Viatges en grup a l’Àsia

Des Orient Mitjà passant pel Sud-est Asiàtic, aquest continent té molt per descobrir. Consulta les nostres sortides en grup per Japó, Israel, Iran, Jordània, Líban, Armènia o Myanmar

Japó amb guia hispana

Japó, l’Imperi del Sol Naixent, és un arxipèlag format per moltes illes, les quatre principals són Hokkaido, Honshu, Shikoku i Kyushu. Bona part del país és boscós.

Israel

La terra on està establert Israel ha estat sempre un punt d’encreuament de cultures, imperis, religions i d’esdeveniments històrics que han xocat o han confluït des de fa segles.

Iran

Pèrsia, bressol de civilitzacions, des de els aquemènides fins els qajars, passant per als mongols de Tamerlà, i amb un meravellós passat artístic. Complet viatge que permet descobrir les múltiples facetes socials, culturals i històriques.

Myanmar

Myanmar és un destí que encara es manté al marge de les aglomeracions turístiques, convertint-lo en un viatge ideal per a totes aquelles persones que busquen sensacions úniques.

Jordània

Nabateus, Fenicis, Grecs i Romans entre d’altres, han deixat empremta per aquestes agrestes terres. Vestigis d’unes civilitzacions, que han sobreviscut fins els nostres dies, ens sorprendran pel seu magnífic passat.

Líban

Fenicis, Grecs i Romans entre d’altres, han deixat empremta per aquestes agrestes terres. Vestigis d’unes civilitzacions, que han sobreviscut fins els nostres dies, ens sorprendran pel seu magnífic passat.

Armènia

Situada a les muntanyes del Caucas, ha estat habitada des de fa més de 100.000 anys, poc se sap d’això, però els vestigis trobats donen fe de la seva rica història. Una civilització mil·lenària en un enclavament únic, envoltada d’unes altes muntanyes, i uns profunds canons, que han creat uns bells paisatges, amb una gran biodiversitat.

TOP });