Viatge a Armènia

Situada a les muntanyes del Caucas, ha estat habitada des de fa més de 100.000 anys, poc se sap d’això, però els vestigis trobats donen fe de la seva rica història. Una civilització mil·lenària en un enclavament únic, envoltada d’unes altes muntanyes, i uns profunds canons, que han creat uns bells paisatges, amb una gran biodiversitat.
Enmig de tot aquest entorn, trobem el seu ric patrimoni cultural reconegut per la UNESCO, monestirs aïllats enclavats en llocs remots, algun tan important en la història com el de Khor Virap, proper a la muntanya Ararat, lloc citat per la Bíblia.
Aquest país va ser el primer a adoptar el cristianisme com a religió oficial, aquest fet ha influït en la cultura i la forma de ser dels seus habitants. L’hospitalitat i l’excel·lent gastronomia del país, són un altre al·licient d’aquest viatge.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona/Madrid – Erevan
Sortida en el vol regular amb destí a Erevan. Arribada a l’aeroport internacional de Zvartnots, assistència pel nostre corresponsal, i trasllat a l’hotel. Nit a Erevan.

Dia 2 Erevan
Esmorzar a l’hotel. Després ens trobarem amb el nostre guia, i donaran començament les visites de la ciutat d’Erevan. Finalitzades les visites pararem per menjar, el menjar es pagarà directament pels clients. Continuarem amb les visites a la fàbrica de les Catifes Megerian, el mercat de fruites i al Cafesjian Show Room.
Allotjament a l’hotel de Erevan.

Dia 3 03. Ereván – Geghard – Garni – Lago Sevan
Esmorzar a l’hotel. Avui començarem les nostres visites en direcció al monestir de Geghard declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. El Monestir de Gueghard és l’obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia del segle XIII. Algunes de les esglésies del complex estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica, Geghardavank és el millor lloc per cantar cançons espirituals. El complex és ric d’adorns subtils i moltes jachkars notables (creu de pedra).
Finalitzada la visita ens dirigirem cap al Temple de Garni, que s’aixeca sobre una base triangular, és l’únic exemple de la cultura pagana que va sobreviure a Armènia. Després d’adoptar el cristianisme en l’any 301, el temple pagà ha perdut la seva importància i la fortalesa de Garni es va convertir en la residència d’estiu dels reis armenis, encara avui dia les ruïnes del palau reial, i els banys amb una obra impressionant de mosaic es conserva prop del temple.
Continuarem cap al Llac Sevan, a uns 70 quilòmetres al nord d’Erevan. El Llac Sevan és un dels llacs alpí-muntanyosos més grans d’aigua dolça al món. La bellesa del paisatge i l’aigua cristal·lina són condicions agradables per a un descans excel·lent. El llac també és famós per la seva península i complex medieval de l’església construïda l’any 874.
Retorn a Erevan.
Allotjament a l’Hotel.

Dia 4 Ereván – Khor Virap – Etchmiadzin – Zvartnots
Esmorzar a l’hotel. Després ens dirigirem al Monestir de Khor-Virap, la importància està connectada amb Gregori l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia. És una obra mestra meravellosa situada al cim d’un turó. És un lloc de peregrinació, que visiten cada any una gran quantitat de turistes i nadius. Sembla un castell on tothom té l’oportunitat de seure i somiar mentre admira la bellesa de l’església. El més destacat és la millor vista panoràmica de la muntanya bíblica Ararat.
Conduirem cap Echmiadzin, el lloc on l’unigènit va descendir. Sant Echmiadzin és el centre espiritual de tots els armenis, i un dels centres del cristianisme a tot el món.
Tornarem a Erevan fent una parada a les ruïnes del temple de Zvartnots, la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO.
Visita a Tsitsernakaberd. Caminant a través del Parc Memorial i el Museu de les víctimes del Genocidi.
Allotjament a Erevan.

Dia 05 y 06. Dies lliures a Erevan
Esmorzar a l’hotel. Dies lliures per passejar per Erevan gaudint de tots els seus llocs destacats, o bé contractar addicionalment les visites i excursions opcionals * (vegeu més endavant).
Allotjament a l’Hotel.

Erevan – Barcelona/Madrid
Trasllat a l’aeroport per volar amb destí a la ciutat d’origen.

SORTIDES
12 i 26 de març, 9 i 15 d’abril, 14 i 28 de maig, 11 i 25 de juny, 23 de juliol, 6 i 20 d’agost, 24 de setembre, 15 d’octubre, 5 i 19 novembre 2017.

PREUS DES DE:
En grup de 2 en hotels de 3***: 535 Euros per persona.
Suplement individual: 110 Euros per persona.
En grup de 2 en hotels de 4****: 650 Euros per persona.
Suplement individual: 185 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises o el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
6 nits a l’hotel a Erevan, segons categoria escollida.
Règim d’allotjament i esmorzar.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons el programa en vehicle amb A/C
Guia cultural de parla hispana (excepte els dies lliures)
Entrades segons el programa.
1 botella d’aigua per dia, i per persona.
Mapa d’Armènia.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Erevan i tornada, taxes del bitllet d’avió. (Des de 325 Euros amb la companyia Aeroflot.
Les propines.
Trasllats addicionals.
Servei de maleters.
Entrades pels museus opcionals.
Impostos i taxes locals.
Tot el no especificat.

TOP });