Viatges per continents

Tria el país que vols explorar

Fes clic damunt del lloc que vols viatjar. El món és bastant gran per no repetir! A MUZTAG t'ho posem fàcil!

CONTINENTS

Àfrica

Àfrica

Safari significa “viatge” en suahili i en aquest meravellós continent hi ha viatges per a tots els gustos. Descobreix la increïble fauna d’Àfrica i gaudeix de la vida salvatge en tot el seu esplendor en destinacions com Botswana, Tanzània o Namíbia. Atreveix-te a conèixer l’ancestral cultura d’Etiòpia; a contemplar els goril·les a Uganda; a gaudir d’illes paradisíaques com Zanzíbar o les Illes Seychelles; a fer un trekking pel Kilimanjaro … Àfrica no te la acabes!

Amèrica

Amèrica

Des de les selves tropicals més extenses, fins pics muntanyosos nevats que freguen el cel per milers de quilòmetres, glaceres mil·lenàries, cataractes i cascades de totes les formes, alçades i mides, el desert més àrid del planeta, i una col·lecció de paisatges que semblen de un altre planeta a l’altiplà. No et perdis les meravelles naturals de Sud-amèrica: cataractes de l’Iguazú (Argentina i Brasil), Amazones (Brasil, Perú, Colòmbia, Veneçuela, Equador, Bolívia), Llac Titicaca (Bolívia – Perú), Glacera Perito Moreno (Argentina), Laguna Colorada (Bolívia), o unes de les noves set meravelles del món, Chichén Itzá (Mèxic) i Machu Picchu (Perú).

Àsia

Àsia

Descobreix amb nosaltres les grans meravelles d’Àsia. Paisatges naturals i monuments que et deixaran bocabadat: El Taj Mahal (Índia), una de les meravelles d’Àsia més famoses a tot el món. La muralla Xina. La Badia de Halong al Vietnam. El temple engolit per la selva, Ankor, a Cambodja. La Muntanya Fuji, a Japó. La serralada de l’Himàlaia, al Centre d’Àsia, el sostre del món. O la llegendària ciutat de Petra, una ciutat mil·lenària excavada a la pedra que et fascinarà.

Europa

Europa

Si t’agrada el fred i l’aventura, descobreix Islàndia amb nosaltres. Islàndia és un paradís natural, guèisers amb aigua a dojo, piscines de fang bullint, glaceres espectaculars i volcans. Per experimentar la seva naturalesa no hi ha com banyar-se en les seves basses de color turquesa, remar sota el sol de mitjanit o caminar sobre un enlluernador casquet glacial. O si ho prefereixes, embarca’t en una expedició a un dels volcans més alts d’Europa, Elbrus, a la serralada del Caucas, Rússia.

Zones polars

Zones polars

Rutes per deserts de gel, Groenlàndia, Antàrtida, expedicions a la fi del món. Viatges per a grans viatgers que vulguin viure una experiència única, ja sigui a bord d’un trencaglaç o gaudint dels millors trekkings entre glaceres, fauna polar i aurores boreals.

Oceania

Oceania

El continent illa, format per diverses, Austràlia, Nova Zelanda, i totes les illes del Pacífic. Deserts, ètnies, aborígens, volcans, glaceres, platges de somni … Viatja amb nosaltres a Nova Zelanda i descobreix els meravellosos paisatges de la pel·lícula “El senyor dels anells”.

TOP });