Viatge a la Xina Imperial

La primera dinastia xinesa, la Xia, es remunta al segle XXII a. de C. La unificació imperial, de la mà de l’emperador Qin Shihuangdi tenir lloc l’any 221 a. de C. Ja en aquell temps es van realitzar grans obres que han perdurat fins avui dia, així, el primer emperador va ser el que es va fer construir el famós exèrcit de terracota. Des de llunyans temps, el país es va anar enriquint d’obres d’art colossals, deixant-nos construccions tan magnífiques com la Gran Muralla, el Palau d’Estiu o el bellíssim Temple del Cel. La manera d’entendre el món va forjar teories filosòfiques pròpies com el taoisme o el confucianisme. Fruit d’aquesta filosofia de veure les coses, els ha portat a ser tan diferents en matèries com la religió o la cultura, entre les quals, la pintura, la cal•ligrafia o l’art sublim de la jardineria. En el viatge que us oferim permet descobrir un ampli ventall de les millors realitzacions des dels inicis imperials fins a les modernes obres que enlluernen el món a Beijing i Shanghai.

ITINERARI

Dia 1
Sortida de Barcelona amb destí a Beijing en vol regular.

Dia 2 Beijing.
Arribada l’aeroport internacional La Capital. Assistència, trasllat i allotjament en hotel. Resta del dia lliure.

Dia 3 Beijing.
La visita a la Gran Muralla constitueix una fita en el viatge. La més gran construcció defensiva militar del planeta començà a construir-se en el segle VII a de C. i finalitzà a finals de la dinastia Ming en el segle XVI. La longitud màxima arribà als 6.300 km i creuava quasi tot el nord del país. La Gran Muralla és Patrimoni Mundial de la Humanitat i se la considera una de les set meravelles del món modern. Les Tombes Ming (un altre monument del Patrimoni Mundial) agrupen un conjunt de tretze mausoleus imperials, equiparables als monuments funeraris faraònics. Destaca la Via de la Santedat, camí franquejat per escultures colossals de camells, lleons, elefants i personatges de la cort. La visita a un taller de jade (un dels tresors de la artesania xinesa) complementa la densa jornada. Retorn al hotel.

Dia 4 Beijing.
El cor de la ciutat és ocupat per la plaça Tian An Men, la més gran del món. Aquí és on es troba el mausoleu de Mao Zedong i l’immens palau de la Assemblea del Poble. A l’extrem nord de la plaça hi ha la Ciutat Prohibida o Palau Imperial de les dinasties Ming i Ping. Visitarem aquest grandiós conjunt, amb 9.000 salons i avui convertit en museu, també és Patrimoni Mundial de la Humanitat d’Unesco, al igual que la següent visita: El Palau d’Estiu, ubicat a les afores de la capital, és una altra visita indispensable. Residència estival de l’última emperadriu, és un equilibrat complex d’edificis, temples i un gran llac. Retorn l’hotel.

Dia 5 Beijing – Chengde.
Temps lliure fins el trasllat a Chengde. La població situada al nord de la Gran Muralla era un terreny de caça imperial fins que l’emperador Kangxi (1661-1723) va convertir el lloc en una immensa residència d’estiu. Avui és Patrimoni Mundial de Unesco. Visitarem el Bishushanzhuang, també conegut com el Palau d’estiu de Chengde o Poblet de la Muntanya per fugir de la Calor. Allotjament en hotel.

Dia 6 Chengde.
Primer visitarem una curiosa rèplica del Temple del Potala (amb significatives variacions -de fet l’emperador feu construir còpies dels temples més famosos de Xina en les rodalies de Chengde) i data del segle XVIII. Retorn a Beijing. Allotjament en hotel.

Dia 7 Beijing – Taiyuan.
Visites al Temple dels Lames i el Temple de Confuci. A la tarda, trasllat a Taiyuan en tren, nit a bord.

Dia 8 Taiyuan – Pingyao.
Arribada a Taiyuan, recepció i visita al Temple JinCi. Segons es diu, el temple fou construït en el segle XII abans de la nostra era. La visita del Temple JinCi comença en la Font Nanlao, nom que se li dóna degut a que va mantenir el seu raig durant un mil·lenni. Més enllà de la surgència es baixa per una escala de pedra fins un gran bassiol. L’aigua surt d’una de les parets i sempre està molt clara. Donant un rodeig s’arriba al Pont de la Biga Volant. Aquest pont té forma de creu i es recolza en 34 pilars de pedra. És una obra única en la historia de la enginyeria xinesa. Trasllat a Pingyao. Allotjament en el hotel.

Dia 9 Pingyao.
Situat a la zona central de la província Shanxi, és una famosa ciutat cultural i històrica, amb una població de 42,000 habitants. La seva construcció data de l’època Xuanwang de la dinastia Zhou de l’Oest, fa 2700 anys. Durant les dinasties Ming i Qing l’economia era molt pròspera, sobretot, la seva moneda arribà a circular per tot el país, obrint una pàgina en el funcionament bancari xinès. És la ciutat antiga millor conservada de Xina reconeguda per l’UNESCO. Visites a l’Antiga Muralla, el carrer de la dinastia Ming i Qing, la Seu del Antic Ajuntament i el Banc Antic.

Dia 10 Pingyao – Taiyuan – Xian.
Trasllat a Taiyuan pel vol amb destí a Xi’an. Arribada a Xi’an. Visites al Museu de les Terracotes, les Termes de Huaqing, les Pagodes de l’Oca Salvatge, la gran i la petita, la zona musulmana. A 36 kilòmetres al nordest de Xi’an es troba la Tomba Imperial de Qin Shihuang. Ocupa 8 kilòmetres quadrats de superfície i té 55 metres d’altura, la més gran de Xina. Des de l’any 1974, si han descobert tres foses i desenterrats 8.000 guerrers, cent carros de guerra i milers d’armes. A l’any 1980, a l’oest de la Tomba es varen trobar 2 carros de guerra de bronze de gran mesura. Per tot això, fou anomenada “Vuitena Meravella Mundial”.

Dia 11 Xian – Luoyang.
Visites a l’antiga Muralla. Trasllat a Luoyang en tren. Arribada a Luoyang.

Dia 12 Luoyang – Suzhou.
Visites a la Cova de Longmen, el Temple del Cavall Blanc situat a les afores. Fou construït l’any 68 de la nostra era i se’l considera com el temple budista més antic de Xina. La jornada segueix amb un recorregut per les Coves de Longmen, un dels millors conjunts escultòrics de Xina, avui Patrimoni Mundial d’Unesco. Durant 400 anys, a partir del segle V, s’anaren tallant més de 100.000 escultures budistes ubicades en 2.345 nínxols. Al vespre trasllat a Suzhou en tren, nit a bord.

Dia 13 Suzhou.
Arribada a Suzhou a les 13,00 hores aproximadament. Suzhou, població considerada como la Venècia d’Àsia. Els seus petits canals enllaçats amb el Gran Canal serveixen de nexe amb diferents mansions d’antics funcionaris imperials, les quals amaguen els més meravellosos jardins. Aquestes mansions són Patrimoni Mundial d’Unesco. Visites al Turó del Tigre i el Jardí del Administrador Humil.

Dia 14 Suzhou – Shanghai.
A la tarda, viatge a Shanghai en tren. Arribada a Shanghai i trasllat a l’hotel. És la major metròpoli de Xina, coneguda mundialment per la desenvolupada industria, comerç i finances. Front al mar de la Xina Oriental i situada a la boca del riu Yangtsé, cobreix una area de 5.800 km2 i té 13 milions d’habitants. Es visiten el Bund (front marítim), el Museu de Shanghai. Es passeja pel riu Huangpu per admirar els bonics edificis de la riba i la nova façana de la ciutat. Els centres comercials més actius són a les avingudes Nanjing i Huaihai. Al mercat Yuyuan es compren productes locals i es poden provar aliments deliciosos. Passeig pel Canal.

Dia 15 Shanghai.
Visitem el Jardí Yuyuan, el més celebrat dels jardins clàssics de Shanghai, construït a l’estil dels Ming i Qing, lloc paradisíac ple de roques, basses i petits pavellons.
El Temple del Buda de Jade fou edificat l’any 1882, és un dels centres de Budisme més ben conservats. Hi ha una bonica escultura de jade de Sakyamuni, un magnífic Buda Assegut, i a vegades es poden contemplar als monjos budistes en oració. Visita al Temple de Buda de Jade, el carrer Nanjing, un taller de seda.

Dia 16 Shanghai.
Temps lliure fins l’hora pel trasllat a l’aeroport pel vol de retorn.

PREUS DES DE:
En grup de 2: €/persona.
En grup de 4: €/persona.
En grup de 6: €/persona.
En grup de 8: €/persona.
En grup de 10: €/persona.

Suplement individual:  €/persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Vol regular Barcelona – Beijing i retorn des de Shanghai.
Taxes del bitllet d’avió.
Hotels categoria 4 estrelles.
Pensió completa des de el dia 3 al 15 de l’itinerari.
Inclòs el sopar del dia 2 de l’itinerari, i l’esmorzar del dia 16 de l’itinerari.
Vehicle privat.
Guia local de parla hispana a Beijing i Shanghai.
Guia local de parla anglesa a Xi’an, Pingyao, i Luoyang. Visites:
Les que s’indiquen en l’itinerari amb entrades.
Trasllats: Els que s’indiquen en l’itinerari.
Vol intern en classe turista i trajectes de tren.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Trasllats no especificats a l’itinerari.
Propines.
Visat.
Begudes i extres.
Taxes i impostos locals.
Tot el no especificat.

TOP });