Viatges en grup a Àfrica

Consulta les nostres sortides en grup per a Bostwana, Cataractes Victoria, Zimbabwe, Sud-àfrica, Tanzània, Malawi, Zàmbia o Kyrgyzstan

Botswana i Cascades Victoria

Botswana és un dels principals destins de vida salvatge del sud d’Àfrica.

Namibia, Botswana i Cascades

Un viatge pensat per acostar-se amb respecte, de manera lenta, descobrint una ruta amb desert, sabana, costa, fauna, flora i diverses tribus des del nostre camió 4 x 4.

Zimbabwe, Botswana i Sudàfrica

Aquest viatge ens portarà per les terres de Zimbabwe, un país habitat per una gent molt amable i somrient, d’incomptables meravelles naturals, i amb una gran varietat d’espècies d’animals salvatges.

Sudàfrica

Sudàfrica “la nació de l’arc de Sant Martí” és un gresol de diferents cultures, vida salvatge, i un paisatge meravellós,

Safari a Tanzània

Una visita pels espectaculars parcs nacionals de Tanzània, que inclou quatre dels més representatius de tota Àfrica, el Llac Manyara, el Cràter del Ngorongoro, Tarangire i Serengeti.

Malawi i Zambia

La vall del Rift regeix la vida d’aquest país de l’Àfrica Sud-oriental. Aquesta profunda depressió ha generat el llac Malawi, el tercer més gran d’Àfrica. Badies recòndites o platges de sorres blanques, són part important del paisatge que envolta aquest entorn.

Ruta Machame, Kilimanjaro

Assolir els 5.895 metres d’altura del Uhuru Peak, el cim més alt del Sostre d’Àfrica és de per si un repte, i per aquest curt programa d’ascensió al Kilimanjaro hem triat la Ruta Machame.

Kilimanjaro, Tanzània

Ascensió al sostre d’Àfrica, el Kilimanjaro de 5.895 m. Programa pensat per realitzar una curta estada a Tanzània tot culminant la mítica muntanya.

Kyrgyzstan

Aquest viatge en permet conèixer Kyrgyzstan, un territori força desconegut, per on passava la Ruta de la Seda, on la vida dels nòmades, els grans llacs i les seves muntanyes tenen molt atractiu.

TOP });