Viatge a Egipte

Molt s’ha dit i escrit sobre Egipte però aquest país, encara, us sorprendrà. La seva meravellosa gent, els encantadors paisatges, els pobles que semblen trets d’un pessebre, els capvespres al desert i un seguit de sensacions, que no es poden explicar. Sense oblidar el llegat cultural i arquitectònic que ens han deixat durant el pas del segles els seus pobladors. Un creuer pel Nil ens ajudarà a descobrir-lo.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona – El Cairo.
Vol Barcelona – El Cairo. Assistència a l’aeroport per part del nostre corresponsal. Trasllat i allotjament a l’hotel 5*L.

Dia 2 El Cairo.
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a Giza, i farem la visita a les Piràmides, a l’Esfinx i a tot el complex funerari de Giza. Quan acabem la visita, farem cap al Museu Egipci, on podrem veure entre el desordre que el caracteritza valuoses joies de la seva civilització que van quedar en el país. Si teniu mol interès per la seva cultura gaudireu de la visita perquè és un museu molt peculiar. Afortunadament la visita és guiada cosa que us la facilitarà. Allotjament a l’hotel 5*L.

Dia 3 El Cairo – Aswan – Creuer per el Nil.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport pel vol El Cairo – Aswan. Des d’Aswan ens dirigirem a Abu Simbel per carretera que es troba a uns 280 km. Visitarem els temples de Ramses II i el de la Reina Nefertari. Trasllat al vaixell per iniciar el creuer pel Nil. Vida a bord d’un vaixell de 5*L, en règim de pensió completa, visitant els punts de més interès com: la Gran Presa d’Aswan, des d’on es pot observar el llac Naser, l’Obelisc Inacabat, una enorme pedra d’uns 41 m i 1.150 tones, que ens dóna una idea de com es tallaven aquestes peces, el bonic Temple de Philae, dedicat a la deessa Isis i traslladat de la seva ubicació original per rescatar-lo de les aigües del Nil. Més tard farem un passeig en falucca. Nit a bord.

Dia 4 Creuer pel Nil.
Navegació cap a Kom Ombo. Visita del temple, que fou construït al període Ptolomeic a sobre d’un turó que dona al Nil. Dedicat als deus Sobek i Haroris, és famós pels seus relleus que mostren diferents instruments quirúrgics. A prop d’aquest lloc, hi ha tres cocodrils embalsamats. Navegació fins a Edfú . Nit a bord.

Dia 5 Creuer pel Nil.
Visita del Temple d’Edfú. Possiblement un dels temples més bonics de tot Egipte, està dedicat al deu Horus o deu falcó, construït al període Ptolomeic de estil grecoromà, es uns dels més grans i majestuosos. Navegació cap a Luxor. Arribada i visita al Temple de Luxor, construït per Amenofis lll i Ramses ll, que el van consagrar al culte del deu Amon Ra. L’entrada del temple esta flanquejada per dos enormes estàtues de Ramses ll i un esplèndid obelisc, que donen accés a l’interior d’aquest temple, famós per les seves columnes gegantines.
Continuarem les visites amb el Temple del Karnak. La entrada es troba al final d’un passeig que té als costats unes fileres d’esfinx amb el cap de carner. Aquesta construcció religiosa és la més gran del món, al seu interior, hi ha una sèrie de temples i un gran llac sagrat. Una passejada entre les immenses columnes i els obelisc, ens donarà idea de com és aquest temple. Nit a bord.

Dia 6 Creuer pel Nil.
Visita a la Vall dels Reis i de les Reines, on trobarem magnífics restes de les tombes funeràries decorades amb esplèndides pintures, que reflexaven la vida del faraó. Algunes les podrem veure conservades tal i com van ésser trobades originàriament. També, podrem admirar els Colossos de Memnon, únic vestigi que encara queda del temple funerari del faraó Amenhotep lll. Visita al Temple de la Reina Hatshepsut, també conegut com Deir El-Bahari, que va pertànyer a l’única dona que va governar Egipte. Nit a bord.

Dia 7 Fi del creuer a Luxor – El Cairo.
Després d’esmorzar deixarem el vaixell i haurem acabat el creuer. Trasllat a l’aeroport pel vol Luxor – El Cairo. Trasllat i allotjament a l’hotel 5*L. Resta del dia lliure per visitar pel vostre compte indrets d’aquesta ciutat com el barri copte, o bé passejar pel basar de Khan El Khalili, i la zona més antiga de El Cairo.

Dia 8 El Cairo – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport pel vol El Cairo – Barcelona.

 

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.075 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Tots els transports segons l’itinerari i trasllats als aeroports i hotels.
P.C. durant el creuer en habitació doble, categoria 5* Luxe.
A.D. a El Cairo, hotel de 5* Luxe en habitació doble.
Visites amb guia privat durant el creuer.
Excursió per carretera a Abu Simbel. 
Dia de visites a El Cairo, visitant: les Piràmides, l’Esfinx i el Museu.
Assegurança de assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol regular Barcelona – El Cairo i tornada.                                                                                            Vols interiors Cairo – Aswan // Luxor – Cairo.                                                                                    Taxes dels bitllets d’avió.
Visat.
Propines.
Impostos o taxes locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

TOP });