Viatge a l'Argentina Nord

El nord d’Argentina ens sorprendrà per la varietat del seu paisatge, podrem veure des de boscos subtropicals, salines, desert, fins la Puna, tot sota l’atenta mirada de La Cordillera. Començant el viatge des de la ciutat de Salta, farem un ruta en cercle cap el sud de la província que ens durà fins on neixen els Valles Calchaquíes. Continuarem amb direcció nord fins arribar al poble de Cachi, ubicat a peus del nevado del mateix nom. Passarem pel P.N. de los Cardones fins arribar a la ciutat de Salta. El nostre itinerari continuarà per aquestes terres de contrastos fins arribar a San Antonio de los Cobres, famós per El Tren de las Nubes. Un vast horitzó blanc, una visió que el sol tenyeix de diferents colors i matisos tot això i més son les Salinas Grandes. El nostre viatge discorrerà travessant la Cuesta del Lipán, que té el seu punt més alt a 4.170 m, fins arribar a Purmamarca a la província de Jujuy, on podrem veure el Cerro de Los Siete Colores. La Quebrada d’Humahuaca i la població del mateix nom declarada patrimoni de la humanitat per l’UNESCO, són suficients motius per conèixer aquesta part de l’Argentina.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona – Buenos Aires.
Sortida del vol Barcelona/Madrid – Buenos Aires. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 2 Buenos Aires – Salta.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Buenos Aires per agafar el vol domèstic amb destí a Salta. Arribada a l’aeroport de Salta, trasllat i allotjament a l’hotel. Després farem una visita per la ciutat, incloent el viatge en telefèric al Cerro San Bernardo, des d’on s’aprecia una esplèndida panoràmica de la ciutat. Després de la visita ens traslladarem a l’hotel.

Dia 3 Salta – Cafayate.
Esmorzar. Sortida amb destí a Cafayate (180 Km.). Durant l’impressionant recorregut disposarem de temps suficient per fer fotografies d’aquest espectacle natural. Formacions rocoses com la Garganta del Diablo, l’Amfiteatre amb la seva magnifica acústica o les formes capritxoses de l’Obelisc o el Frare, són un exemple del paisatge que ens acompanyarà durant aquest dia. Arribada a Cafayate, la ciutat més important dels Valles Calchaquíes, coneguda també pel seus vins i bodegues . Allotjament a l’hotel.

Dia 4 Cafayate – Cachi – Salta.
De bon matí després d’esmorzar, continuarem el nostre viatge cap a Salta (via Cachi 270 Km.) Durant el recorregut gaudirem d’un espectacle natural d’una singular bellesa, la Quebrada de las Flechas. Arribada a Cachi, on realitzarem la visita al museu arqueològic Pío Pablo Díaz i a l’Església de Cachi. Temps suficient per fer fotografies d’aquest tranquil poble indígena que està situat a peus del nevado de Cachi. Continuarem el viatge cap a Salta, per el Parc Nacional Los Cardones i la Cuesta del Obispo (3348 metres sobre el nivell del mar) amb una imponent vista del paisatge. Allotjament a Salta.

Dia 5 Salta – San Antonio de los Cobres – Salina Grandes – Purmamarca.
Esmorzar. Sortida amb destí a Purmamarca (a la província de Jujuy a 180 km. de Salta) pel camí visitarem el poble de San Antonio de los cobres, conegut per ser una parada obligatòria del Tren de las Nubes. Es troba a 3.744 m. i rep aquest nom per la seva ubicació a la Sierra del Cobre, rica en aquest material. El paisatge que l’envolta juntament amb la seva arquitectura i l’ambient indígena donen un caràcter especial aquest poble. Per la tarda anirem a les Salinas Grandes per la Ruta 40, columna vertebral que creua el país de punta a punta. Les Salinas Grandes es troben a 3.706 metres sobre el nivell del mar, formant un vast horitzó blanc, creant un dels paisatges més curiosos de la regió. Temps lliure per fer fotografies d’aquest lloc magnífic. De tornada passarem per la Cuesta de Lipán, que té el seu punt més alt a 4.170 metres sobre el nivell del mar. Arribada a Purmamarca, aquesta població està situada a les faldes del Cerro de los Siete Colores. Allotjament.

Dia 6 Purmamarca – Humahuaca – Salta.
Després d’esmorzar començarem el nostre recorregut cap a Pucará de Tilcara (22 Km.). Temps per passejar i visitar el poble, després continuarem la nostra ruta fins a la població d’Humahuaca, travessant la Quebrada del mateix nom, és una espectacular meravella de la natura i ha estat declarada patrimoni de la humanitat per l’UNESCO.
Quan arribem a la població, ho farem amb temps suficient per rebre la benedicció de San Francisco Solano “a les 12:00 h. tots els dies. Sortida cap a Salta, pel camí farem una curta parada per visitar la ciutat de San Salvador de Jujuy. Allotjament a Salta.

Dia 7 Salta.
Esmorzar. Dia lliure per visitar la ciutat de Salta. Allotjament a l’hotel.

Dia 8 Salta – Buenos Aires.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Salta per volar a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat o per realitzar compres. Allotjament a l’hotel.

Dia 9 Buenos Aires – Barcelona.
Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la ciutat. A l’hora indicada, ens traslladarem a l’aeroport de Buenos Aires per agafar el vol internacional de tornada. Nit de a bord.

Dia 10 Barcelona.
Arribada a destí i fi dels nostres serveis.

 

EXTENSIÓ 2

Dia 8 Salta – Iguazú.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Salta per volar cap a Iguazú. Recepció i assistència a l’aeroport, trasllat a l’hotel en servei regular. Allotjament a l’ hotel.

Dia 9 Iguazú.
Després d’esmorzar, farem una excursió de mig dia amb guia al costat argentí de les Cataractes d’Iguazú, incloent la visita a la Garganta del Diablo, admirant el seu sorprenent paisatge. El so ensordidor i les vistes de les aigües quan cauen, constitueix una impressionant vivència que es tindrà durant la visita. Aquesta regió és una de les grans reserves ecològiques del món. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 10 Iguazú.
Esmorzar. Excursió de mig dia, per veure Las Cataractes des del costat brasiler, en servei regular amb guia. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 11 Iguazú – Buenos Aires.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport, en servei regular per agafar el vol amb destí a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat o per realitzar compres. Allotjament a l’ hotel.

Dia 12 Buenos Aires.
Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la cuitat.

Dies 13 i 14 Buenos Aires – Barcelona.
Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la ciutat. A l’hora indicada, ens traslladarem a l’aeroport de Buenos Aires per agafar el vol internacional de tornada. Nit a bord.

 

 

EXTENSIÓ 3

Dia 8 Salta – Buenos Aires – Trelew – Puerto Madryn.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Salta per volar cap a Buenos Aires. Connexió amb el vol de Buenos Aires a Trelew. Recepció i assistència a l’aeroport, trasllat a l’hotel en servei regular. Allotjament a l’hotel. Resta del dia lliure per realitzar excursions opcionals.

Dia 9 Puerto Madryn – Península Valdés.
Esmorzar. Excursió de dia sencer a Península Valdés, destacat accident geogràfic de la costa argentina, travessant l’altiplà patagònic. Visita opcional a Puerto Pirámides amb navegació – durada aproximada d’una hora -, durant la qual es podran admirar famílies de balenes – de l’espècie coneguda com Balena Franca del Sud – nedant plàcidament en les aigües del Golfo Nuevo. En la península, reconeguda mundialment com una gran reserva de fauna marina, es visitarà Caleta Valdés, lloc que reuneix una nombrosa colònia d’elefants i llops marins. Trasllat i allotjament a la estancia Rincón Chico, a la mateixa península.

Dia 10 Península Valdés – Puerto Madryn.
Esmorzar. Temps lliure per activitats a la península. Aquí hi opció a visitar, amb més tranquil·litat, la colònia d’elefants i llops marins molt propera al nostre allotjament. Moltes espècies d’aus i alguns mamífers completen la fauna de la zona. També es poden realitzar altres visites per conèixer l’estil de vida tradicional dels habitants de la regió. Trasllat a Puerto Madryn.

Dia 11 Puerto Madryn – Trelew – Buenos Aires.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Trelew en servei regular, per agafar el vol amb destí a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat o per realitzar compres. Allotjament a l’ hotel.

Dia 12 Buenos Aires.
Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la cuitat.

Dies 13 i 14 Buenos Aires – Barcelona.
Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la ciutat. A l’hora indicada, ens traslladarem a l’aeroport de Buenos Aires per agafar el vol internacional de tornada. Nit a bord.

 

 

PREUS DES DE:
En grup de 2 a 4: 1.030 Euros€/persona.

Suplement per individual:  415 Euros€/persona.
Suplement per hotels categoria superior:  255 Euros€/persona.
Suplement per hotels cat. superior per individual: 645 Euros€/persona.

PREUS EXTENSIÓ A IGUAZÚ:

En grup de 2 a 6:  325 Euros€/persona.

Suplement per individual:  145 Euros€/persona.
Suplement per hotels categoria superior:  80 Euros€/persona.
Suplement per hotels cat. superior per individual:  215 Euros€/persona.

PREUS EXTENSIÓ A PENÍNSULA VALDÉS:

En grup de 2 a 4: 640 Euros€/persona.
En grup de 5 a 6: 630 Euros€/persona.

Suplement per individual:  305 Euros€/persona.
Suplement per hotels categoria superior:  30 Euros€/persona.
Suplement per hotels cat. superior per individual:  330 Euros€/persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Hotels segons categoria escollida amb esmorzar.
Transports i trasllats amb vehicle.
Visites i excursions segons itinerari.
Entrades segons l’itinerari.
Guia de parla hispana segons itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol internacional.
Vols domèstics.
Taxes del bitllet d’avió.
Les propines.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

TOP });