Viatge a Jordània

Nabateus, Fenicis, Grecs i Romans entre d’altres, han deixat empremta per aquestes agrestes terres. Vestigis d’unes civilitzacions, que han sobreviscut fins els nostres dies, ens sorprendran pel seu magnífic passat. Ciutats com Petra, ens donen mostra dels seus rics i variats tresors culturals i arquitectònics.

Què és pot dir de la bellesa dels seus paisatges, llocs com el desert de Wadi Rum o les aigües saturades de sal, sense vida, del Mar Mort, ens brinden un dels espectacles més singulars de la naturalesa.

ITINERARI

Dia 1 Barcelona – Amman.
Sortida de Barcelona destinació Amman. Arribada a l’aeroport assistència per part del nostre corresponsal i trasllat a l’hotel.

Dia 2 Amman – Madaba – Mont Nebo – Mar Mort -Petra.
Ens dirigirem a Madaba a 30 Km. al sud de la ciutat d’Amman, és coneguda pels mosaics bizantins que conserva. Seguirem fins arribar al Mont Nebo on es pensa que està la tomba de Moisès. Veurem les aigües saturades de sal del mar Mort i seguirem el nostre itinerari cap a Petra. Allotjament a l’hotel.

Dia 3 Petra.
Pocs indrets del món deixaran una empremta tan gran a la nostra memòria com Petra. S’accedeix a peu per l’espectacular engorjat del Siq. Fou fundada pels Nabateus, està construïda en pedra tallada, les construccions més conegudes són la façana del Tresor i el Monestir. També trobarem tombes, portes tallades a la pedra multicolor, un teatre romà.

Dia 4 Petra.
Dia per completar la visita a Petra i visitar Al-Beidha (Little Petra). Nit a Petra.

Dia 5 Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum.
La pròxima parada serà la ciutat d’Aqaba situada a la riba del Mar Roig, seguirem el viatge cap el desert de Wadi Rum, el paisatge d’aquest desert és gairebé lunar, rius i muntanyes de pedra es barregen amb les arenes de color rosat. Passarem la nit en un campament.

Dia 6 Wadi Rum – Jerash – Amman.
Sortirem cap a Amman, abans d’arribar visitarem al ciutat de Jerash que està a uns 45 km. i a una hora de distancia per carretera. A Jerash trobarem l’arc de triomf, la plaça ovalada, el cardo, la columnata, el temple d’Afrodita i el teatre romà que té una acústica meravellosa. Nit a Amman.

Dia 7 Amman.
Esmorzar i dia lliure a Amman.
Visita opcional a Ajloun , Pella i Umm Qais. Esmorzar i sortida cap el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda l’any 1185 i reconstruïda mes tard al segle XIII, pels mamelucs, desprès de la seva destrucció per part dels mongols. És un castell de l’època dels croats situat a dalt de la muntanya des d’on es contempla una fabulosa vista. Seguirem la visita arribant-nos fins a Pella, que a més a més de les ruïnes excavades del període grecoromà que inclouen un teatre, trobarem restes d’un assentament calcolític de quatre mil anys a. C. Vestigis de les ciutats emmurallades de les edats de Bronze i Ferro, esglésies bizantines, un barri residencial islàmic i una petita mesquita medieval.
La propera parada serà a Umm Qais, l’antiga Gadara on trobarem habitatges de l’època romana, l’acròpolis amb varies tombes, els banys públics del segle IV, dos teatres i les ruïnes d’un poble otomà del segles XVIII – XIX.
Des d’aquesta ciutat tindrem unes bones vistes dels Alts del Golan. Tornada a Amman i allotjament.

Dia 8 Amman – Madrid/Barcelona.
Trasllat a l’aeroport internacional per agafar el vol de tornada.

DATES:
maig 01 i 15, juny 05 i 19, juliol 03, 17 i 31, agosto 07, 14 i 28 setembre 04 i 18, octubre 09 i 23, novembre 06 i 20, desembre 04.

Temporada baixa (T.B): 05 de juny al 28 d’agost, 20 de novembre al 04 de desembre.
Temporada mitja (T.M): 01 i 15 de maig, 04 de setembre al 06 de novembre.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 685 Euros per persona.
Suplement temporada mitja: 85 Euros per persona.
Suplement individual T.B: 135 Euros per persona.
Suplement individual T.M: 170 Euros per persona.
Mitja Pensió: 65 Euros per persona.
Excursió opcional: 85 Euros per persona.
Suplement hotels 4* T.B: 135 Euros per persona.
Suplement hotels 4* T.M: 225 Euros per persona.
Mitja Pensió: 145 Euros per persona.

Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb a/c i conductor de parla hispana.
A partir de 8 persones guia de parla hispana.
Hotels 3* amb esmorzar i habitació doble.
Sopar allotjament i esmorzar en haimes sense bany privat a Wadi Rum.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona – Amman i tornada, taxes del bitllet d’avió. (Des de 400 euros amb la companyia Turkish classe P).
Visat de Jordània 20 euros, i gratuït quan són més de 5 passatgers en el grup.
Entrades.
Impostos i taxes locals.
Begudes i extres.
Tot el no especificat.

TOP