VIATGES A MIDA

El viatge a mida, una opció per als esperits lliures

Digue'ns quina és la teva idea. T'ajudarem a organitzar-te!

El concepte de viatge a mida és força semblant al viatge per “lliure”, que tots hem fet algun cop. Potser serà anar a un punt a prop de casa, o més llunyà, però, en tot cas, la principal motivació és que sigui el viatge que ens ve de gust fer, en aquell moment. Pel viatger, gran part de la satisfacció està en aconseguir visitar els punts d’un recorregut que més interès li han despertat abans de posar-se en marxa. Per nosaltres és un repte donar aquesta satisfacció ajustada a la mida de cada persona o grup. Això també ho hem anat constatant durant la nostra trajectòria com agència, doncs molts cops el client vol modificar el programa, que inicialment proposem, per tal que sigui més a mida del que vol.

Nosaltres, per tant, sempre donem opcions que el client pot triar, per tal d’adaptar l’itinerari del viatge. Però, no només és tracta de dibuixar l’itinerari, que ja és important per començar, sinó del nivell de serveis que es poden rebre, de les categories dels allotjaments, de les visites, tot es pot ajustar al que vol el client. També hi ha destins on tot el programa es dissenya d’acord amb el que el client demana. Això suposa el màxim nivell de viatge a mida, tot ajustat al vostre gust.

Tanta exclusivitat pot sortir molt cara… Doncs no. Moltes vegades és gairebé el mateix preu viatjar en grup que en privat, seguir un programa publicat o fer-ne un de nou, només cal fer la prova en cada cas. Nosaltres ho estudiem sempre, posant molta atenció al que necessita el client, i en poc temps ja donem forma al vostre desig. Tenim prou flexibilitat per intentar adaptar-nos a les peticions dels clients i així aconseguir fer un itinerari més a mida i uns serveis d’acord a les preferències de cada viatger.

On vols viatjar?

Envia'ns un e-mail, truca'ns o vine a veure'ns i t'organitzem
un viatge a mida on i quan vulguis.

TOP });