Viatge a Nova Zelanda

És un país format principalment per dues illes , l’Illa del Nord és la més poblada i és el centre de les activitats comercials i de negocis. Auckland, la capital polinèsia del món, també es coneguda com “la ciutat de les veles” per la passió que desperta l’esport de la vela i en general els esports aquàtics entre els seus habitants. En aquest viatge recorrerem les dues illes tot conduint el nostre cotxe de lloguer. Visitarem ciutats importants com la capital Wellington i Queenstown. Aotearoa, és el seu nom en llegua maorina, el país té una riquesa natural extraordinària conseqüència de la flora i fauna endèmiques com de les formacions geològiques naturals que podrem observar quan visitem els magnífics parcs naturals. A l’illa del Nord podrem veure formacions com Pancake Rocks i els guèiser Pohutu i Lady Knox. A l’illa del Sud trobarem paisatges espectaculars a la península de Kaikoura i al parc nacional de Cook, allí veurem muntanyes que medeixen més de 3.000 metres i la gelera de Tasman que és la més llarga de tot el país i és encara activa. Tot aquest conjunt de meravelles naturals, la seva gent que són descendents d’europeus i dels originaris pobladors, els maoris, fan que aquest destí segui inoblidable.

ITINERARI

 

Dia 1
Sortida de Barcelona/ Madrid direcció una ciutat asiàtica via un punt europeu.

Dia 2
Continuació del vol destinació Auckand.

Dia 3 Arribada a Auckland.
Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel amb un guia de parla castellana. Auckland és la ciutat més gran del país , és una ciutat cosmopolita, vibrant i acolorida. Els seus primers habitants van ser polinesis , arribaren fa uns 600 anys i la batejaren amb el nom de Tamaki-makau-rau, o “la donzella desitjada per cent amants”. Fou capital política del 1840 a 1865 i ara per ara a més de ser la ciutat més gran i poblada del país és el seu principal centre industrial i comercial.

Dia 4 Auckland – Rotorua – 3 hr 20 min/ 234 km.
Esmorzar americà. Al matí recollirem el cotxe de lloguer, marca Toyota Corolla 1.8litres automàtic o un altre de similars característiques. Amb el nostre mitjà de transport per moure’ns a la nostra comoditat recorrerem els 234 Km que ens duran fins a Rotorua. Aquesta ciutat està emplaçada al bell mig d’una caldera volcànica i a la vora d’un llac que té el mateix nom. Des del segle passat ha estat considerada com el centre turístic per excel·lència del país. La regió es especialment coneguda per l’activitat termal que es comú a la zona, ofereix innombrables atraccions naturals i per l’encant i bellesa dels seus guèisers.

Dia 5 Rotorua.
Esmorzar americà. Aquesta ciutat té com a llocs d’interès les diferents àrees geotermals com Waiotapu, Waimangu i Te Puia, allí trobarem el guèiser de Pohutu , la columna d’aigua bullent arriba a 30 metres d’altura. També podrem visitar l’Institut d’Arts Maorines amb el poblat i tradicions d’aquesta raça polinèsia.
A Waiotapu veurem el guèiser Lady Knox, l’activen diàriament amb sabó. A Buried Village es pot visitar les restes de la població que va quedar soterrada sota l’erupció del Tarawera l’any 1886. Al Museu de Rotoura es pot veure un audiovisual molt interessant. Per relaxar-nos podem anar a les piscines polinèsies, per banyar-nos en les diferents piscines termals i minerals. Per acabar el dia un sopar Hangi, sopar maorí on el menjar es cou lentament en forns cavats a la terra, després un concert de música i danses tradicionals on participen dones i homes.

Dia 6 Rotorua – Taupo – National Park – 2 hr 30 min/177 km.
Esmorzar americà. A la regió trobarem el llac més gran de tota la zona, el Taupo amb un àrea total de 616 Km. quadrats. En aquesta regió s’han donat les erupcions volcàniques més violentes de Nova Zelanda .A més a més del llac també hi ha la ciutat de Taupo que té 30.200 habitants. Abans de l’arribada dels pobladors europeus aquesta ciutat estava poblada per maorins, és una ciutat tranquil·la i ara és un centre turístic uns dels principals atractius, són els banys termals, la pesca de la truita i per descomptat els seus paisatges.. Després de visitar Taupo arribarem al Tongariro National Park.

Dia 7 National Park – Wellington – 4 hr 55 min/344 km.
Esmorzar americà. A l’ extrem sud de l’illa del Nord està localitzada Wellington, la capital del país sobre l’estret de Cook i a la ribera de Port Nichols. Aquesta badia es un enorme cràter enfonsat, que té un significat dins de la mitologia maorina, l’illa del Nord, representa la boca oberta d’un peix gegantí tret de les profunditats de l’oceà per Maui un semidéu polinesi, per tal d’alimentar a la seva família. La capital, es muntanyosa i pintoresca, té encant i personalitat amb carrerons empinats i estrets i cases antigues de fusta. Wellington té excel·lents restaurants i una vida cultural activa. La ciutat ofereix també molts punts geogràfics i històrics d’interès i els seus jardins botànics mereixen una visita detallada.

Dia 8 Wellington – Nelson – 1 hr 35 min/110 km.
Esmorzar americà.Deixarem el cotxe de lloguer a la Terminal de ferry Interislander per pujar al ferry que després de 3 hores de trajecte ens durà a Picton, recollirem un altre cotxe de lloguer i anirem fins a Nelson. Nelson, és una de les ciutats més antigues del país. La badia on es troba la ciutat du el nom d’Abel Tasman. El clima és agradable. És un indret d’obligada visita degut a la seva proximitat al P.N. de Tasman i als fiords de Marlborough. La regió de Nelson és coneguda pels seus vins. En aquesta excursió, a més a més de visitar vinyes i tastar vins es visiten tallers de ceramistes, vidriers, fusters i argenters. Tot passejant pels barris més antics de la ciutat trobarem mansions de l’època victoriana.

Dia 9 Nelson.
Esmorzar americà. Visita a l’Abel Tasman National Park. Sortirem des de Kaiteriteri i arribarem en llanxa al Parc, tindrem temps de caminar per descobrir i visitar el Parc. Tornada a Nelson.

Dia 10 Nelson – Punakaiki – 3 hr 30 min/246 km.
Esmorzar americà. Avui veurem paisatges excepcionals com els que ens oferirà el P.N. de Paparoa on les formacions de pedra calcària i canons esculpits a la pedra de forma natural fa que aquest indret es conegui com a, Pancake Rocks. Es poden recórrer a través d’una ruta a peu. Tindrem la possibilitat de veure una reserva de palmes Nikau, les úniques palmes autòctones de Nova Zelanda. Allotjament a Punakaiki.

Dia 11 Punakaiki – Franz Josef Glacier – 3 hr 10 min/221 km.
Esmorzar americà. Al P. N. de Westland trobarem antics i densos boscos d’espècies autòctones, també és el que compte amb més diversitat i flora i fauna i un dels principals atractius són les geleres de Franz Josef i Fox, que s’endinsen a terres de temperatura temperada on creixen espesses selves tropicals. A més a més trobarem rius amb molt cabdal d’aigua i rierols ens els que ens podrem emmirallar a les seves aigües. No gens menys el P.N. de Westland, fou declarat per l’UNESCO, patrimoni universal.

Dia 12 Franz Josef Glacier – Wanaka – 4 hr 5 min/ 287 km.
Esmorzar americà. Wanaka és un llac i una ciutat a la seva ribera, després de Queenstown és el segon poble de vacances, el Mount Aspiring National Park està molt a prop.

Dia 13 Wanaka – Queenstown – 1 hr 40 min/117 km.
Esmorzar americà. Queenstown, està situada entre els vessants dels Southern Alps – Remarkable Ranges – i la riba del llac Wakatipu, d’aigües molt fredes i fondes i netes on la pesca és molt abundant. L’any 1862 quan es va trobar or al riu Arrow augmentà l’afluència de miners i Queenstown esdevingué un lloc pròsper. El seu nom li van posar els miners perquè creieren que la ciutat era digna d’una reina. Malgrat que per a moltes persones Queenstown és sinònim d’aventura perquè la seva oferta d’activitats esportives és molt ample durant tot l’any, Queenstown. També és un lloc idíl·lic pels seus paisatges que conviden a la tranquil·litat i agrada a tots els visitants qualsevol que sigui la seva edat.

Dia 14 Queenstown.
Esmorzar americà. Dart River Safaris, Wilderness Safari – 6 hrs, ex Glenorchy. A una distancia de 45 Km. de Queenstown trobarem el Dart River Safaris al poble de Glenorchy, a la capçalera del llac Wakatipu , farem un passeig en jetboat remuntant el riu Dart fins arribar ales fronteres gelades del Mount Aspiring National Park. També podrem caminar entre fagedes tindrem la oportunitat de caminar, El Dart River Valley forma part del South West New Zealand World Heritage Area, “Te Wahipounamu”. Te Wahipounamu, és un dels millors exemples de paisatge alpí dinàmic fou creat per les enormes forces del moviment de les plaques tectòniques, creant d’aquesta manera les muntanyes que avui coneixem com Southern Alps.

Dia 15 Queenstown.
Esmorzar continental. Dia lliure per conèixer la ciutat i fer diferents activitats com un viatge en jet boat pel canó estret i sinuós del riu Shotover, passejar-nos en una mena de telefèric, el Skyline Gòndola, tastar vins de la regió.

Dia 16 Queenstown – Milford – Te Anau.
Esmorzar continental. Des de Queenstown anirem fins a Te Anau, és un trajecte de 2 hr. 25 min./ 170 Km. Deixarem el cotxe a l’hotel per dirigir-nos en servei regular fins a Milford Sound – 1 hr. 45 min./ 121 Km. Des d’aquest punt farem un creuer i arribarem al mar de Tasmani des dels llacs d’aigua dolça de l’interior, el Manapouri i Te Anau, tot navegant pel fiord de Milford Sound, un dels 14 que hi ha a la zona. Tornada a Te Anau en servei regular.

Dia 17 Te Anau – Dunedin – 4 hr 10 min/290 km.
Esmorzar americà. Dunedin, és conegut com Edinburgh del Sud, gràcies a la troballa de l’or. De totes les ciutats neozelandeses Dunedin té la més gran concentració d’edificis victorians, aquesta característica juntament amb la seva condició de ciutat universitària fa que sigui un lloc interessant per visitar.

Dia 18 Dunedin.
Esmorzar americà. Dedicarem el dia a visitar la ciutat, l’Octàgon, la plaça al voltant de la que es troben alguns dels edificis més antics i interessants de Dunedin, com la catedral de Sant Pau aixecada amb pedra d’Oamaru. L’estació de tren, els vitralls del seu hall representen antigues màquines de tren, decorat amb ceràmica italiana i terres de porcellana Royal Doulton.
La mansió Olvestonm, l’Otago Settlers Museum, la Universitat d’Otago. També podrem fer un creuer navegant per la península d’Otago, allí trobarem una colònia d’albatros i una de pingüins d’ulls grocs.

Dia 19 Dunedin – Tekapo – 4 hr 20 min/303 km.
Esmorzar americà. La col·lisió entre dues plataformes submarines, la del Pacífic i la Indo-Australiana van donar com a resultar l’espectacular paisatge del P.N. Cook. En las 70.011 hectàrees que formen el parc nacional es troben 22 dels 27 cims de muntanya de Nova Zelanda que passen els 3.000 m. I més de 140 cims de 2.000 m. També es troba la gelera de Tasman. Amb 27 Km. de llarg, 1.6 Km. D’ample i 600 m. de profunditat, la gelera de Tasman és la gelera més llarga del país i està activa, cada dia es mou 60 cm. Muntanya avall, transportant de muntanya i formant esquerdes profundes i cúmuls de gel.

Dia 20 Tekapo – Kaikoura – 5 hr 50 min/409 km.
Esmorzar americà. La península de Kaikoura és un dels secrets més ben guardats de l’Illa del Sud, és un paratge espectacular especialment a l’hivern amb les seves muntanyes nevades. La balena ha estat sempre part integrant de l’economia de Kaikoura, antigament com a centre per a caçadors d’aquest animal i ara com a punt de sortida de les excursions per albirar-les.

Dia 21 Kaikoura – Christchurch – 2 hr 35 min/183 km.
Esmorzar americà. Farem un creuer per veure balenes, dofins, foques i aus aquàtiques, després continuarem amb el nostre viatge fins a Christchurch que és la ciutat més gran de l’illa del Sud, situada entre la plana de Canterbury i acordonada pels Southern Alps. Christchurch, està considerada com la ciutat més anglesa del món fora d’ Anglaterra. Christchurch és una ciutat vibrant, artística i bonica. Els seus carrers ofereixen joies arquitectòniques, museus, galeries d’art, teatres, restaurants, bars cafès i un casino i tendes exclusives.

Dia 22 Christchurch.
Esmorzar americà. Dia lliure per recórrer la ciutat i visitar els llocs d’interès, començant per la Cathedral Square que està al bell mig de la ciutat i és lloc de trobada dels seus habitants, construïda amb pedra de les canteres que s’explotaven antigament a la província i que contrasta amb l’antiga catedral anglicana St. Michael and All Angels que està totalment construïda en “matai”, el pi negre de Nova Zelanda. El telefèric del Mt. Cavendish puja per sobre de les muntanyes de Cashmere fins el cim del Cavendish Tindem una vista panoràmica de 360 graus sobre el port de Lyttleton, la ciutat, les planes de Canterbury i els Alps del Sud. Des de l’estació del tramvia surt un transport que va fins a la gòndola, es el nom amb que es coneix el telefèric. Els antics tramvies que han estat restaurats circulen regularment pel centre de la ciutat i són el mitjà de transport ideal per conèixer-la.

Dies 23 a 25 Sortida Christchurch.
Esmorzar americà. Devolució del cotxe a l’aeroport. Vol CHC. Dia 24 a bord. Dia 25 Arribada a l’aeroport de sortida.

PREUS DES DE:
En grup de 2:  3.160 Euros per persona.

Suplement Octubre: 210 euros per persona.
Suplement novembre i desembre: 350 euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Allotjament especificat. Àpats esmentats a l’itinerari. Esmorzar diari.
Trasllats en vehicle privat.
Lloguer de cotxe durant 20 dies amb quilometratge il·limitat i assegurança complerta. En cas de danys, pèrdua o robatori al GPS es cobrarà una franquícia de 683.50 NZD.
Guia de parla hispana a la recepció i trasllat a l’arribada a Auckland.
Entrades / activitats segons itinerari.
Itinerari detallat en espanyol.
Maleters als hotels.
Impostos G.S.T. de 15%.
Assegurança en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol internacional. Des de 1.307 euros amb taxes del bitllet (Tarifa “Q” de Singapore Airlines).
Ocupació immediata De l’ habitació a l’arribada i desocupació tard a la sortida. En general el Check-in és a partir de les 1400hrs / check-out 1000hrs.
Tots els àpats no esmentats.
Propines no esmentades
Guia de parla hispana per tots els serveis excepte pel trasllats a Auckland.
Totes les activitats que figuren a l’itinerari com a “Opcional” o “suplement”.
Taxes d’aeroport de NZD 25.00 por persona subjectes a canvi per a vols internacionals des d’ Auckland i Christchurch.

Tots els visitants de Nova Zelanda estan coberts per l’ “Accident Compensation Scheme” del govern per a serveis mèdics i hospitalaris en cas d’accident.

HOTELS SELECCIONATS:
Langham Hotel: Superior room www.langhamhotels.com
Ibis Hotel Rotorua: Lakeview room www.accortrade.info
Bayview Chateau Tongariro: Superior room www.chateau.co.nz
Ibis Hotel Wellington: Standard Room www.accortrade.info
Te Puna Wai Lodge: Fifeshire Suite www.tepunawai.co.nz
Punakaiki Resort: Seaview Room www.punakaiki-resort.co.nz
Punga Grove: Studio www.pungagrove.co.nz
Edgewater Resort: Lakeview Studio www.edgewater.co.nz
Garden Court Inn: Studio www.gardencourt.co.nz/studio.php
Distinction Te Anau Hotel &amp: Villas: Run of House www.distinctionteanau.co.nz
Mercure Leisure Lodge: Superior Room www.accortrade.info
Peppers Bluewater Resort Lake Tekapo: Deluxe hotel room www.peppers.co.nz
White Morph Inn: Standard room www.hitemorph.co.nz/kaikoura/accommodation
The Chateau On The Park: Deluxe Room www.chateau-park.co.nz

ALTRES VIATGES A OCEANIA

TOP