Trekking al Santuari de l'Annapurna

Visitar Pokhara i el seu llac on es reflecteixen alguns dels cims més alts de la Terra, acostar-se al santuari natural entre el famós Machhapuchare (cua de peix) i els Annapurnes, a més de recórrer el país dels gurkas i els gurungs, són alguns dels atractius del recorregut que proposem per aquest trekking al Nepal.

Després d’uns dies a Kathmandú us traslladarem a Pokhara per començar el recorregut a peu creuant els primers camps d’arròs. Segueix l’itinerari per la vall del Modi Khola on el paisatge està dominat pel l’impressionant aspecte del Machhapuchare. Mentre us acosteu a l’Annapurna Sud, travessant boscos molt humits, podreu veure com viuen els habitants d’aquesta regió en petites poblacions i granges. La part més dura serà l’ascensió al camp base de l’Annapurna on la panoràmica de 3600 us situa al Santuari i recompensa de tot l’esforç. La tornada segueix primer, part del camí de pujada, després es passa per Ghandrung on hi ha la seu del Projecte de Conservació de l’Àrea de l’Annapurna. Per arribar finalment a Pokhara.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Kathmandú.
Sortida en el vol regular amb destí a Kathmandú. Nit a bord.

Dia 2 Kathmandú.
Arribada a Kathmandú, després de les formalitats duaneres, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Kathmandú.
Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per descobrir pel nostre compte els llocs d’interès d’aquesta ciutat, que és única pels seus temples budistes i hinduistes, part molt important de l’arquitectura del país, sobresortint Swayambhunath, Pashupatinath i la més majestuosa estupa de Boudhanath. A més dels edificis de la plaça Durbar, també es poden veure moltes tendes i els venedors ambulants que ofereixen els seus productes típics. Convé anar a les veïnes Bhagdaon i Patan. Allotjament a l’hotel.

Dia 4 Kathmandú – Pokhara (820 m.).
Esmorzar a l’hotel i trasllat a Pokhara en bus turístic. Allotjament a l’hotel.

Dia 5 Pokhara – Landrung (1.565 m.).
Esmorzar. Trasllat a Phedi en vehicle privat. Inici del trekking. Amb una forta pujada al començar fins arribar a la altura de Dhampus. Després planeja fins el poble de Landrung. Allotjament.

Dia 6 Landrung – Chomrong (2.170 m.).
Segueix l’itinerari amb bones vistes del Machhapuchare, per després creuar el riu a Jhinu Danda, a prop hi ha una font termal, on es pot prendre un bany. Una altra pujada i s’arriba a Chomrong. Allotjament.

Dia 7 Chomrong – Dobhan (2.600 m.).
Seguint per la vall del Modi Khola, s’arriba Khuldi Ghar, on hi ha un centre de visitants i oficina de l’Àrea de Conservació de l’Annapurna. Una mica més enllà, un cop passada una zona amb perill de caiguda de pedres, arribarem a l’allotjament a Dobhan.

Dia 8 Dobhan – Camp base Machhapuchare – Camp base Annapurna (4.130 m.).
Avui tenim la jornada més dura per l’altura. Després de creuar les darreres petites poblacions, arribem al camp base del Machhapuchare a 3.700 metres. Si les condicions ho permeten, seguirem l’ascensió fins el nostre objectiu final. Allotjament.

Dia 9 Camp base Annapurna.
Temps lliure al Santuari de l’Annapurna. Allotjament.

Dia 10 Camp base Annapurna – Chomrong (2.170 m.).
Iniciem el retorn pel mateix camí però ara de baixada. Només cal remuntar una mica just abans d’arribar a Chomrong. Allotjament.

Dia 11 Chomrong – Ghandrung (1.940 m.).
Un cop a Ghandrung podrem visitar el Centre de l’Àrea de Conservació de l’Annapurna. Aquesta és la capital del poble gurung. Allotjament.

Dia 12 Ghandrung – Tadapani (2.630 m.).
Ara deixem la vall del Modi Khola per pujar gairebé 700 metres. Allotjament.

Dia 13 Tadapani – Ghorepani (2.860 m.).
Avui el recorregut pujat fins a 3.180 metres per, a continuació, en suau baixada arribar a la petita població de Ghorepani a peus del turó de Poon. Allotjament.

Dia 14 Ghorepani – Poon Hill – Thikhedunga (1.540 m.).
Opcionalment, podem pujar els 300 metres que ens separen del punt d’observació, situat a aquest turó, des d’on es domina tota la regió incloent el Dhaulagiri, els Annapurnes i fins i tot els cim del Manaslu. Després iniciem el fort descens fins a Thikhedunga. Allotjament.

Dia 15 Thikhedunga – Birethanti (1.050 m.) – Pokhara.
Ens queda una petita baixada i un trasllat per carretera en vehicle privat. Allotjament a l’hotel.

Dia 16 Pokhara – Kathmandú.
Trasllat fins a Kathmandú en bus turístic. Allotjament a l’hotel.

Dia 17 Kathmandú.
Lliure a Kathmandú fins l’hora del trasllat a l’aeroport pel vol de tornada. Sortida del vol de tornada.

Dia 18 Kathmandú – Barcelona.
Arribada a Barcelona.

DATES:
Sortides tot l’any depenent de les places disponibles als vols.

PREUS DES DE:
En grup de 6 o més: 1.080 Euros per persona.
En grup de 2 a 5: 1.190 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Trasllats de l’aeroport de Kathmandú a l’hotel i viceversa.
Hotel Royal Singi**** o similar a Kathmandú, habitació doble amb esmorzar.
Permís de trekking i entrada al parc.
Trasllat a l’inici i a la fi del trekking per carretera en vehicle privat.
Bus turístic de Kathmandú a Pokhara i tornada a Kathmandú.
Guia local i portadors.
Menjar durant el trekking.
Allotjament als lodges o tea house del recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona-Kathmandú i Kathmandú-Barcelona i taxes dels bitllets. (Classe turista “V” de Turkish Airlines, amb 20 kg d’equipatge facturat, des de 575 Euros per persona).
Equip personal.
Begudes.
Visat (40 US Dòlars o equivalent en €).
Impostos locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

TOP });