Trekking a Gosaikund

La visita al mític Nepal amb un dels trekkings més indicats per tothom. El recorregut es realitza dormint en lodge o tea house del camí però també es pot fer en la forma clàssica, o sigui: guia, camàlics, dormint en tendes, menjars a l’aire lliure o tenda. Durant els 6 dies de caminar es passarà per una de les zones més exuberants del Nepal, sota mateix dels pics del Parc Nacional del Langtang, tot dirigint-nos cap el sud creuant el Surjakund Pass (4.640 m) com a màxima cota del tresc i visitant els llacs de Gosaikund, a més a més de transitar per petits pobles que ofereixen una extraordinària varietat de cultures. També afegim una curta visita al Parc del Chitwan per completar, una mica, la visió d’aquest país tan meravellós.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Kathmandú.
Sortida de Barcelona en direcció a Kathmandú, via un aeroport europeu o asiàtic. Nit a bord.

Dia 2 Kathmandú.
Arribada a Kathmandú, després dels tràmits d’arribada, recollida i trasllat a la ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Kathmandú.
Dia lliure per descobrir pel nostre compte els llocs d’interès d’aquesta ciutat, que és única pels seus temples budistes i hinduistes, part molt important de l’arquitectura del país, sobresortint Swayambhunath, Pashupatinath i la més majestuosa estupa de Boudhanath. A més dels edificis de la plaça Durbar, també es poden veure moltes tendes i els venedors ambulants que ofereixen els seus productes típics. Convé anar a les veïnes Bhagdaon i Patan. Allotjament a l’hotel.

Dia 4 Kathmandú – Dhunche (2.040m).
Trasllat a Dhunche per carretera (2040 m.). Aquest serà el punt de partida del trekking. Aquesta població és ara la porta de la vall del Langtang. Hi podrem observar part de la vida tradicional dels habitants de camp del Nepal. També hi podem trobar una petita fàbrica de formatge. Allotjament en lodge.

Dia 5 Dhunche – Sing Ghompa (3.300m).
Inici de les caminades, sortint des de Dhunche per anar fins a Sing Gompa a 3300 metres d’altura. És una etapa creuant una zona de bosc amb molta vegetació, prou dura pel desnivell, però on encara no hi ha problemes per l’altura. Al final podrem veure aquest petit monestir.

Dia 6 Sing Ghompa – Gosaikund (4.310m).
Aquesta etapa, també en franca pujada, serà per camí amb bosc primer i a partir d’un punt per camí d’alta muntanya on la vegetació és molt minsa. Al final s’arriba al llac de Gosaikund a 4310 m. on també podem veure un petit santuari.

Dia 7 Gosaikund.
Dia lliure per aclimatar a la altura. A més a més es pot pujar fins a un punt d’observació per fruir de la panoràmica, sempre que el temps ho permeti.

Dia 8 Gosaikund – Gopta (3.430m).
Avui sortint del llac, seguirem pujant fins arribar al punt més alt del recorregut, el coll de Surjakund a 4.640 m. Després anirem baixant, primer més sobtadament i després gradualment amb alguna pujada fins a Gopta (3430 m.), petita població on dormirem.

Dia 9 Gopta – Khuntumsang (2.460m).
El recorregut ens durà per paisatge canviant, entre bosc i camps fins a Khuntumsang (2460 m.), petit poble de la regió d’Helambu amb terrasses i camps d’arròs.

Dia 10 Khuntumsang – Chisopani (2.215m).
Aquesta etapa, de pujades i baixades no molt pronunciades, però que finalment es fa una mica llarga ens durà a Chisopani (2215 m.) que és una bonica població una mica més gran.

Dia 11 Chisopani – Sundarijal – Kathmandú.
Des de Chisopani haurem de creuar un bosc, que és reserva natural, i després ja es pot veure Kathmandú. Un cop arribats a Sundarijal podrem seguir en vehicle per carretera fins la capital. Allotjament a l’hotel.

Dia 12 Kathmandú – Parc Nacional del Chitwan.
Sortida de Kathmandú per anar cap al sud a la zona del Terai, on s’accedeix al Parc Nacional del Chitwan. Allotjament amb pensió completa al lodge.

Dia 13 Parc Nacional del Chitwan.
Visita al parc. El Chitwan és un parc natural on es pot admirar la fauna salvatge d’aquesta regió, a la jungla fronterera amb l’Índia, habitada per exemplars com els tigres i rinoceronts que es troben a punt de l’extinció. El recorregut és en barca, a peu i elefant.

Dia 14 Parc Nacional del Chitwan – Kathmandú – Barcelona.
Al matí encara podrem fer alguna activitat o visita, després tornarem a la ciutat per carretera. Temps lliure a Kathmandú. Trasllat a l’aeroport. Vol de tornada. Nit a bord.

Dia 15 Barcelona.
Arribada a Barcelona.

DATES:
Sortides tot l’any, segons disponibilitat de vols.

PREUS DES DE:
En grup de 2 a 4: 1.425 Euros per persona
En grup de 5 a 6: 1.245 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Trasllat de l’aeroport de Kathmandú a l’hotel i viceversa.
3 nits a l’Hotel Royal Singi o similar (****) a Kathmandú, habitació doble amb esmorzar.
Permís de trekking.
Trasllat a l’inici i a la fi del trekking en vehicle privat.
Entrada al parc.
Guia i camàlic.
Allotjament als lodges o tea house del camí.
Menjar durant el trekking.
2 nits d’allotjament al Royal Chitwan, lodge categoria turista en règim de pensió completa.
Transport de Kathmandú a Chitwan i tornada en vehicle privat.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona-Kathmandú i Kathmandú-Barcelona i taxes dels bitllets. (Classe turista “V” de Turkish Airlines, amb 20 kg d’equipatge facturat, des de 575 Euros per persona).
Equip personal.
Begudes.
Visat (40 US Dòlars o equivalent en Euros).
Impostos locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

TOP });