Viatge a Israel

La terra on està establert Israel ha estat sempre un punt d’encreuament de cultures, imperis, religions i d’esdeveniments històrics que han xocat o han confluït des de fa segles. Terra de conflictes religiosos i polítics amb un gran llegat cultural que li han anat deixant tots els pobles que s’establiren.

El nostre itinerari transcorre per indrets històrics i bíblics, a la costa visitarem tell Aviv, la capital el país, és una ciutat moderna i culturalment activa. Cesarea, Haifa, Sant Joan d’Acre, fins arribar al llac Tiberiades a Galilea, Natzaret, el mar Mort per acabar el nostre viatge a Jerusalem.

Jerusalem, és una ciutat de contrastos, vibrant i plena de vida. Cohabiten les tres religions, el judaisme, cristianisme i l’islam. La ciutat vella guarda dins de les seves muralles tresors històrics, arqueològics i religiosos. Fora de la ciutat antiga trobarem una ciutat amb universitats i museus, barris moderns, laics, àrabs, jueus ortodoxes, tots amb les seves tradicions. És una ciutat que no ens deixarà indiferents.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona -Tel Aviv.
Sortida de Barcelona del vol destinació Tel Aviv. Recepció a l’aeroport per part el nostre corresponsal i trasllat a l’hotel de Tel-Aviv.

Dia 2 Tel Aviv – Jaffa – Caesarea – Haifa – Acre – Galilea.
Esmorzar. Breu visita de la ciutat Tel Aviv-Jaffa. Continuarem la nostra ruta per la costa cap a Cesarea, visitarem el teatre romà, la ciutat croada i l’aqüeducte. Seguirem direcció Haifa on veurem el monestir carmelita de Stella Maris, els Jardins Perses i una panoràmica de la ciutat des del Mont Carmel. Arribarem a Acre, ciutat fortificada dels croats, farem la visita a la fortalesa medieval. Ens allotjarem en un Kibbutz Hotel a la zona de Galilea.

Dia 3 Galilea – Tiberiades – Nazaret.
Esmorzar. Vorejant el Mar de Galilea visitarem les esglésies emplaçades als llocs bíblics on es creu que es va fer el sermó de la muntanya, el Mont de les Benaurances i l’indret on es situa la multiplicació dels pans i els peixos, Tabgha. També visitarem les ruïnes de Cafarnahum, una antiga sinagoga dels segles III-IV. Seguint la riba del llac Tiberiades arribarem a la localitat del mateix nom. A la tarda passant per Cana de Galilea arribarem a Natzaret, la ciutat àrab més gran d’Israel, visita de l’església de l’Anunciació, la fusteria de Josep i la Font de la Verge que està dins de l’església cristiana ortodoxa de Sant Gabriel. Allotjament a la zona de Galilea.

Dia 4 Tiberíades – Valle del Jordán – Jerusalem.
Esmorzar. Sortirem per la vall del Jordà i arribarem a Beit Shean, visita del lloc arqueològic, de l’amfiteatre, banys públics i fons. Seguirem via Jericó, la ciutat més antiga del món. Visita del Mont de les Temptacions i el Mar Mort. Travessant el desert de Judea arribarem a Jerusalem. Allotjament a Jerusalem.

Dia 5 Jerusalem.
Esmorzar. Començarem pel Museu d’Israel el Santuari del Llibre, on estan exhibits els Manuscrits del Mar Mort i la maqueta de Jerusalem a l’època de Jesús. Seguirem amb la visita al Museu de l’Holocaust (Yad Vashem), monument en memòria dels 6 milions de jueus que varen morir a l’ holocaust. A Ein Karen farem la visita a l’església de Sant Joan Baptista. A la tarda anirem a Betlem on visitarem l’església de la Nativitat que comparteix la plaça on està erigida amb la mesquita, la capella de Sant Jeroni i el camp dels pastors. Allotjament a Jerusalem.

Dia 6 Jerusalem.
Esmorzar. Sortirem cap el Mont de les Oliveres passant pel Mont Scopus. Vista panoràmica de la Ciutat Santa emmurallada. Continuarem cap a Getsemaní i la Basílica de la Agonia. Visitarem el Mur Occidental (Mur de les Lamentacions), la Via Dolorosa, l’ Església del Sant Sepulcre, seguirem cap el Mont Sion , per visitar la tomba del Rei David, el Cenacle i l’Abadia de la Dormició. Allotjament a Jerusalem.

Dia 7 Dia Lliure.
Esmorzar. Dia lliure. Podem fer una excursió opcional a Massada i el Mar Mort o quedar-nos a Jerusalem per recórrer tranquil·lament la ciutat antiga, els barris armeni, àrab, cristià i jueu, visitar l’explanada de les Mesquites, la ciutadella de David a la porta de Yafo o veure el tràfec de la Porta de Damasc. Allotjament a Jerusalem.

Dia 8 Aeroport Ben Gurion.
Esmorzar. A la hora indicada trasllat a l’ aeroport Ben-Gurion.

DATES:
Dilluns i diumenges excepte els dies 9 i 10 d’octubre.

PREUS DES DE:
En grup de 2 o 3, categoria Turista: 935 Euros per persona.
Suplement mitja pensió: 70 Euros per persona.
Suplement individual: 360 Euros.
En grup de 2 o 3, categoria Plata: 1.015 Euros per persona.
Suplement mitja pensió: 70 Euros per persona.
Suplement individual: 385 Euros.

Suplement temporada mitja: 60 Euros per persona.
17/04 al 23/04, agost i octubre

Suplement temporada alta: 205 Euros per persona.
24 al 30/04 i 16 al 22/10:

Els preus poden variar pel mercat de divises o pel preu de les taxes dels bitllets d’avió.

EL PREU INCLOU:
7 nits d’hotel segons categoria i règim alimentari.
2 sopars a Galilea 5 dies d’excursions amb guis de parla hispana segons itinerari.
Trasllat i asistència a l’arribada.
Trasllat de sortida.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vols Barcelona – Tel Aviv i tornada. Des de 350 Euros (tarifa amb la companyia EL AL amb taxes incloses).
Despeses personals.
Propines.
Tot el que no està especificat en l’apartat el preu inclou.

TOP });