Viatge a Botswana i Cascades Victòria

Botswana és un dels principals destins de vida salvatge del sud d’Àfrica. L’aïllament, i el remot de les seves zones naturals, fan d’aquest viatge una veritable aventura sobre el nostre vehicle 4×4. Gaudir dels safaris en vehicles oberts a Moremi, Savuti i al Parc Nacional del Chobe, els converteix en una experiència difícil d’oblidar.

El desert de Kalahari cobreix aproximadament dos terços del país. A l’extrem nord del Kalahari es troba el delta de l’Okavango, conegut com la “joia del Kalahari”, un oasi secret en una terra àrida, plena de vida, on van alguns dels ramats més grans de l’Àfrica meridional que vaguen lliurement.

El poderós riu Zambeze fa de frontera natural entre Zàmbia i Zimbabwe, el curs de les seves aigües es veu interromput en caure per una gegantesca esquerda, donant origen a les Cascades Victòria, que van ser descobertes per David Livingstone en l’any 1855. Les Cascades Victòria, conegudes localment com “El fum que trona”, són una de les set meravelles naturals del món. L’espectacle natural que originen les seves aigües al caure, juntament amb les activitats que es poden realitzar a la zona, fan que aquest destí sigui un dels més atractius a nivell mundial.

ITINERARI

Dia 1.
Sortida en vol regular des d’Espanya amb destinació a Johannesburg. Nit a l’avió.

Dia 2. Johannesburgo
Arribada a Johannesburg i trasllat a l’hotel. Nit a l’hotel.

Dia 3. Johannesburgo – Khama Rhino Sanctuary (A y C)
Partint de Johannesburg ens dirigim al Nord, cap Botswana i el Khama Rhino Sanctuary. El Khama Rhino Sanctuary és un projecte de vida silvestre comunitari establert el 1992 per ajudar a salvar el rinoceront, i regenerar una antiga zona on abans hi havia molta vida silvestre, i així poder tornar-los al seu estat natural anterior. Els beneficis econòmics produïts a través del turisme i l’ús sostenible dels recursos naturals, van destinats per a la comunitat local Motswana. Aquesta reserva situada al Kalahari Sandveld, té diversos estanys d’aigua natural, proporcionant un hàbitat excel·lent per rinoceronts blancs, zebres i nyus. Nit en càmping.

Dia 4. Khama Rhino Sanctuary – Maun (D y A)
Ens dirigim a través del Kalahari cap Maun, la porta d’entrada al delta de l’Okavango. Des de la seva fundació el 1915 com la capital del delta de l’Okavango, ha tingut reputació de ciutat fronterera, on es reunien els diferents ramats de la zona i s’organitzaven els safaris. El nom Maun deriva de la paraula Sant ‘Maung’, que es tradueix com “el lloc de canyes curtes. Des d’aquí organitzarem els preparatius abans d’iniciar el nostre viatge al més profund del delta de l’Okavango. Allotjament en càmping.

Dies 5, 6 i 7. Maun – Delta de l’Okavango – Maun (Ex3, Dx3 i Sx2)
Els nostres guies locals ens porten fins el més profund, al cor del delta de l’Okavango, utilitzant mokoros, que són les piragües tradicionals, una experiència inoblidable. El delta es forma amb l’aigua provinent des de les terres altes d’Angola, per després desaparèixer en les sorres del desert de Kalahari, creant un oasi per a les aus i la vida salvatge que hi habita. Acamparem en algunes de les seves illes remotes i salvatges, des d’on realitzarem visites per conèixer la flora i fauna d’aquest impressionant ecosistema. Nits d’acampada amb els nostres guies locals, que ens ajudaran a conèixer més coses sobre el seu estil de vida i cultura. Tornem a Maun a la tarda del dia 5, disposant de temps lliure per a realitzar el vol opcional sobre l’Okavango. Allotjament en càmping.

Dies 8, 9, 10 i 11. Maun – Moremi i Savuti (E, D i S)
Passarem 4 nits en aquestes àrees de conservació, disposant de temps per explorar els diferents hàbitats. Dedicarem el nostre temps realitzant safaris per observar la fauna abundant de la zona, podent albirar gossos salvatges, elefants, hipopòtams, búfals, lleons, etc.
La Reserva Natural de Moremi es considera una de les àrees naturals més importants del món per la seva vida salvatge. Prendrem un vehicle 4×4 obert a Moremi per gaudir de la fantàstica visió de l’entorn. Pastures, planes al·luvials, boscos, llacunes de lliris i canals d’aigua sinuoses es combinen per formar una gran varietat d’hàbitats.

Continuarem la nostra ruta en direcció nord fins arribar a Mababe, després seguirem cap a Savuti. Aquesta àrea de pastures obertes, atrau ramats de zebres i nyus, que al seu torn atrauen les grans bandades de lleons. Acamparem al centre de Parc Nacional de Chobe, ja sigui a Savuti o Zwei-Zwei.

Dies 12 i 13. Parc Nacional del Chobe (Ex2, Dx2 i Sx1)
El Parc Nacional de Chobe és famós per l’abundància d’elefants, una de les majors concentracions d’aquests animals que hi ha a tot Àfrica. Són també coneguts els seus ramats de búfals i és un dels pocs punts on es poden observar els antílops Puku. La part nord del parc està banyada per les aigües del riu Chobe, que dóna nom al parc i que assegura, durant tot l’any, grans concentracions de fauna. Realitzarem un creuer per les aigües del Chobe, per observar la seva flora i fauna salvatge. Allotjament en càmping.

Dies 14 i 15. Parc Nacional del Chobe – Cascades Victòria (Ex2)
Avui ens dirigim a Zàmbia, on passarem 2 nits d’acampada prop de la ciutat de Livingstone, a la vora del riu Zambezi. Gaudirem d’un espectacular passeig a través de la vegetació tropical fins la mateixa vora de la “Mosi oa Tunya” o “el fum que trona” les cascades Victòria.
Temps lliure per realitzar per compte propi les diferents activitats opcionals que ofereix la zona. Allotjament en càmping.

Dia 16.  Livingstone – Barcelona/Madrid (D)
Trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional de tornada.

Dia 17. Barcelona/Madrid
Arribada a destí i fi dels serveis.

NOTA:
Aquest programa també es pot realitzar en allotjaments fixos, small lodges i tented lodges (excepte les 2 nits en Okavango que sempre són en tendes). Consultar suplement i dates.

DATES 2019: Sortides al març: 1, 15, 22 i 29, abril: 5, 12, 19 i 26 maig: 3, 10, 17, 24 i 31, juny: 14 i 21, juliol: 5, 12, 19, i 26, agost: 9, 23 i 25, setembre: 13, 20 i 27, octubre: 11 i 18, novembre: 1, 8, 15 i 29, desembre: 13, 20 i 27 de 2019.

PRECIOS DESDE:
Preu per persona en doble: 2.080 euros per persona
Suplement individual: 190 euros
Pagament local: 300 USD per persona
Grup mínim de 4 persones

Aquests preus poden variar pel mercat de divises o el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Trasllat a l’aeroport / allotjament a l’arribada a Johannesburg.
Transport en camió / minibús 4×4.
Entrades.
Allotjament segons l’itinerari.
Règim alimentari segons el programa (esmorzar E, dinar D, sopar S).
Tot el material necessari per a l’acampada, excepte el sac de dormir i coixí.
Guies professionals.
Conductor i guia de parla anglesa.
Excursió en mokoro pel delta de l’Okavango.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PRECIO NO INCLUYE:
Vols internacionals.
Taxes del bitllet d’avió.
Taxes i impostos locals.
Visats.
Pagament local de 300 USD a pagar a destí.
Propines.
Excursions i creuers, begudes, menjars si no es mencionen.
Tot el no especificat.

TOP });