Viatge a Turquia

En pocs països podem trobar una riquesa tan gran, plena de contrastos i amb una gent tan acollidora. Descobrir l’ antiga Constantinopla o Bizanci, passejant per la avui anomenada Istanbul, amb tota la història que contenen els seus carrers, admirar els paisatges surrealistes de la Capadòcia, o gaudir de les platges del Mar Egeu a borda d’una goleta, són sensacions i experiències que només es poden sentir en aquest país amb tants segles d’història.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Kayseri.
Sortida en el vol regular Barcelona – Kayseri. Arribada i assistència a l’aeroport. Trasllat i allotjament a l’ hotel.

Dia 2 Kayseri – Hattusa.
Després del desdejuni visitarem el Museu Etnogràfic de Gupgupoglu Konagi i la casa d’Ataturk. També en dirigirem al centre de Hunat Hatun on podrem passejar per una mesquita, un mausoleu, una madrasa i un hammam. Acabada la visita ens dirigirem a Hattusa. Aquesta ciutat és un dels assentaments humans més antics del món. Ubicada sobre una plana en pendent, va ser la capital dels Hittites, el primer estat d’ Anatòlia (s. XIX-XII a.C.). La ciutat emmurallada i fortificada la creuen vuit portes, que donen accés a l’interior de la ciutat, on encara es poden veure restes impressionants d’ algunes de les seves construccions. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Hattusa – Amasya.
El santuari hitita de Yazilikaya, aquest temple a l’aire lliure es composa d’unes grans penyes, les quals la seva disposició dona forma a un laberint de passadissos estrets. Una sèrie de baixos relleus, amb imatges dels seus deus i reis, decoren aquestes parets. Ens posarem en camí fins Alacahöyük, centre nacional del comerç dels Hitites. Després realitzarem una breu parada a la ciutat de Corum. Continuarem la nostra ruta fins Amasya. Allotjament a l’hotel.

Dia 4 Amasya – Sivas.
Aquesta ciutat va ser la capital dels reis de Pontus. Diferents civilitzacions han deixat les seves empremtes en aquestes terres. Molts són els atractius d’aquesta ciutat, construccions com les tombes dels reis Pontus, la mesquita de Beyazit o les cases tradicionals com la mansió de Hazeranlar, són un exemple del seu esplendorós passat. Continuarem el viatge fins les coves de Ballica que es troben a Pazar, una de les coves més imponents del món. Després ens dirigirem a Tokat per visitar el museu arqueològic de Tashan. El viatge continuarà fins Sivas, on passarem la nit.

Dia 5 Sivas – Malatya.
Sivas, una de les ciutats més importants de l’Anatòlia a l’antiguitat, i punt de trobada de les rutes caravaneres entre Pèrsia i Bagdad. Sota l’influència dels Seljuk, Sivas, va viure la seva època de major prosperitat, quan Tamerlan la va saquejar, es va dir que tenia uns 150.000 habitants. D’aquesta època encara queden edificis que encara avui dia es poden visitar. Sifaiye Medresesi, les escoles teològiques de Cifte Minare Medresesi i Gök Medrese, són alguns exemples que juntament amb la casa del Congrés a Sivas, visitarem. Acabada la visita, ens dirigirem a Malatya. Allotjament a l’hotel.

Dia 6 Malatya – Kahta.
Després del desdejuni, visitarem les restes des de l’era calcolítica fins els Hitites a la ciutat d’Aslantepe. Al cap vespre arribarem al mont de Nemrut per gaudir de la posta del sol. En aquest lloc es troba el santuari funerari d’Antíoc l de Commagene, construït sobre el mateix cim. Aquest santuari funerari va ser declarat patrimoni de la humanitat a l’any 1987. Allotjament en el Hotel.

Dia 7 Kahta – Urfa.
Urfa, és coneguda com la ciutat dels profetes. Anteriorment anomenada Edessa, és la ciutat turca amb més ambient àrab. Compta amb llocs tan importants com la cova on es creu que va néixer el profeta Abraham. Visitarem la localitat de Harran, famosa per les seves cases. Allotjament a l’Hotel.

Dia 8 Urfa – Mardin – Urfa.
Després del desdejuni sortirem fins Mardin. La ciutat de la religió aramea, és una barreja entre les cultures àrab, kurda i aramea. Les cases d’aquesta ciutat construïda en pedra tallada i d’un color daurat, són una joia arquitectònica. Podrem visitar l’església aramea dels Kirklar (els quaranta màrtirs de Capadòcia) i la mesquita Ulucami, també podrem perdre’ns per el seu típic basar, observant les activitats quotidianes dels seus habitants. Aproximadament a 6 km. es troba el monestir siríac de Deynulzaferan, una visita que ens sorprendrà. Tornarem a Urfa, allotjament a l’hotel.

Dia 9 Urfa – Antakya.
Antakya, la ciutat anomenada Antioquia, està ubicada a la riba del riu Asi (Orontes). El museu d’aquesta ciutat conté una de les col·leccions més importants de mosaics romans i bizantins del món. Visitarem les ruïnes hitites d’Aslantas a Karatas. Fora de la ciutat, es troba la gruta de Sant Pere, construïda a una cova. Va ser on els apòstols van predicar per primera vegada, creant així la primera església del cristianisme. Allotjament a l’hotel.

Dia 10 Antakya – Capadòcia.
A Seleucia Peira, una ciutat portuària de l’antiguitat ubicada en la costa mediterrània trobarem el túnel de Titus, el qual es va construir per desviar les aigües pluvials, un exemple magnífic de l’enginyeria. Continuarem el nostre viatge fins Urgup a la regió de la Capadòcia. Famosa per els seus cons, xemeneies i piràmides, formen un de los paisatges més estranys, bells i surrealistes de tot el món. Allotjament a l’hotel.

Dia 11 Capadòcia – Soganli.
Iniciarem el nostre recorregut pel poble de Cemil, on visitarem l’església grega del s. XIX. Continuarem la nostra ruta fins Taskinpasa, en aquest poble visitarem la mesquita de Karamanid, el mausoleu i escola teològica del s. XIV. A 35 km. de Urgup, està ubicada la vall de Soganli, on podrem visitar innumerables esglésies, cases, tombes i capelles, decorades amb uns bells frescos bizantins que es remunten al segle VIII. Allotjament a l’hotel.

Dia 12 Capadòcia – Kizilvadi.
Kizilvadi i la vall de Devrent (La vall de fantasia). Aquests llocs guarden encara la seva tradicional forma de vida, envoltats d’un paisatge de roques amb formes suggerents, tallades per la naturalesa. Visitarem la vall dels monjos (Pasabagi). Allotjament a l’hotel.

Dia 13 Capadòcia – Istanbul.
Desdejuni i temps lliure. A l’hora indicada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol amb destí a Istanbul. Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 14 Istanbul.
Desdejuni. Dia lliure per continuar visitant infinitat de racons que ens ofereix aquesta ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 15 Istanbul – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport d’Istanbul pel vol de tornada a Barcelona.

PREUS DES DE:
Grup de 2: 2.440 Euros per persona.
Grup de 3: 2.090 Euros per persona.
Grup de 4: 1.815 Euros per persona.
Grup de 5: 1.625 Euros per persona.
Grup de 6: 1.550 Euros per persona.
Grup de 7 a 8: 1.360 Euros per persona.
Grup de 9 a 10: 1.230 Euros per persona.
Suplement individual: 300 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Hotels de 3 i 4 estrelles en règim de esmorzar i mitja pensió.
Hotel a Istanbul sense esmorzar.
Trasllats aeroport/hotel/aeroport.
Conductor amb coneixements de castellà, excepte a Istanbul.
Entrades excepte a Istambul
Vehicle amb aire condicionat.
Assegurança de viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Istanbul i tornada amb la companyia Turkish Airlines.
Vols domèstics.
Taxes dels bitllets d’avió.
Visats.
Begudes i extres.
Impostos o taxes locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

HOTELS SELECCIONATS:
Ankara: Hotel Sergah 4* www.sergah.com
Attusa: Hotel Asikoglu 3* www.hattusas.com/hotels.html
Amasya: Hotel Harşena www.harsenaotel.com
Sivas: Hotel Sultan 3* www.sultanotel.com.tr
Malatya: Hotel Bezgınler 3* www.bezginlerhotel.com
Nemrut: Hotel Nemrut 3* www.hotelnemrut.com
Sanliurfa: Hotel Kilim 3* www.urfakilimotel.com
Antakya: Buyuk Antakya www.buyukantakyaoteli.com
Capadòcia: Tassaray 4* MP www.verahoteltassaray.com
Istanbul: GodenHorn Sirkeci www.thegoldenhorn.com

TOP