Viatge a l'Argentina Nord i Sud

Les regions més australs de la República Argentina són conegudes com la Patagònia. Les províncies que la formen tenen uns aspectes naturals únics al món. Són llocs on la naturalesa encara és primitiva i ens deixarà impressionats per l’espectacularitat dels seus paisatges; llacs, glaceres imponents, muntanyes de bellesa singular com el Cerro Torre o el Fitz Roy y boscos mil·lenaris formen aquestes terres agrestes. A més a més del vent, famós en aquestes latituds, podem trobar algunes de les reserves naturals més espectaculars del planeta. La fauna és un bon motiu per visitar-la, trobarem guanacs i nyandús a l’interior, a la costa elefants i llops de mar i els còndors els veurem travessant el cel. Aquestes són les espècies més representatives.

Al nord-est del país fent frontera amb Brasil ens espera un espectacle natural únic, les majestuoses cascades d’ Iguazu considerades com una de les set meravelles naturals del món.

ITINERARI

 

Dia 1
Sortida del vol direcció Buenos Aires. Arribada a Buenos Aires. Recepció i trasllat amb guia privat fins l’hotel Elevage o similar. Allotjament.

Dia 2 Buenos Aires.
Dia lliure. Allotjament. Ciutat fundada en primera instància l’any 1536 i de manera definitiva el 1580, va esdevenir capital de la República Argentina el 1880. El carrer Corrientes i Caminito, escenaris del tango en ple barri de La Boca, són amb San Telmo, Recoleta i Belgrano joies d’aquesta màgica ciutat. El Jardí Botànic i el Teatro Colón són altres punts a visitar. El que no pot faltar és passejar per la Plaza de Mayo on trobarem la Casa Rosada i la Catedral Metropolitana.

Dia 3 Buenos Aires – Trelew – Puerto Madryn.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol a Trelew. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Excursió opcional de mig dia a Pingüinera de Punta Tombo. Resta del dia lliure. Allotjament a l’hotel Solar de la Costa o similar.

Dia 4 Puerto Madryn – Punta Delgada.
Esmorzar. Excursió de dia sencer a Península Valdés, destacat accident geogràfic de la costa argentina, travessant l’altiplà patagònic. Visita opcional a Puerto Pirámides amb navegació – durada aproximada d’una hora – durant la qual es podrà admirar famílies de balenes – de l’espècie coneguda com Balena Franca del Sud – nedant plàcidament en les aigües del Golfo Nuevo. A la península, reconeguda mundialment com una gran reserva de fauna marina, es visitarà Caleta Valdés, lloc que reuneix una nombrosa colònia d’elefants i llops marins. Trasllat a Punta Delgada. Allotjament al Faro Punta Delgada.

Dia 5 Punta Delgada – Puerto Madryn.
Esmorzar. Temps lliure per activitats a Punta Delgada. Tenim l’opció de visitar, amb més tranquil·litat, la colònia d’elefants i llops marins molt propera al nostre allotjament. Moltes espècies d’aus i alguns mamífers completen la fauna de la zona. També es poden realitzar altres visites per conèixer l’estil de vida tradicional dels habitants de la regió. Trasllat a Puerto Madryn. Allotjament a l’hotel Solar de la Costa o similar.

Dia 6 Puerto Madryn – Ushuaia.
Esmorzar. Trasllat al aeroport. Vol Trelew/Ushuaia. Arribada i trasllat a l’hotel. La ciutat d’Ushuaia, a la vora del canal de Beagle, va néixer com a penal i més tard ha estat zona franca, per tal d’afavorir el seu desenvolupament. Podem visitar el petit Museu de la Fi del Món o anar en el tren del “Fin del Mundo” seguint part del trajecte del presidiaris. Allotjament a l’hotel Patagonia Jarke o similar.

Dia 7 Ushuaia.
Esmorzar. Excursió en vehicle de servei regular al Parc Nacional Tierra del Fuego. L’excursió inclou trekking, navegació i dinar. L’illa de la Tierra del Fuego representa l’extrem més austral d’Amèrica, terra de colonitzadors on encara es pot veure molta natura en estat primitiu. Destacant molts exemplars de flora i arbres autòctons, el coihue, el ñire, la lenga, el canelo i el notro, també l’arbust del calafate. Al bosc s’hi troben diversos líquens penjant dels arbres i alguns paràsits als troncs com el “pan de indio”. El Parc té 630 km2 i a més del bosc es poden veure molts llacs, els més notables el Fagnano i l’Escondido, i els aiguamolls de turba. Tornada a Ushuaia. Allotjament.

Dia 8 Ushuaia – El Calafate.
Esmorzar. Al matí, excursió de navegació pel Canal de Beagle, explorant els illots amb les colònies de llops marins i aus subantàrtiques. A tarda, trasllat a l’aeroport. Vol a El Calafate. Aquesta població ha nascut com punt de partida per les visites a la zona del “Lago Argentino” i “Lago Viedma”. Allotjament a l’hotel l’hotel Cauquenes de Nimez o similar.

Dia 9 El Calafate – Perito Moreno.
Esmorzar. Excursió de dia complert, en bus, a la Glacera Perito Moreno. Aquesta Glacera llisca des del “Campo de Hielo Continental”, fins les aigües del “Lago Argentino” formant un dic de glaç amb la Península de Magallanes. Enormes trossos de glaç es desprenen periòdicament del front de la glacera i cauen dins del llac produint un soroll ensordidor. La glacera va ésser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Opcionalment es pot realitzar un minitrekking per trepitjar la glacera. Tornada a El Calafate. Allotjament.

Dia 10 El Calafate.
Esmorzar. Dia lliure per fer excursions opcionals. Recomanem la navegació pel “Lago Argentino” fins les glaceres Upsala, Onelli i Spegazzini, el recorregut és un espectacle, entre blocs de gel flotant s’arriba a la badia Onelli, des d’on fent un passeig curt, podrem arribar a veure el meravellós llac Onelli i totes les glaceres que hi van a parar. Allotjament.

Dia 11 El Calafate – Buenos Aires.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Buenos Aires. Arribada i trasllat en privat fins l’hotel Two o similar. Allotjament.

Dia 12 Buenos Aires – Iguazú.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per volar a Iguazú. Recepció i assistència a l’aeroprt i trasllat a l’hotel en servei regular. Allotjament a l’hotel Suiza o similar.

Dia 13 Iguazú.
Després d’esmorzar, farem una excursió de mig dia amb guia al costat argentí de les Cataractes d’Iguazú, incloent la visita a la Garganta del Diablo, admirant el seu sorprenent paisatge. El so ensordidor i les vistes de les aigües quan cauen, constitueix una impressionant vivència que es tindrà durant la visita. Aquesta regió és una de les grans reserves ecològiques del món. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 14 Iguazú – Buenos Aires.
Esmorzar. Excursió de mig dia, per veure Las Cataractes des del costat brasiler, en servei regular amb guia. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol ma Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per visitar la ciutat o fer compres. Allotjament a l’hotel Two o similar.

Dia 15 Buenos Aires – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport. Vol de tornada.

Dia 16 Barcelona.
Arribada i fi dels nostres serveis.

DATES:
Segons disponibilitat de vols, preferentment entre l’octubre i abril.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.955 Euros€/persona.

Suplement individual:  770 Euros€/persona.
Suplemento hotels cat. superior:  265 Euros€/persona.

Hotel NH a Buenos Aires, Dazzler a Puerto Madryn, Faro Punta Delgada a Península Valdes, Hotel Cilene del Faro a Ushuaia, Kosten Aike a El Calafate i Hotel Gran Crucero a Iguazú
Subjecte a variació de tarifes i canvis del mercat de divises.

EL PREU INCLOU:
Trasllats per carretera.
Hotels de categoria turista habitació doble, amb esmorzar.
Visites segons l’itinerari.
Entrades segons l’itinerari.
Guia durant les visites i els trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Buenos Aires i tornada.
6 vols interiors a l’Argentina.
Taxes dels bitllets.
Les visites opcionals.
Begudes i extres als hotels.
Impostos o taxes locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

PREU DE VISITES OPCIONALS:
Navegació i aproximació a les Balenes, de juliol a novembre:   108 USD
Excursió a la Pingüinera de Punta Tombo, amb entrada a la reserva:   95 USD
Minitrekking a la glacera de Perito Moreno, complement a la visita:   120 USD
Dia sencer de navegació Upsala i Onelli, amb trasllats i entrada al Parc: 195 USD

TOP });