Viatge a la Xina. Minories ètniques del Yunnan

El viatge proposat es desenvolupa per complet pel Yunnan. Aquesta gran província xinesa té unes característiques que la diferencien bastant d’altres zones del país. La topografia i el clima són summament complexos, amb zones fredes que arriben als cinc mil metres d’altura en els límits amb el Tibet i profunds i calorosos valls tropicals coberts per jungla. Un altre fet significatiu és que les terres de Yunnan són frontereres amb Laos, Myanmar i Vietnam. Diverses de les 21 ètnies que poblen la regió, comparteixen cultura amb els seus equivalents en els països veïns. Els principals pobles o minories nacionals són els Hani, yi, zhuang, miao, dai, bai, tibetana i jingpo. Es dóna el cas que cada grup ètnic segueix fidelment les seves tradicions i manté el seu idioma. Bona part del territori forma el Parc Nacional dels Tres Rius Paral·lels, el més gran de la Xina. Els tres rius a què fa referència són el Lancang, que més tard passarà a ser el Mekong; el Yangtse i el Nujiang. Els paisatges, dominats majoritàriament per l’espesa vegetació selvàtica, tenen com a contrapunt el constant fluir d’aquests grans rius.

ITINERARI

Dia 1
Sortida en el vol regular. Nit a bord.

Dia 2 Kunming.
Arribada a l’aeroport internacional de Kunming. Assistència i trasllat a l’hotel, situat al centre de la ciutat.

Dia 3 Kunming – Bosc de Pedra – Kunming.
Visita al Bosc de Pedra, una de les meravelles geològiques de Xina. De tornada visitarem les coves de Jiuxiang. Nit a l’hotel.

Dia 4 Kunming.
Pel matí, visitarem la Porta del Drac, que es troba situada a dalt d’un turó, des de el qual, gaudirem d’una panoràmica del llac Dianchi i de la ciutat de Kunming. També, visitarem un temple budista de 700 anys d’antiguitat. Per la tarda, visitarem el Museu Nacional de Yunnan. Nit a l’hotel.

Dia 5 Kunming – Dali.
Trasllat a l’aeroport de Kunming per volar amb destinació Dali. Arribada i assistència a l’aeroport. Visita a la ciutat antiga de Dali, el símbol de la qual son las tres pagodes amb 1200 anys de antiguitat. Al petit poble de Xizhou, podrem admirar l’estil ben conservat de l’arquitectura Bai. Nit a l’hotel.

Dia 6 Dali.
Pel mati, visitarem la part vella de Zhoucheng, famosa per la forma de tintar les teles. També, visitarem el Temple del Drac, on podrem veure la minoria ètnica dels Bai, que adoren a Buda, Confucio i Laozi junts. Després de dinar, ens embarcarem per a realitzar un creuer pel llac Erhai, visitant varies illes i pobles de pescadors. Desembarcament i trasllat a l’hotel.

Dia 7 Dali – Xinhua – Lijiang.
Continuarem la nostra ruta fins a Lijiang (3 hores), en el camí visitarem el poble de Xinhua, famós per la seva artesania. Por la tarda visitarem la part antiga de la ciutat, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Nit a l’hotel.

Dia 8 Lijiang – Poblados Naxi i Bai.
En vehicle, ens desplaçarem a la Muntanya Nevada del Drac de Jade, pujarem a un tele-cadira fins arribar al Prat dels Yaks, on caminarem aproximadament unes 2 hores, per gaudir de les vistes. De tornada a Lijiang visitarem el Riu de Aigües Blanques, el Monestir de Jade, al qual podrem veure una camèlia de 500 anys de antiguitat (solament està florida de Febrer a l’Abril) i el poble de Baisha, que té un fresc d’uns 600 anys de antiguitat. Nit a l’hotel.

Dia 9 Lijiang – Poblados Naxi i Bai.
Aquest dia, el dedicarem a visitar els voltants i alguns pobles Naxi de la zona. Completarem del dia visitant el Museu dedicat a la cultura Naxi i el Palau de la família Mu. Nit a l’hotel.

Dia 10 Lijiang – Gargantas del Tigre.
Ens desplaçarem en vehicle (2 hores), fins arribar a les Gorges del Tigre. Aquestes gorges son una de las mes profundes del mon. Realitzarem una petita caminada fins arribar al poble del Bosc de Noguera, on dinarem. De tornada a Lijiang, visitarem la primera recolzada del riu Yangtze. Nit a l’hotel de Lijiang.

Dia 11 Lijiang – Jinghong.
Trasllat a l’aeroport per volar amb destinació Xishuangbanna. Arribada i assistència a l’aeroport de Jinghong. Trasllat a l’hotel. Temps lliure. Nit a l’hotel.

Dia 12 Jinghong – Menglun – Poblado Dai.
Començarem la nostra ruta per una carretera que ressegueix el riu Mekong, fins arribar a Menglun. Visitarem el Museu Botànic de Menglun, el millor d’aquesta mena a tota Xina. De tornada, visitarem poblats i temples Dai. Nit a l’hotel.

Dia 13 Jinghong.
Visita a la Vall dels Elefants Salvatges. Pujarem a un tele-cadira per endinsar-nos al dens bosc, amb una mica de sort, podrem veure elefants salvatges i altres espècies típiques del bosc. Nit a l’hotel.

Dia 14 Jinghong – Kunming.
Visita al Parc de Xishuangbanna, on podrem veure actuacions d’algunes de les minories ètniques de la zona. Per la tarda, trasllat a l’aeroport de Jinghong pel vol de tornada a Kunming. Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 15 a 16 Kunming – Barcelona.
Pel mati, visitarem el mercat de les flors i dels ocells i la Porta del Cavall Daurat, que és el símbol de Kunming. Trasllat a l’aeroport pel vol de tornada.

PREUS DES DE:

En grup de 2: €/persona.
En grup de 4: €/persona.
En grup de 6: €/persona.
En grup de 8: €/persona.
En grup de 10:  €/persona.

Suplement individual:  €/persona.

Suplement 29.06 a 16.08:  €/persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol regular Barcelona – Kunming i tornada.
Taxes del bitllet d’avió. 3 vols interiors.
Pensió complerta durant el viatge.
Hotels de 4*.
Vehicle privat durant l’itinerari.
Visites.
Entrades segons l’itinerari.
Guies locals de parla anglesa.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Taxes i impostos locals.
Visats.
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

TOP });