Reunió y Maurici

 

L’illa de Reunió, és políticament un departament de França. De formació volcànica, destaquen en ella els volcans d’altura considerable, el més alt el Piton des Neiges sobrepassa els 3000 metres.
El seu clima tropical té temperatures amb notables diferències segons l’altura, però a la costa mai baixa dels 20ºC. Pluges més intenses en els mesos de novembre a abril. Els seus millors atractius són els molts quilòmetres de senders senyalitzats per recórrer les seves valls, barrancs i muntanyes amb diversa dificultat. No podem descartar la presència de notables exemples d’arquitectura criolla. Si el Piton de la Fournaise està en erupció, poder fer algun recorregut per veure-ho, pot ser el millor espectacle del viatge.

La República de Maurici és coneguda com l’illa Platja. Situada a l’hemisferi sud, enmig de l’oceà Índic, a uns 900 km de Madagascar. Aquest petit paradís està envoltat de llacunes intensament blaves i de fons cristal·lins. L’aigua roman a una temperatura càlida durant tot l’any.

El conjunt d’aquestes illes, que es coneix com a illes Mascarenyes, per la seva varietat de paisatges, les diferències remarcables entre elles, i els seus incomparables atractius, ens permetran gaudir d’un viatge completament inoblidable.
 

 

 

ITINERARI

Día 1 Barcelona – Maurici
Sortida de Barcelona en direcció a Maurici. Nit a bord

Día 2 Maurici – Reunió – St Denis – Salazie 
Arribada al matí. Continuació en el vol a Illa Reunió. Acollida a l’aeroport de Roland Garros. Ruta cap a l’Est. A St. André, pujada de la “Rivière du Mat” enmig de cascades. Aturada al davant de la cascada del “Voile de la Mariée”. Continuació direcció al poble de Hell-bourg, classificat com un dels més bonics de França. Possibilitat de visitar la “Maison Folio”. Nit al “Cirque de Salazie”.

Día 3 Salazie – Plaine des Cafres
Tornada cap a la costa. Visita de “La Vanilleraie” a Ste. Suzanne abans de continuar en direcció St. Benoît per la frondosa costa de l’est de l’illa: “La Rivière des Roches”, l’estany “La Paix”, “La Mer”, el mirador de “Takamaka”. En direcció “La Plaine des Palmistes” podreu observar els magnífics boscos de colors de Bébour i de Bélouve. Continuació de la ruta cap a “La Plaine des Cafres”. Nit a “La Plaine des Cafres”.

Día 4 Plaine des Cafres – Sud

Pujada per la ruta del Volcà. Parada al mirador de “Nez de Boeuf” i continuació cap al “Piton de la Fournaise”. Parada al cràter Commerson, creuament de la “Plaine des Sables” i visita del cràter del Dolomieu al “Pas de Bellecombe”. Possibilitat de fer excursions pel volcà. Visita a Bourg Murat de la “Maison du Volcan” i parada al mirador de Grand Bassin. Tornada a St. Pierre, on aconsellem una visita al mercat artesanal. Nit al Sud.

Día 5 Mahé – Praslin
Trasllat a l’illa de Praslin. Temps lliure. Allotjament a l’hotel L’Archipel o similar, Habitació Superior amb mitja pensió.

Día 6 Sud
Visita de les platges salvatges de “Grand Anse” i de “Manapany les Bains”. Continuació de la ruta fins a St. Philippe per visitar el “Jardin des Parfums et des Epices” abans de seguir cap a la costa est i travessar els gegantins rius de lava de les diferents erupcions del Volcà. Parada a la “Marina de pêcheurs” de la “Anse des Cascades” i després a les esglésies Ste. Rose i de Ste. Anne. De tornada cap al sud. Nit al sud.

Día 7 Sud – Cilaos

Ruta cap a St. Pierre. Visita del pintoresc poble de “Entre-Deux”, abans de continuar en direcció al poble de Cilaos, des de St. Louis. Situat als peus del cim més alt de la Reunió, Cilaos ofereix un espectacle inoblidable. Nit a Cilaos.

Día 8 Cilaos – Oest

Visita de Cilaos: el mirador de la “Roche Merveilleuse”, la “Maison de la broderie”, les “Chais de Cilaos” (Cellers) i de nombroses excursions. De tornada cap a la costa oest, parada al penya-segat de “Etang-Salé” i a les platges de sorra negra. Abans d’arribar a Sant Leu, parada al “Trou du Souffleur” i els seus guèisers. A St Leu visita del Museu Stella Matutina, del centre d’estudis de tortugues marines, Kélonia i el Conservatoire Botanique des Mascarins. Nit al Oest.

Día 9 Oest – St Denis – Maurici
Visita de l’estació balneària de St. Gilles. Possibilitat de gaudir de les platges de l’oest i de nombroses activitats. Sortida cap a l’aeroport tenint en compte l’horari del seu vol. Arribada a Illa Maurici. Trasllat de l’aeroport a l’hotel. Allotjament a l’hotel Sands Suites Resort & Spa o similar.

Día 10 Maurici
Dia lliure per descans, excursió opcional o gaudir de l’illa. Allotjament a l’hotel Sands Suites Resort & Spa o similar.

Dia 11. Maurici
Una excursió opcional per conèixer els paisatges i la vida en aquesta illa. Després d’una mica de shopping a la part central de l’illa, plateau Floréal i Curepipe, descobreixin la reserva més gran de l’illa, parada al llac sagrat de Grand Bassin, abans de dirigir-se cap a l’única terra de set colors de Chamarel.
El dinar serà servit en un restaurant amb una magnífica vista sobre la costa oest de l’illa. En el camí de tornada, degustació de rom local a Chamarel. Allotjament a l’hotel Sands Suites Resort & Spa o similar.

Dia 12. Maurici
La proposta opcional per a aquest dia és una sortida en catamarà. Navegar al llarg de la costa oest, anar a la trobada dels dofins i admirar els magnífics fons marins. Relaxar-se i gaudir del sol de Maurici sobre el catamarà, mentre l’equip s’encarrega de preparar un bon esmorzar. Allotjament a l’hotel Sands Suites Resort & Spa o similar.

Dia 13. Maurici
Dia lliure per descans, excursió opcional o gaudir de l’illa. Allotjament a l’hotel Sands Suites Resort & Spa o similar.

Dia 14. Maurici – Barcelona
Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport. Sortida del vol de tornada. Nit a bord.

Dia 15.  Barcelona
Arribada a Barcelona.

DATES: Sortides tots els dies segons disponibilitat de vols, recomanem de maig a octubre.

PREUS DES DE:
En grup de 2: 1.695 Euros per persona.
Aquests preus poden variar pel mercat de divises i canvis en el preu de les taxes.

EL PREU INCLOU:
Lloguer de cotxe a Reunió, categoria mitjana, Renault Mégane o similar, quilometratge il·limitat i assegurança tot risc amb franquícia.
Allotjament en Cases d’hostes amb mitja pensió a Reunió.
Allotjament en hotel 4* amb mitja pensió a Maurici.
Trasllat Aeroport – Hotel – Aeroport a Maurici.
Assegurança d’assistència en viatge.

EL PREU NO INCLOU:
Vol Barcelona o Madrid – Maurici – Reunió – Maurici i tornada, amb taxes del bitllet, (des de 1.050 Euros, classe turista, tarifa “T” d’Emirates).
Begudes i extres als hotels.
Excursions opcionals.
Taxes locals d’aeroport.
Tot el no especificat.

OPCIONAL:
Excursió del dia 11 de programa, 120 Euros per persona.
Excursió del dia 12 de programa, 120 Euros per persona.
Consultar programes i preus per altres excursions o activitats.

TOP