Viatge a la Xina

Complet recorregut per les terres de Catai, el país del drac, que ens permet conèixer una de les cultures més antigues i alhora més tancades en si mateixes. Al marge de qualsevol influència estrangera, la Xina ha evolucionat sempre a la seva manera i això és el que fa d’aquest país, fins i tot en els nostres dies, que sigui diferent. El viatge ens descobreix paisatges de somni com el parc de Jiuzhaigou o llocs enigmàtics com Dali. Podrem admirar les grans construccions de Beijing o els moderns gratacels d’una impagable Xangai. Un itinerari únic a través de l’art, la bellesa paisatgística, la cultura i la varietat ètnica d’aquest grandiós país.
Aquesta filosofia pròpia de veure les coses, els ha portat a ser tan diferents en matèries com la religió o la cultura, la pintura, la cal·ligrafia o l’art sublim de la jardineria. La seva arquitectura única ens ha deixat construccions tan magnífiques com la Gran Muralla, el Palau d’Estiu o el bellíssim Temple del Cel.
Tan ric com el seu art, és la varietat en la seva població. Xina és el país de les grans minories ètniques que amb els seus costums, ritus i un folklore tan colorista fa tan especial aquest país.

ITINERARI

Dia 1
Sortida de Barcelona amb destí a Beijing en vol regular.

Dia 2 Beijing.
Arribada l’aeroport internacional La Capital. Assistència, trasllat i allotjament en hotel. Resta del dia lliure.

Dia 3 Beijing.
La visita a la Gran Muralla constitueix una fita en el viatge. La més gran construcció defensiva militar del planeta començà a construir-se en el segle VII a de C. i finalitzà a finals de la dinastia Ming en el segle XVI. La longitud màxima arribà als 6.300 km i creuava quasi tot el nord del país. La Gran Muralla és Patrimoni Mundial de la Humanitat i se la considera una de les set meravelles del món modern. Les Tombes Ming (un altre monument del Patrimoni Mundial) agrupen un conjunt de tretze mausoleus imperials, equiparables als monuments funeraris faraònics. Destaca la Via de la Santedat, camí franquejat per escultures colossals de camells, lleons, elefants i personatges de la cort. La visita a un taller de jade (un dels tresors de la artesania xinesa) complementa la densa jornada. Retorn al hotel.

Dia 4 Beijing.
El cor de la ciutat és ocupat per la plaça Tian An Men, la més gran del món. Aquí és on es troba el mausoleu de Mao Zedong i l’immens palau de la Assemblea del Poble. A l’extrem nord de la plaça hi ha la Ciutat Prohibida o Palau Imperial de les dinasties Ming i Ping. Visitarem aquest grandiós conjunt, amb 9.000 salons i avui convertit en museu, també és Patrimoni Mundial de la Humanitat d’Unesco, al igual que la següent visita: El Palau d’Estiu, ubicat a les afores de la capital, és una altra visita indispensable. Residència estival de l’última emperadriu, és un equilibrat complex d’edificis, temples i un gran llac. Retorn l’hotel.

Dia 5 Beijing – Chengde.
Temps lliure fins el trasllat a Chengde. La població situada al nord de la Gran Muralla era un terreny de caça imperial fins que l’emperador Kangxi (1661-1723) va convertir el lloc en una immensa residència d’estiu. Avui és Patrimoni Mundial de Unesco. Visitarem el Bishushanzhuang, també conegut com el Palau d’estiu de Chengde o Poblet de la Muntanya per fugir de la Calor. Allotjament en hotel.

Dia 6 Chengde.
Primer visitarem una curiosa rèplica del Temple del Potala (amb significatives variacions -de fet l’emperador feu construir còpies dels temples més famosos de Xina en les rodalies de Chengde) i data del segle XVIII. Retorn a Beijing on pujarem al tren nocturn amb destí a Pingyao via Taiyuan.

Dia 7 Taiyuan – Pingyao.
Pingyao és una de les joies del viatge. Es tracta d’una ciutat emmurallada de les dinasties Ming i Ping, excepcionalment ben conservada. Fou un dels centres comercials més importants del nord del país i passà a ser el centre bancari que dominava la vida financera Xina. Tot el conjunt és Patrimoni Mundial. Visitarem varis edificis monumentals, incloent temples i residències d’importants personatges civils. Allotjament en hotel.

Dia 8 Pingyao.
Dedicarem la jornada a recórrer el casc antic de la ciutat. Allotjament en hotel.

Dia 9 Pingyao – Taiyuan – Luoyang.
Jornada de trasllat en tren cap a una de les més brillants capitals imperials. Nit a bord.

Dia 10 Luoyang.
Arribada a Luoyang on visitarem el Temple del Cavall Blanc situat a les afores. Fou construït l’any 68 de la nostra era i se’l considera com el temple budista més antic de Xina. La jornada segueix amb un recorregut per les Coves de Longmen, un dels millors conjunts escultòrics de Xina, avui Patrimoni Mundial d’Unesco. Durant 400 anys, a partir del segle V, s’anaren tallant més de 100.000 escultures budistes ubicades en 2.345 nínxols. Allotjament en hotel.

Dia 11 Luoyang – Shaolin – Luoyang.
Trasllat per carretera fins a Shaolin, monestir construït l’any 478 per la secta budista Zen. Allí va créixer una escola de meditació que acabà derivant en l’art marcial wushu (a Occident conegut com king fu). A l’actualitat tota la població s’ha convertit en un centre internacional d’ensenyament de les arts marcials. Interessant és la visita al monestir i al bosc de pagodes, con 244 construccions. Retorn a Luoyang. Allotjament en hotel.

Dia 12 Luoyang – Xi’an.
Jornada de trasllat fins Xi’an, primera capital de Xina. Allotjament en hotel.

Dia 13 Xi’an.
De nou visitem un dels Patrimonis Mundials, dels més destacats i considerada la troballa arqueològica més important del segle XX. 36 quilòmetres al nord-est de Xi’an es troba la Tomba Imperial de Qin Shihuang, primer emperador de Xina unificada. Ocupa 8 quilòmetres quadrats de superfície i té 55 metres d’altura, la més gran de Xina. Des de l’any 1974, si han descobert tres foses i desenterrats 8.000 guerrers, cent carros de guerra i milers d’armes. A l’any 1980, a l’oest de la Tomba es varen trobar 2 carros de guerra de bronze de gran mesura. Per tot això, fou anomenada “Vuitena Meravella Mundial”. De retorn a Xi’an recorrerem alguns dels monuments més importants de la ciutat, com la Pagoda de l’Oca Salvatge i l’antiga muralla. Allotjament en hotel.

Dia 14 Xi’an – Chengdu.
Sortida de Xi’an en vol cap a Chengdu, capital de la gran província de Sichuan, paradís de la gastronomia. Ja a Chengdu visita al carrer Antic Jinli. Tarda lliure. Allotjament en hotel.

Dia 15 Chengdu – Jiuzhaigou.
Al matí visita al Centre de Reproducció i Investigació del Panda Gegant, a continuació prenem un vol amb destí a Jiuzhaigou. Visita a la Reserva Huanglong, lloc d’extraordinària bellesa, el qual figura a la llista del Patrimoni Mundial Natural d’Unesco. Trasllat a Jiuzhaigou, allotjament en hotel.

Dia 16 Jiuzhaigou.
Dia complert per visitar la vall de Jiuzhaigou, considerada una de les deu meravelles naturals de Xina i també Patrimoni Mundial. Tant la flora com la fauna són úniques. És la llar de l’ós panda gegant. Allotjament en hotel.

Dia 17 Jiuzhaigou – Chengdu – Kunming.
Trasllat des de Jiuzhaigou fins Chengdu i a continuació prosseguim amb vol cap a Kunming, capital de la província de Yunnan. Allotjament en hotel.

Dia 18 Dali.
Sortim en avió cap a Dali, petita ciutat emmurallada, ubicada en una regió de gran bellesa, a la riba del llac Er. Visita a les Tres Pagodes i la ciutat antiga. És la llar de la minoria nacional bai. Allotjament en hotel.

Dia 19 Lijiang.
Trasllat des de Dali a Lijiang, pintoresca ciutat, travessada per canals i habitada por la minoria naxi. Tot el conjunt és Patrimoni Mundial. Visitem la ciutat antiga i l’Estany de Drac Negre. Allotjament en hotel.

Dia 20 Shanghai.
Prenem el vol amb destí a Shanghai, cor econòmic de la moderna Xina. Ciutat ultra moderna però que encara guarda racons on es conserva l’antiga tradició. Allotjament en hotel.

Dia 21 Shanghai.
Jornada completa per visitar la megalòpoli de Shanghai. Recorrerem el Jardí Yu, el Temple del Buda de Jade i el Moll. Excel·lent ocasió per conèixer un taller de seda. Allotjament en hotel.

Dia 22 Shanghai.
Trasllat per carretera des de Shanghai a la veïna Suzhou, població considerada com la Venècia d’Àsia. Els seus petits canals enllaçats amb el Gran Canal serveixen de nexe amb diferents mansions d’antics funcionaris imperials, les quals amaguen els més meravellosos jardins. Aquestes mansions són Patrimoni Mundial d’Unesco. Retorn a Shanghai i allotjament en hotel.

Dia 23 Shanghai.
Sortida en vol internacional amb destí a Barcelona/Madrid.

PREU PER PERSONA

DATES:
Segons disponibilitat dels vols.

PREUS DES DE:
En grup de 2: €/persona.
En grup de 4: €/persona.
En grup de 6: €/persona.
En grup de 8: €/persona.
En grup de 10: €/persona.

Suplement individual:    €/persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol internacional Barcelona-Beijing i Shanghai-Barcelona.
Taxes del bitllet d’avió.
Allotjament en hotels 4 estrelles.
Pensió completa des de el dia 3 al 22 de l’itinerari.
Inclòs el sopar del dia 2 de l’itinerari, i l’esmorzar el dia 23 de l’itinerari.
Vehicle privat.
Guies locals de parla espanyola a Beijing i Shanghai.
Guies locals de parla anglesa a Xi’an, Pingyao i Luoyang.
Visites indicades a l’itinerari, amb les entrades.
Tots els trasllats indicats (carretera, tren, avió).
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Trasllats no especificats a l’itinerari.
Visat.
Excés de equipatge.
Propines.
Begudes i extres.
Taxes e impostos locals.
Tot el no especificat.

TOP });