Trekking al Kilimanjaro - Parcs i Zanzíbar

A Tanzània s’alça, majestuós, el Kilimanjaro de 5.895 m. L’ascensió al sostre d’Àfrica és relativament fàcil. L’altura a vèncer serà el repte esportiu, l’única dificultat real. La ruta escollida per a poder culminar aquesta mítica muntanya és la més factible i tradicional de Marangu, equipada de còmodes refugis i cabanes.
En descendir de la muntanya, el contrapunt és un safari pels millors i més espectaculars parcs naturals i reserves tanzans, que inclouen dos dels més representatius de tota Àfrica: el Cràter del Ngorongoro i el Serengeti. Grans felins, milions de remugants i una varietat inigualable de la fauna africana són aquí presents. L’espectacular paisatge africà serà el teló de fons que ens acompanyarà durant totes aquestes jornades de safari.
I com a colofó, ens esperen uns dies de relaxament en la “Perla de l’Índic”, l’illa de Zanzíbar. L’estada en aquest idíl·lic lloc ens permetrà gaudir de platges de sorra blanca i aigües transparents, fons de corall, uns paisatges i una llum especial, que només es pot admirar a l’Àfrica. Stone Town o Ciutat de Pedra és la capital illenca i ens espera amb una càrrega històrica i una arquitectura colonial excepcional, que li han fet mereixedora de pertànyer al Patrimoni Mundial de la Unesco.

ITINERARI

 

Dia 1 Barcelona – Arusha.
Sortida de Barcelona en vol regular en direcció a Tanzània.

Dia 2 Arusha – Parc Nacional del Kilimanjaro – Mandara Hut.
Arribada i trasllat a l’hotel d’Arusha. Allotjament al Planet Lodge o similar. Trasllat al Parc Nacional del Kilimanjaro, Marangu Gate (1.860 m). Presentació del guia i portejadors. Registre a les oficines del Parc. Ascensió fins al Mandara Hut (2.750 m) unes 3 o 4 hores. El recorregut es fa principalment travessant una zona boscosa força humida amb alguns bassals de fang. Dinat de picnic. Sopar i nit al refugi.

Dia 3 Mandara Hut – Horombo Hut.
Pujada al Horombo Hut (3.750 m.). Primer es travessen boscos; a partir dels 3.000 m. el paisatge s’obre i podrem veure els primers senecis i lobèlies. Sopar i nit en el refugi.

Dia 4 Horombo Hut.
Dia d’aclimatació, descans o ascensió al Mawenzi Hut (4.400 m.). Allotjament al refugi Horombo.

Dia 5 Horombo Hut – Kibo Hut.
Pujada fins el Kibo Hut (4.725 m.). Sopar i nit al refugi.

Dia 6 Kibo Hut – Uhuru Peak – Horombo Hut.
Molt aviat, a l’1 de la matinada, es surt cap a la Guilman’s Point (5.744 m.); per seguir fins a l’Uhuru Peak (5.895 m.), el cim de l’Africa. Descens fins a Horombo Hut. Sopar i nit al refugi.

Dia 7 Horombo Hut – Arusha.
Recorregut entre Horombo Hut i Marangu Gate. Trasllat a Arusha. Allotjament a l’hotel Planet Lodge o similar.

Dia 8 Arusha – Llac Manyara.
Esmorzar. Trasllat fins al Llac Manyara pel safari. Recorreguts en vehicle especialment preparat per a l’observació de la vida animal, a través dels senders i sabanes dels parcs. Nit al Manyara Wildlife Safari Camp o similar.

Dia 9 Llac Manyara – Serengeti.
Trasllat fins el Serengeti National Park. El Parc del Serengeti és un dels més grans del món i amb més representació de la fauna africana. Nit al Serengeti Tortilis Camp o similar.

Dia 10 Serengeti – Ngorongoro.
Recorregut per aquest parc. Dinar de picnic. A la tarda trasllat fins al cràter del Ngorongoro. Allotjament al Acacia Farm Lodge o similar.

Dia 11 Ngorongoro – Arusha.
Esmorzar. Al matí visita a l’interior del cràter. A la tarda trasllat fins Arusha. Allotjament a l’hotel Planet Lodge o similar

Dia 12 Arusha – Stone Town (Zanzíbar).
Esmorzar. Trasllat fins a l’aeroport. Vol a Zanzíbar. Trasllat a l’hotel Tembo o similar. Aquesta part del territori de Tanzània, coneguda com illa d’Unguja, ha estat un lloc de trobada de cultures, la seva capital Stone Town (Ciutat de Pedra) declarada Patrimoni de la Humanitat per Unesco, reflecteix en els seus carrers, el basar, el port i els edificis del centre tot el que ha passat en segles de història. Per l’interior, es pot veure el cultiu de les espècies o alguns exemplars de la fauna endèmica.

Dies 13 a 15 Zanzíbar.
Dies lliures a Zanzíbar per visites o descans. Opcionalment podem oferir el canvi a estada en hotel de la platja, al Nord, Est o Nord-est amb hotels de bona categoria, habitacions vista al mar i mitja pensió.

Dia 16 Zanzíbar – Barcelona.
Esmorzar. Temps lliure. A la tarda trasllat fins l’aeroport pel vol de tornada.

Dia 17 Barcelona.
Arribada a Barcelona.

 

 

DATES:
Sortides tots els dies segons disponibilitat dels vols, recomanat de juny a març.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 3.985 Euros per persona.
En grup de 4 o més: 3.470 Euros per persona.
Suplement Nadal i Any Nou: Consultar.
Suplement hotel cat Comfort Plus 3 nits a Zanzibar
costa nord en pensió completa: 330 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes. 
Preus vigents fins al 31 de desembre.

EL PREU INCLOU:
Vol Kilimanjaro – Zanzíbar – Dar es Salaam, tarifa de Precision Air amb taxes.
Tots els transports i trasllats indicats.
A Arusha allotjament amb esmorzar.
Durant l’ascensió portejadors, guia local, cuiner, menjar i tendes o refugis.
Taxes d’ascensió.
Durant el safari allotjament als lodges amb esmorzar, dinar de picnic i sopar.
Taxes de Parcs.
Guia-xofer local durant el safari.
A Stone Town (Zanzíbar) allotjament i esmorzar.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Kilimanjaro i tornada, amb taxes dels bitllets. (Des de 594 Euros, classe turista, tarifa “V” de Turkish Airlines).
Begudes i extres als hotels i lodges.
Taxes locals d’aeroports.
Visats (50 US dòlar).
Propines (uns 120 Euros per persona).
Tot el no especificat.

TOP });