor-Minor.

Dia 7 Bukhara – Khiva.
Trasllat a Khiva (450 km) passant pel desert de Kyzylkum. Dinar de picnic. Arribada i allotjament a l’hotel. Temps lliure. La ciutat històrica es divideix en dues zones, l’exterior o Dichan Kala, protegida per una muralla amb onze portes i l’interior o Itchan Kala, rodejada per muralles de maons. La ciutat conserva més de 50 monuments i 250 edificis històrics.

Dia 8 Khiva – Tashkent.
Visites: Ichan-Kala, madrassa Mohammed Amin Khan, complex Pakhlavan Mahmud, madrassa Islam Khodja i Minaret, mesquita Jumma, palau Tash Hauli i el basar (mercat oriental). Trasllat a l’aeroport d’Urgench pel vol a Tashkent. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 9 Tashkent – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport. Vol a Barcelona.

DATES:
Sortides tot l’any segons disponibilitat de vols.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.275 Euros per persona.
En grup de 3 a 4: 1.010 Euros per persona.
En grup de 5 a 6: 915 Euros per persona.

Suplement habitació individual:  160 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol Urgench – Tashkent, classe turista amb taxes del bitllet incloses.
Tots els trasllats aeroport- hotel – aeroport.
Hotels, 3* i 4* amb esmorzar.
Transport durant la ruta.
Guies locals de parla hispana o anglesa.
Entrades.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Tashkent – Barcelona, Turkish Airlines, amb taxes del bitllet. (Classe turista tarifa “V”, des de 501 Euros).
Visat.
Taxes locals d’aeroports.
Begudes i extres.
El menjars no indicats.
Tot el no especificat.

TOP });